Jump to content

Photo

Mačja hrana

• Please log in to reply
171 replies to this topic

#101 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 02 April 2014 - 03:55 PM

Hehe :) Ja ta pa tud tko ne prosi, če jeva tko za mizo, hrane.

Samo če ne bi gledala in je imela pod nadzorom bi pa vse pojedla :P dokler ne bi počila. Minnie je vse, Mislim res ne vem česa ne je...Tko vse bi pojedla če bi ji dejansko dal :lol:

EDINO science plan, ko sem dobila pri veterinarju ene 2 konzervi, kao kot za poizkusit, ni šans. Samo povohala je in adijo. Pa ne vem, očitno ji mokra mačja hrana sploh ne odgovarja. Ker skuto itd, kuhano meso, surovo meso....To pa vse ni problema. Še špinačo je :lol:

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#102 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 25 June 2014 - 05:59 PM

Prosim za kakšno alternativo briketov Royal canin.

Očitno jih ma Minnie polno kapo. Ne poje jih skorajda nič, suha je, pač zlo manekenska, kar mi ni všeč ker bi rada mal bolj chubby mačko. Včasih se ji reberca čutijo.

Drugače je pa zmešana na jogurt, skuto in sir :S In to bi skozi jedla.

V bistvu mi je zdaj že malo vseeno koliko kvalitetna je hrana, hočem da je na prvem mestu okusna, da mi jo bo jedla. Dražjega od Royal canin pa ne mislim kupovat niti slučajno. Predlogi?

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#103 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 25 June 2014 - 06:02 PM

Jaz sem našemu kupila od Hills senior in je zmešan nanjo. Veliko bolj kot na Whiskas in podobna "trgovinska sranja".
Mačka je pa pač takšna kot je...pojedla bo toliko, kot njej paše in ne kolikor bi ti rada :D Tako kot smo si ljudje različni - ti si suha, jaz ne... ;)
  • 0

#104 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 25 June 2014 - 06:05 PM

Menjaj ji malo, eukanuba, hills... moja je pljuvala ven hrano in raje ni jedla, od takrat ji pa redno menjam mokro hrano in brikete in je mir.

• 0

#105 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 25 June 2014 - 06:08 PM

Jaz mojima izmenoma kupujem Science Plan

feline-pack-shots.jpg

Personal Trainer

imgBigArticle_1_18553.jpg (različne okuse)

Harmony

Banner-Harmony-Katze-TF.png

Happy Cat

uebersicht-supreme_01.jpg

Občasno pa še kakšno drugo znamko, ki je ravno v akciji, da malce presekam enoličnost. Najpogosteje pa miksam te štiri znamke, ker jih pač imata preverjeno radi.

• 0

#106 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 25 June 2014 - 06:10 PM

Fiona, bodi ful pozorna na sir in te zadeve. Gato od E. je dobil od tega ledvične kamne! Se ni za hecat. :/

• 0

After all this time?

Always.

#107 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 25 June 2014 - 06:17 PM

Ja saj vem da ni dobro ja.

Fak ej. teži mi pred hladilnikom SKOZ!. Kar po zadnjih tacah hodi če vidi jogurt :lol:

Okej bom šla v zootica in to in mal namiksala različno. Mokro hrano ne vem če bo glih jedla, nad sciene plan konzervo je samo zavihala nos.

drugače pa teh prepovedanih reči bi pojedla toliko kolikor ji daš - pomojem bi še počila. Brikete pa...5 jih poje in gre...in pride pa spet 5 poje... Če pa stojijo in ostanejo jih pa sploh ne poje in jih mečem preč, ker gospodična bi ves čas sveže.

:D MAČKE!

• 0

#108 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 25 June 2014 - 06:18 PM

Pa tole vedno kupim, ko smo v Sloveniji, ker jo imata ful radi.

LaraJunior213.jpgAdultTurkeyChicken213.jpg (različne okuse) 

Poskusi različno mokro hrano. Moji ne marata paštet, obožujeta pa tiste z omako. 

