katero kozmetiko imate
Posted 12 November 2006 - 06:26 PM
Posted 12 November 2006 - 07:09 PM
Posted 13 November 2006 - 06:30 PM
ktere so pa te senčke ko ene pol kroglice bl na desno v kvadratni prozorni embalaži ?
Ful mi deluje kot Barbara Bort. A mam prav?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 November 2006 - 06:50 PM
http://www2.lepa-si....mp;#entry205663
nevem ce je to to

Posted 13 November 2006 - 07:09 PM
Posted 13 November 2006 - 08:07 PM

Posted 02 January 2007 - 03:26 PM

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 09 January 2007 - 08:40 PM

Posted 09 January 2007 - 08:56 PM
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 09 January 2007 - 09:16 PM
Posted 10 January 2007 - 10:54 AM

L'Occitane: karite krema za obraz, stopala in roke ter oljčno piling/masko (slednje tri so v skupni uporabi), sivkin losjon za roke in piling za telo, koncentrirano mandljevo mleko in mandljev piling, testerje oljčne kreme, medene maske, karitejeve kreme za telo, pomaranča parfuma, očiščevalni deodorant, 100% karitejevo maslo s sivko, šampon in balzam pelin (skupaj s fotrom), oljčni gel za okoli oči, v službi še ostanke oljčnega losjona za roke, medeni gel za tuširanje, sivkino bio mleko za telo
Lush: Sympathy for the Skin, Pied De Pepper, Gorgeous, LemSlip, Cosmetic Lad, vazelina Happy Talk in Lip Squeek, Razorantium, Breath of Fresh Air tonik, The Olive Branch gel za tuširanje
Nivea: maska za obraz z medom
Gliss Kur fluid za konice, un roza sprejček, maska 19
TiGi: OH šampon in balzam
tonik za obraz domače izdelave
trenutno brez maskare, imam 2 barvici prastari od Avona, 1 Chanel šminko in to je to od dekorative

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 January 2007 - 12:45 PM

Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 10 January 2007 - 01:02 PM

Nisem lih vsega slikala kar mam, je pa tist kar trenutno najbolj uporabljam.

To je pa tist, kar sem na hitr skp najdla, večino glosov mi leži po torbicah al pa sploh ne vem kje so.

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 10 January 2007 - 01:15 PM
men se zdi to full pretiravanje.ne vem no...sej se ne mažem vsak dan. to kaj pa se,pa itq ne rabim took vsega.razen za pusta hrusta=)
Posted 10 January 2007 - 01:30 PM
Ja Besweety, temu se pravi pretiravanje. Jst v bistvu nč več ne rabim, pa si še zmer kaj kupim, ker to pač rada delam. Denar pa itak - z neba ne pade.
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 10 January 2007 - 01:43 PM
Posted 10 January 2007 - 01:44 PM
od kod vam tok keša za kozmetiko?to much vsega mate, stavim da gre pol stvari v smeti.oz se jih ne porabi.
men se zdi to full pretiravanje.ne vem no...sej se ne mažem vsak dan. to kaj pa se,pa itq ne rabim took vsega.razen za pusta hrusta=)
Men se ne zdi, da full keša zmečem za kozmetiko. Itak se to ne nabere vse v enem mescu. Tud nisem vse sama kupila, ker folk pozna moj fetiš in ponavad take reči dobivam za rojstne dneve in božičke. Pa itak mi ni treba razlagat od kje keš za kozmetiko. To je pač moja stvar. Sigurno pa ga ne serjem.

Pohvalno pa zate, da nimaš taga fetiša.

Jordan Belfort
Posted 10 January 2007 - 01:47 PM
opažam da sem spet zard svojga mnenja tarča posmeha nekaterih, miss 60 ne vem zakaj je treba za vsakim stavkom lol delat. Eni pač rabmo keš za druge stvari.Zaradi tega me še narabiš napizdit, in govorit da denar sereš in podobno. Mal prijaznosti nebi škodilo.
Posted 10 January 2007 - 03:41 PM

nihrida, nč bit đelus. go buy, go buy!

aja, prej pozabla: mam še suho mandelj olje za telo in še par kapljic mandljevega olja za tuširat.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 January 2007 - 04:00 PM
opažam da sem spet zard svojga mnenja tarča posmeha nekaterih, miss 60 ne vem zakaj je treba za vsakim stavkom lol delat. Eni pač rabmo keš za druge stvari.Zaradi tega me še narabiš napizdit, in govorit da denar sereš in podobno. Mal prijaznosti nebi škodilo.
Veš kaj, če si ti tako dojela moj odgovor je pa tvoj problem. Jst te slučajno nisem čisto nič napizdila, niti nisem rekla, da denar serjem (ampak, da ga ne) ampak sem samo povedala svoje. Si pa ti začela s tem, od kje nam denar za kozmetiko. In če te tisti bogi LOL-i motijo, ki btw niso za vsakim stavkom, jih pa spreglej. Niso slabonamerni, kakor si ti to predstavljaš. In res ne vem od kje ti to, da si zaj ti tarča posmeha. Prej bi se jaz tko počutla, ampak se ne, ker mi je vseen, kaj si folk misli.
Jordan Belfort
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users