Jump to content

Photo

Kateri operater - Mobitel, Simobil..?

• Please log in to reply
699 replies to this topic

#101 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 May 2006 - 11:02 AM

Jaz sem bila najprej dolgo časa na Mobitelu, sem imela on paket, kjer polniš s kartico. Potem sem šla na Simobil na naročnino, ki sem jo imela dve leti, ampak sem potem šla dol z naročnine, ker so bli računi prav fascinantno visoki. biggrin.gif Tko da mam zdej pri Simobilu tisti halo paket, torej polnjenje s kartico.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#102 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 06 May 2006 - 11:12 AM

QUOTE(*mala*)
evo..ze iz simobila..obdrzala bom to cifro, kr jo mam ze od nekdaj...pa ni treba, da si prej bil na vegi, da so te akcije..js sm jih kr avtomatkso dobla wink.gif

Evo, super! sej tista akcija z Vego naj bi bla sam brezplačna priključnina...
Pa zdej boš ti imela naročnino, brat pa fončk, al kako?
Jst nism mogla dans nič zrihtat, ker so nesposobni pri nas, šele v torek ali sredo pride telefon, ki so ga - pazi to - naročili posebej zame 1 komad rolleyes.gif in takrat pol tud pogodbo zrihtamo.

Kateri paket si pa vzela?
  • 0

#103 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 06 May 2006 - 11:42 AM

jap..brat ma telefon, js pa narocnino biggrin.gif moj telefoncek se fajn dela, k sm ga pred kake pol leta prek mame na simobilu vzela smile.gif
orto smart mam zdj+opcija mobilni..
bom porocala kaki bojo kj racuni...uapm, da se bo splačalo tole smile.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#104 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 06 May 2006 - 11:44 AM

QUOTE(DiLeMa)
Jaz sem bila najprej dolgo časa na Mobitelu, sem imela on paket, kjer polniš s kartico. Potem sem šla na Simobil na naročnino, ki sem jo imela dve leti, ampak sem potem šla dol z naročnine, ker so bli računi prav fascinantno visoki. biggrin.gif Tko da mam zdej pri Simobilu tisti halo paket, torej polnjenje s kartico.

Kolk pa cca na mesec porabiš kartic?
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#105 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 May 2006 - 11:55 AM

Verja ... full malo, ker vedno pozabim kupit in sm večinoma brez keša ... sej me drugi kličejo! biggrin.gif Bi rekla, da porabim na mesec ene dve kartici (ena je za 1000 tolarjev).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#106 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 06 May 2006 - 11:56 AM

To pa je malo, jaz imam na mesec cca račun tam okoli 5k.
  • 0

#107 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 May 2006 - 11:57 AM

Jst sm mela, ko sem bla na naročnini, tam nekje med 20 in 40k. Mi je pol odpičilo in sem prekinla, ker je blo že nevzdržno.
  • 0

#108 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 06 May 2006 - 11:58 AM

Verja, sej to je tudi malo, a nimaš ti Smart I paket in tam je že naročnina malo dražja kot pri Orto Smart recimo?

Mene tud ful zanima, kolk se bo kj poznalo.

Ker zdej pr Mobitelu mam ene 10k, pa se mi zdi, da tolk mal govorim, res..ko grem gledat pod zadnje klice jih ful nimam! rolleyes.gif
  • 0

#109 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 06 May 2006 - 12:18 PM

Jaz imam Smart I. pa opcijo mobilni tko, da je naročnina 1700 sit, ostalo so pa pogovori. Drugač sem imela pa konstantno pri mobitelu tam od 13 do 15k na mesec.

Sem zelo zelo vesela, da sem šla k Simobilu. :wav:
  • 0

#110 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 06 May 2006 - 12:19 PM

QUOTE(_M_)
Verja, sej to je tudi malo, a nimaš ti Smart I paket in tam je že naročnina malo dražja kot pri Orto Smart recimo?

Mene tud ful zanima, kolk se bo kj poznalo.

Ker zdej pr Mobitelu mam ene 10k, pa se mi zdi, da tolk mal govorim, res..ko grem gledat pod zadnje klice jih ful nimam! rolleyes.gif

Naročnina pri Smart I je malo dražja, kot pri Orto Smartu, jaz žal nisem imela te možnosti, da bi vzela Orto Smart, ker bom septembra stara 28 let.
  • 0

#111 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 06 May 2006 - 12:58 PM

Ja, jst mam Orto Smart, mislm da sm o tem že pisala. Naročnino mam 1000sit, s partner bonusom, brez opcije mobilni, ker je rabim, ker ne kličem dosti. Sem bolj sms frik. biggrin.gif Ja, pa sms je samo 5 sit.
  • 0
IPB Image

#112 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 07 May 2006 - 09:15 AM

Men so se pa tok zamerili pri simobilu. Grem učeri tja z mami, pa ona pozabi osebno. No to je bila najina napaka. Prodajalka reče da rabimo za sklenitev samo osebno in se potem vrneva z osebno. In potem ena druga prodajalka reče da rabiva še davčno, ki je seveda nisva meli. Tako da sva 2x letali u ljubljano za breveze. evil.gif evil.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#113 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 07 May 2006 - 09:40 AM

Sam pri vsaki sklenitvi, rabiš itak že dolgo časa osebno in davčno. To je dobro imet vse v denarnici.
  • 0

#114 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 07 May 2006 - 10:25 AM

Jaz se o tem vedno prej pozanimam, itak imam vse s seboj v denarnici.
Aja, od mene so hoteli pa še fotokopijo bančne kartice in tudi fotokopijo osebne izkaznice.
  • 0

#115 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 07 May 2006 - 10:42 AM

Ja, da se zasigurajo.
  • 0

#116 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 07 May 2006 - 11:40 AM

QUOTE(_M_)
Jaz se o tem vedno prej pozanimam, itak imam vse s seboj v denarnici.
Aja, od mene so hoteli pa še fotokopijo bančne kartice in tudi fotokopijo osebne izkaznice.

ja al potrdilo o zaposlitvi al pa fotokopijo bancne kartice...
men se vse kar zahtevajo zdi dokaj logicno, no rolleyes.gif davcna, osebna...drgac bi tak res vsak prsu tja pa hotu brez vsega sklenit narocnisko razmerje...
  • 0
it's not pms, it's you..

#117 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 07 May 2006 - 11:55 AM

Midva imava s fantom kar obe ševilki nanj.
  • 0

#118 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 May 2006 - 11:58 AM

kaj vi delate, da mate tolko telefona?! blink.gif blink.gif blink.gif biggrin.gif biggrin.gif meni se veliko zdi, ko mam z naročnino vred 4k!!!! sicer pa premišljujem, da bi šla tut sama mogoče na simobil. samo se moram prej poznamiat, kako bo z ukinitvijo mojega 'računa' pri debitelu, ker ma tut vse 3 mami čez.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#119 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 07 May 2006 - 12:59 PM

Jaz nimam več tako velikega računa tam med 5 do 6k.
  • 0

#120 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 07 May 2006 - 01:03 PM

Hjooooj, zaj ste me spomnili...midve s kolegico sva mele skos 13 do 15k rolleyes.gif ...js ne vem kaj sem takrat v glavi mela biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users