• 0

#109 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 25 June 2014 - 07:06 PM

Kalypso, kje pa se tale hrana dobi? Prvič vidim.

Okej ,vzeto na znanje :)

• 0

#110 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 25 June 2014 - 07:17 PM

Katera? Lara? V Premium pet.

• 0

#111 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 25 June 2014 - 07:22 PM

Hvala!

• 0

#112 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 25 June 2014 - 07:31 PM

Eto, sem naročila malo "mešano na žaru"...malo Lara malo Happy cat, malo briketi malo mokra hrana.

Pa bomo vidli.

• 0

#113 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 25 June 2014 - 07:42 PM

Malenkost. 

Upam, da bo Minnie všeč kaj si ji naročila.  :)

• 1

#114 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 03 July 2014 - 09:18 PM

Moj macek je tudi postal zelo izbircen glede prehane. Niti slucajno ne bo pojedel hrane, ce mu ne bo vsec, tako da ne upam vec prevec eksperimentirat. Preizkuseno in najraje ima Science Plan, ampak samo vrecke, konzerv ne mara. Royal Canin tudi se gre, ostalo pa mu ne tekne prevec. Kar se tice briketov pa je do sedaj se vse jedel. Kupujem mu pa najveckrat Happy Cat in pa Trainer. Od priboljskov pa obozuje Cosmo, cisto je nor na njih, na vse okuse. 

175517_cosma_snackies_gro__7.jpg

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#115 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 July 2014 - 10:47 AM

Dangit, nasi je pa zmanjkalo Applaws briketov, morala bi danes v Lj, pa ne grem. In se jih ne kje drugje dobit. Ehh.

A niso hecni ti macki, kako so zbircne zverce, ko jih enkrat razvadis!?

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#116 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 04 July 2014 - 11:16 AM

Evo tko jaz sem naročila hrano in jo tud preizkusila.

Včeraj sem ji kupila eno sheebo (a je ta sheeba drugač bolj drek?) piščančje koščke v omaki in je pomazala celo, sem mislila da mi bo še bruhala pol.

Danes sem poskusila eno šalčko Lara briketov in se tudi veselo oblizuje, mam pa pol še nekaj mokre hrane in nekaj od happy cat-a, tako da malo razbijemo rutino.

Drugače pa meni so briketi kul ker ne smrdijo, mokra hrana pa ne, ker smrdi vse pa še pospravljat in pomivat moraš skoz, zato bom kar vztrajala na briketih. Ji jih naštimam in je gmah za 1 dan. Imam pa občutek, da se morajo ti briketi tud malo posušiti/izgubiti vonj, ker čez čas se jih v šalci več ne takne, je raje lačna, dokler ji ne naštimam nove doze. A bi blo to možno rešit s tisto zadevo ko si maček sam dozira hrano in je verjetno skoz sveža?Kaj je že to?

• 0

#117 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 05 July 2014 - 06:15 PM

Fiona, ampak če jo boš hranila samo z briketi, pazi da bo dovolj pila. Lilina & Živina sestra iz leto dni starejšega legla je jedla samo brikete in ker ni zaužila dovolj tekočine, je imela težave s sečili.  

Olivija, res je. 

• 0

#118 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 05 July 2014 - 07:00 PM

Ja, na briketih je že skozi....Vodo ima tudi skoz na voljo...Tko da upam da dosti popije :) Meni se zdi da kar pije, no :)

• 0

#119 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 07 July 2014 - 09:52 AM

Ce ima vedno na voljo vodo v skodelici, potem je ok. Tako ima nasa.

(itak ji je pa najvecji gust pit vodo iz kangle za zalivanje, luze, postane vode na podstavku iz teglca... ali pa iz mojega kozarca vode na mizi)

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#120 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 07 July 2014 - 11:11 AM

ali pa gre v kopalnico, ko se stuširam, in je še malo mokro okrog tuš kabine in mi ni treba uporabit brisače za brisanje, ker ona vse pobriše. podobno fajn je tud kar se tiče vseh žuželk in drobtin, prenosni sesalec na štirih tačkah :lol:

• 1

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users