Jump to content

Photo

Ko bom velika, bom ...

• Please log in to reply
399 replies to this topic

#101 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2006 - 05:16 PM

.
Daj nehaj se norčevat, to je bil zaj sentimentalni moment. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#102 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 March 2006 - 05:18 PM

Ja, Sajk ... ti to ne zastopiš! biggrin.gif Drugače se pa strinjam s tabo, Jenna. Itak je zaradi takšnih reči nesmiselno gojit kakšne hude zamere.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#103 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 07 March 2006 - 09:04 PM

ne bi rada načenjala teme (res plis ne... plis plis) IPB Image

jst sem tud za to da se "živi in pusti živeti" in vsak se valda sam odloči, kako bo živel... tista moja besedna zveza "da se mi zdi žalostno" se namreč ni nanašala na življenje in vrednote posameznika, ampak na moje razmišljanje/zaskrbljenost, kaj pomeni vedno več takšnih posameznikov za družbo. Valda, da je prav da vsakdo živi tako, da bo srečen... velika sprememba v navadah, vrednotah, načinu življenja večjega števila generacije, pa ima brez dvoma vpliv, katerih posledic bomo čutili. Itak, da se ne bo nekdo spremenil samo zato "ker bo vlada čez 15 let imela probleme, kako uredit pokojninski sistem" (al pa kej v tem stilu)... halo, upam da ne! K država se pa res tolk žrtvuje za nas, da ji to "dolgujemo" biggrin.gif

Dilema je lepo napisala, sam se pa strinjam tud z Jenno, da pač eni povemo stvari na tak bolj direkten način, vsak ima pa tud svoj način izražanja... jst se tud včasih ne šparam biggrin.gif (verjamem, da tud una fora z drekci ni bla tolk dobesedno mišljena, ampak je nastala bolj v zanosu razlaganja IPB Image ).

Kakorkol osebnih zamer ni... sicer smo pa te stvari razčistle že zdavnaj... dokler ne govorimo "TI si prasica" pol je vse samo izražanje mnenja in ne osebni napad ipd.

• 0
Posted Image

#104 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 07 March 2006 - 09:32 PM

Super ... zdej se lahk sam še zmenimo kdaj gremo na pivo in/ali bowling. Na streljanje grem raje samo s Coltom. Ziher je ziher. biggrin.gif
  • 0

#105 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 08 March 2006 - 08:06 AM

QUOTE(sajk)
Super ... zdej se lahk sam še zmenimo kdaj gremo na pivo in/ali bowling. Na streljanje grem raje samo s Coltom. Ziher je ziher. biggrin.gif

Kaj misliš, da drugi ne znamo streljat? evil.gif
Ziheraš!!!!

PS: full lepši posti za "dobro jutro", kot pa včeraj ... lepo da ste ohladili živčke ...
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#106 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 08 March 2006 - 09:02 AM

Ne da ne znate, saj v tem je težava ... keri bi lahko ratalo twisted.gif
  • 0

#107 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 08 March 2006 - 06:25 PM

QUOTE(sajk)
Ne da ne znate, saj v tem je težava ... keri bi lahko ratalo twisted.gif

men bi sigurn twisted.gif
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

• Guests

Posted 08 March 2006 - 08:57 PM

Se kr je smesno, na kaj vse ljudje pomislijo ob besedi druzina. smile.gif
No, js sm dejansko odrascala v srecni druzini, mi je blo fajn, ampak nikol ni blo to, kar se mame tice, samo kuhanje, pospravljanje, previjanje froca itd..res je, da je blo gospodinjstvo dost bolj na njenih ramenih kot atijevih, ampak sta bla oba vzgojena v miselnosti, ki je bla se drugacna..moski nosit dnar domov, zena pa za dom skrbet..ceprav sta oba na sihtu pac je to v neki meri ostalo. In mata, ce temu tk recem, fajn zivljenje. Js nisem za to, sem prevec nemiren tip cloveka, in mi je misel na to, da bi sla vsak dan v sluzbo za 8 ur, prisla domov, skuhala kosilo, pojedla, prebrala cajtenge in malo zadremala, pol je pa ze itak zvecer, ta misel me mori ko...ne vem kaj. Tut js bi rada od zivljenja vec kot to, ampak njiju to osrecuje in ni fer govorit kaj cez, ker onadva nikol nebi bla srecna z drugacnim nacinom zivljenja. To je pac odvisno od karakterja in kak tip cloveka si...
Ampak ko pravim, da bi rada vec od zivljenja, to se zdalec ne pomeni kariere. To dojemam nekako kot nujno zlo..da pac zasluzis za kruh in mleko in da ni treba glih vsakega belica prestet in potem v preostalem casu, ko si fraj, dejansko pocnes stvari, ki te veselijo. Seveda je zazeljeno, da v sluzbi uzivas..je le velik del dneva, ko si tam, ampak da bi pa izbrala sluzbo in kariero namesto mojega prostega casa, fanta, cesarkoli..nikakor! Tut bi najbrz enkrat mela otroke, ali svoje ali posvojene, mi je vseeno in vem, da bi se veliko rajsi posvecala njim in moskemu kot pa sluzbi in bogatenju al karkoli ze naj bi to pomenlo. Saj dandanes ni vec srednji vek no..druzina ne pomeni suzenjstva, itak je vsak clovek za sebe in naj dela stvari ki ga veselijo, hodi v sluzbo itd..tudi ne vidim problema, da nebi mel obojega, tako druzine kot kariere..oz. v mojem primeru, ki si ne zelim kariere, druzino in sluzbo, pa zraven se potovanja in knjige in izlete in zabave in s evse drugo, kar me osrecuje. Pac ne vem zakaj bi ble te stvari sprte med sabo..pa ja ni konc zivljenja, ko dobis otroka..cist enako je, samo da je en vec, pa mal vec denarja gre..pa mogoce mal manj sebicen postanes, ker pac ne skrbis vec samo zase. Kar je pa po mojem pozitivno.
Ampak seveda vsak zagovarja svoje poglede. Js osebno nikol nebi mela sihta, ki bi me zaposloval po 12 ur na dan ali se vec, ker mors pac se doma kaj delat, ker si zivljenja enostavno ne predstavljam tk. Pol rajs otroka, pa nahrtin na rame pa skupno po svetu.. smile.gif
  • 0

