Jump to content

Photo

britje tam dol

• Please log in to reply
782 replies to this topic

#101 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 December 2005 - 02:23 PM

QUOTE(Michelle)
kdo pa pravi, da bo baba? wink.gif

če 'bo+' fant,pa sploh ne grem biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#102 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 19 December 2005 - 02:49 PM

QUOTE(Michelle)
ja, saj wink.gif mene načeloma te stvari ne bolijo tako zelo, sploh, če mi jih kdo drug dela.

se še spomniš kak dolgo je trajalo vse skupaj, ko si šla? pa kolko si plačala?

Tako je veliko manj boli ko ti kdo drug dela.Zelo hitro mi je odlepla in sploh ni bolelo.Bolecina se lahko primerja kot da bi z pinceto samo eno dlakico populila biggrin.gif kakorkoli..vse skup mi je delala uro in pol, prislo pa je okol 2k-delala sem v bolgariji zato je bilo tako poceni.Tukaj bi prislo po mojem ene 7-8k?Jaz si bom zdajle depilator kupila za noge in roke-se mi zdi da se bolj splaca.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#103 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 December 2005 - 02:53 PM

Mene pa nekaj zanima ... in sicer cene. Koliko bi recimo prišlo, če bi si dala povoskat noge (zgornji in spodnji del), pod pazduhami, spodnji del rok in še brazilska depilacija?

Sicer ta zgornji del nog in spodnji del rok ful nimam kosmat ampak me zanima kako je če nimaš čiiisto nič in bi ful šla enkrat in me zanima, koliko približno bi plačala za vse to.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#104 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 19 December 2005 - 03:42 PM

ja, mene tud to zanima, jaz sm se že okvirno naročla, za ceno pa še nisem vprašala. ti javim, ko bom zvedla.

drugače pa imam jaz doma epilator, tisti z ledom, ko kao hladi in ni šans, da bi si jaz s tem dlake ven pipala. pa že rajši potrpim tisti en poteg z voskom, pa mam pol noge že zdepilirane, kot pa da si počasi vlečeš epilator, milimeter za milimetrom...no way!
  • 0

#105 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 19 December 2005 - 04:41 PM

Cene so različne od salona do salona.Po moje okoli 8-10k po tamalem.Noge pridejo tam od 5,5 do 6,5k, bikini od 1200 - 2000 (za brazilsko tudi ne vem), pazduha tam okoli 1,5k, za roke pa nimam pojma.Mislim da je v lj še dražje, samo če si daš v kompletu vse odstranit pride nekaj majn ermm.gif: Nekaj takega je v salonu, kjer jaz hodim.
  • 0

#106 tanjaa

tanjaa

sramežljivec

• Člani
  • 26 posts

Posted 23 December 2005 - 03:19 PM

Zadnje čase sem bla mal odsotna, pa vidim, da se je nabralo kar nekaj dilem okrog brazilske depilacije.

V lj v salonu Beauty Neja je cena brazilske depilacije 3500 sit.
Ne, tam spodaj ti niti slučajno ne "ordinira" kar ena baba, ampak ful fajn in v redu dekle. Res, jaz hodim na to depilacijo že eno leto, pa se vedno zaklepetava, da v bistvu pozabim na bolečino. Tudi sama pravi, da je kontakt s stranko ful pomemben.
In ja, povoska tu tudi predel okrog anusa. To ni niti slučajno mal bolj temeljita bikini depilacija. Res, ful se potrudi. smile.gif Seveda pa upošteva tvoje želje. Vsakič vpraša kolk hočeš postit (če sploh kaj laugh.gif )

Lp
  • 0

#107 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 23 December 2005 - 03:29 PM

Jst bi kuj šla na brazilsko, ampak mi je gadn občutek, da mi en drug pul dlake tam. No ja, mejbi pa se enkrat opogumim.

A ti ful manj rastejo zj, če že eno leto hodiš?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#108 tanjaa

tanjaa

sramežljivec

• Člani
  • 26 posts

Posted 23 December 2005 - 07:33 PM

Lahko si brez skrbi, sploh ni panike, ker je ženska res kul. Tud jaz sem prvič imela nelagoden občutek, ampak je v trenutku zginil.

Ja, po enem letu so dlake mehkejše in tud lepo se redčijo. tongue.gif

Lp
  • 0

#109 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 December 2005 - 07:51 PM

A k si depiliraš bikini predel pri kozmetičarki, morš slečt spodnjice al jih maš lah gor pa potem ti sam povlečš oz. jih sam odmaknš tok kork hočš da te podepilira?
  • 0

#110 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 24 December 2005 - 10:59 AM

Jst zaenkrat uporablam britvico in si pol še namažem z eno kremo k hladi in mi je ql...sam čez dva dni že vse zraste in bode...tk d je to res smotan mad.gif me pa zanima kera depilacijska krema je kej ql d bi odstranla dlake pol pa d grem čez še z britvico...pa a se to kup jo v milerju pa kok je kej cena?
kk pa je kej s tem voskom ? ker je kej ql ?
  • 0

#111 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 December 2005 - 12:20 PM

Depilacijske kreme so brezvezna. Prvič, je to ena huda kemija, ki je niti slučajno ne bi dajala na intimne predele - bog ve, kaj lahko fašeš, če nisi previdna. Drugič pa tudi učinkovite niso kaj prida. Je britvica boljša.
Vosek je fajn, samo bolelo bi za umret.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#112 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 24 December 2005 - 04:45 PM

Depilacijske kreme?Jaz sem jih kar en čas uporabljala na intimnih predelih...Se mi je nekak zdelo bolj pametno kot britje.

Drugač pa se mi je včeraj uspelo zvoskat po, hm...venerinem hribčku na skin head varjanto biggrin.gif .Zraven sem skoraj umrla od bolečin.Ostalo nižje dol, pa sem kar pobrila iz strahu, da si bom kaj vstran odtrgala oops.gif Nekak se mi res ne zdi izvedljiva ta brazilska depilacija ermm.gif:
  • 0

#113 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 25 December 2005 - 11:27 AM

Blondi ker vosek pa maš ?
  • 0

#114 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 25 December 2005 - 12:02 PM

QUOTE(erchy)
Blondi ker vosek pa maš ?

Mam neki profesional wax.Kaseta je.Kupla sem si oni kvazi profesionalni aparat, ki ga majo v kozmetičnem salonu.Daš noter to kasetko, počakaš in poskubiš dlačje biggrin.gif Oni weet in ostali voski mi niso dovolj učinkoviti.
  • 0

#115 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 25 December 2005 - 05:34 PM

jz mam pa kr veet trakove in so tud za luliko fajn!!!
  • 0

#116 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 December 2005 - 05:45 PM

QUOTE(rea)
jz mam pa kr veet trakove in so tud za luliko fajn!!!

biggrin.gif:D:D
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#117 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 25 December 2005 - 05:47 PM

Ja, saj niso tak slabi, če ti z ene luknje ne poganja pet dlak evil.gif
  • 0

#118 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 December 2005 - 05:48 PM

Mal sm zmedena! biggrin.gif O kteri luknji si pa govorila? biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#119 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 December 2005 - 05:48 PM

.
Pa kateri IZ luknje dlake rastejo? biggrin.gif

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#120 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 25 December 2005 - 05:49 PM

QUOTE(DiLeMa)
Mal sm zmedena! biggrin.gif O kteri luknji si pa govorila?  :D

najbrž ne oz une!!!! :!: ampak misl iz ene pore oz luknje kjer raste dlačica fun!!!! biggrin.gif ja jenna,a je blo tok smešn to z mojo luliko laugh.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users