Maturantski in absolventski izleti
Posted 01 November 2009 - 07:03 PM

Posted 01 November 2009 - 09:28 PM
Zakaj bi dala tok denarja za en teden pijančevanja in žuranja s folkom k ga ne poznaš.
S kolegicam smo se neki menile, da gremo raje skupaj za en teden nekam na dalmacijo in ga tam skupaj žuramo za veliko manj denarja. Pa si lahk tud naredimo pena party, red love, syber party...
Na maturantskem sm bla, je blo fajn, samo po pravic povedan, nam tiste animacije niso potegnile, družili smo se samo po razredih- isto bi blo kot če bi šli v portorož. Sj je blo fajn, sam še enkrat isto dat skos, je pa kr neki.
Kokr sm rekla, raje grem na kanarske otoke al pa kam bolj daleč

Posted 01 November 2009 - 10:44 PM
sploh ne najdm
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 01 November 2009 - 10:51 PM

Pablo Picasso
Posted 01 November 2009 - 11:08 PM
muauahaha, a pa so vedle bejbe da so tipi sexal vmes
ah ja, jz sm pa mojga spoznala na maturancu:D
Če mislš to, je v Spovednici na strani

Drugač pa nevem, ta ki je seksu z eno itak ni mel punce, tisti ki pa so varal, pa dvomim da so povedal ane

After all this time?
Always.
Posted 01 November 2009 - 11:17 PM
Nincha, hja ne vem na maturantskem je še vse bolj nedolžno. jaz sem gledala dokumentarec o absolventu nemških študentov in sem skorajda bruhala zraven.
Folku se resnično odpelje.
Pa tud filmček k so ga pršli uni iz collegiuma pokazat je resnično obupen in neokusen. Vsi k govorijo notr so najmn tko pjani da niti zase ne vejo...
Obup.
Posted 02 November 2009 - 02:38 AM

naš planet in glave folka so pač različnih mišljenj
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 November 2009 - 08:31 AM

Posted 02 November 2009 - 08:50 AM
Samo jaz svoje sošolke lahko na prste ene roke preštejem, pa razen ene noče nobena it.
Tko da s samimi tipi pa ne grem niti pod razno.
Fajn bi blo če se najde kšna z dejansko izkušnjo z absolventa, zaenrkat ni nobene

Posted 02 November 2009 - 10:43 AM
Za absolventa se spet nekako nismo mogli odlociti za klasicno sredozemsko pijanko s Collegiumom in smo na koncu pristali na pikniku v Iskem vintgarju. Fajn smo se imeli, zvecer je sosolec privlekel na kolena kitaro in nam igral in to je bilo to.

Na splosno mislim, da je vse skupaj odvisno od organizacije, ljudi, zelja itd.. Tudi mene ne vlece npr. v Grcijo s Collegiumom iz vseh razlogov, ki ste jih ze navedle. Za moj okus pac stavijo na napacne konje - se ne pustim tako podcenjevati.
Posted 02 November 2009 - 11:46 AM

Cena je okol 700-800€ sam aranžma, ampak vsi majo s sabo okol 1000€ in to večinoma le za pijačo. Mogoče sem starokopitna, ampak meni je to absurdno, da šparam celo leto in to potem zapijem, sploh tako vsoto denarja.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 November 2009 - 11:48 AM
Seveda to ne vključuje še vseh triljontisoč pijač in kaj vem česa.
Kolega je šel lani, pa zapravil še dodatnih 1000e zraven.
Ne vem za kaj, ker s sabo ni prinesel nazaj nič, razen kufra in sebe

Posted 02 November 2009 - 01:03 PM
jaz sem se imela noro. bili smo odlična grupa, držali smo se skupaj. pili (normalno). v glavnem ni tako kot izgleda in kakor je predstavljeno.
Posted 02 November 2009 - 02:09 PM
stvari so takšne kot si jih narediš.
jaz sem se imela noro. bili smo odlična grupa, držali smo se skupaj. pili (normalno). v glavnem ni tako kot izgleda in kakor je predstavljeno.
Točno tak! Jaz nisem šla na svojega, ker ga nismo imeli, a kljub brez te lastno doživete izkušnje in brez nekega pametovanja mislim (ker kdo bi lahko rekel kaj pa govorim, da če nisem doživela, ne morem vedet, ane), da tudi tu velja kot si postelješ tako boš ležal.
Razumljivo, da pri oglaševanju ful potencirajo vse in ti predstavijo tiste najjače posnetke, ker v glavah abs. je abosolvent sinonim za odfuk, kjer se pije, čaga in seksa. In folku dajo to, kar hočejo videt in večina izkusit.
Jaz sem slišala zgodbe iz letošnjega abs. na kreti od razl.folka in vsak je mel svoja pripovedovanja, eni so bli vsak dan koma, drugi so ga zmerno žurali. Za enga "jebača" vem, da je govoril kako bo dol vse spref..., pol pa baje niti ene ni dobil. Spomnim se pa posnetka, ko so enga fanta vprašali s kolkimi je seksal in je odkrito odgovoril, da z eno. Pa reče novinarka a samo z eno?! Ja, pravi on, sam ta je posebna. Ahh, se mi je tok lepo zdelo.
Posted 02 November 2009 - 04:33 PM

Posted 02 November 2009 - 06:38 PM

Posted 02 November 2009 - 07:49 PM

Absolvent... Kaj jst vem. Načeloma ne rečem ne obisku neke tuje države (bilokakšen je že razlog obiska), samo pri meni najvče šteje kako se ujemam z ljudmi.
Na 1. faxu je itak tako, da smo ful popadali in nekateri med sabo niti nimamo nekih stikov, večina se pa niti ne meni za absolventa. Nas je tako malo denimo istega letnika, da bi komot lahko šli po 3je skup na absolvent in ne kaj bistveno več.
No, in tako se večinoma na tej smeri tudi menijo za absolvente, po drugi strani se pa tu in tam organizira kak "absolvent" na kaki domačiji itd, samo zame pač to ni to. V Iški vintgar grem itak lahko kadarkoli, to je meni skoraj kot da bi me povabil v Tivoli ali Mostec.

Zdaj ko tu pišete da gre za neko silno kurbarijo in pijančevanje... Hja, to tudi meni ni top priority, ga znam fejst zažurat (in še hitreje zalegnit

Torej če povzamem monolog

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 November 2009 - 08:05 PM

What she sad. Jaz dvomim, da bom šla.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 November 2009 - 08:39 PM
Morda s kako trojico iz prvega faxa. Čez par let ko bo kdo pač prilezel do absolventa.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users