#109 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 08 March 2006 - 09:58 PM

QUOTE(hudička)
men bi sigurn twisted.gif

No vidiš, to bi radi preprečili, lahko da bi kero čedno forumašico ranila ... biggrin.gif
  • 0

#110 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 12 April 2006 - 10:23 AM

Ko bom velika bom....... bogata biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#111 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 April 2006 - 01:14 PM

QUOTE(Verja)
Ko bom velika bom....... bogata biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tut js. ker se bom na kakega fletnega sponzorja nalimala. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#112 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 12 April 2006 - 01:21 PM

[quote=Špela][quote=Verja]Ko bom velika bom....... bogata biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif[/quote]

tut js. ker se bom na kakega fletnega sponzorja nalimala. biggrin.gif biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#113 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 12 April 2006 - 01:46 PM

Jaz bom pa na Lotu zadela, in bom jaz kakšnega doberga "fuckerja" sponzorirala (oz. si bom s tem zagotovila, da moj sigurno ne bo nikamor šel biggrin.gif )
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#114 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 12 April 2006 - 01:51 PM

QUOTE(Kami)
Jaz bom pa na Lotu zadela, in bom jaz kakšnega doberga \"fuckerja\" sponzorirala (oz. si bom s tem zagotovila, da moj sigurno ne bo nikamor šel biggrin.gif )

sugar mamma, to je zdaj vedno bolj šik. krasno razmišljaš, kami! biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#115 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 April 2006 - 08:35 PM

[quote=Verja][quote=Špela][quote=Verja]Ko bom velika bom....... bogata biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif[/quote]

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif[/quote]
Kaki Hefner bi bil kar fajn. Malce bi spustila aids med one zajčice in bi bila his one and only. Potem bi pa počasi šel papa 8)
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#116 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 12 April 2006 - 09:18 PM

QUOTE(crna)
Kaki Hefner bi bil kar fajn. Malce bi spustila aids med one zajčice in bi bila his one and only. Potem bi pa počasi šel papa 8)

ne vem, če si pri takemu lahko one&only. sicer pa meni zaenkrat v redu kaže v tej smeri, tko da se ne pritožujem. (ne v smeri hefnerja, pač pa fletnega sponzorja.)
  • 0

#117 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 April 2006 - 09:49 PM

[quote=Špela][quote=crna]Kaki Hefner bi bil kar fajn. Malce bi spustila aids med one zajčice in bi bila his one and only. Potem bi pa počasi šel papa 8)[/quote]

ne vem, če si pri takemu lahko one&only.

Za konkurenco bi poskrbel aids biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#118 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 16 April 2006 - 04:28 PM

že od naslednjega leta geografinja v kaki eu instituciji v Bruslju, pa še neki v zvezi prevajalstva španskega, francoskega in italijanskega jezika....ko bom stara pa prof. geografije :angel13:
  • 0

#119 Issak

Issak

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 393 posts

Posted 16 April 2006 - 08:47 PM

ko bom velik, bom srna.

joke smile.gif

verjetno kakšen elektroinženir, strojnik ali kaj še manj zanimivega biggrin.gif
  • 0
"cowardly warrior vents his rage
his lust for blood cannot be appeased
what fickle angels are we
our divided brothers we slay
his lust will erase all"

#120 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 16 April 2006 - 08:59 PM

QUOTE(Issak)
ko bom velik, bom srna.

srnca, ta je dobra! biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users