Posiliti moškega
Started by
HENTAI
, Dec 16 2005 12:00 PM
102 replies to this topic
Posted 24 November 2007 - 07:42 PM
Meni je pa kr pr en glih hudo. Al otrok ali žival. Razlika je samo, da ima otrok več pravic, in da se vsi zgražajo nad tem. Če je pa žrtev žival, se pa najde veliko ljudi, ki se jim to celo zdi smešno. V obeh primerih je žrtev nemočna.

Posted 24 February 2008 - 04:47 PM
punce se moje skromno mnenje o tem...ce bi me hotla posilit ena,ko mi je cist anti-ni osnovne sanse,da bi se mi dvignu,tak da ta varianta odpade

ce bi bla pa posiljevalka lustna,se ji pa sploh nebi blo treba mucit s posilstvom...

Moj tip pravi:

Ciara:ja to je pa res
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.
Posted 26 February 2008 - 05:11 PM
Samo posiliti moškega se da s strani ženske...Jaz vem za en primer, ko nam je učiteljica biologije pripovedovala še v srednji šoli. Je bil en fant ki je treniral plavanje v Tivoliju in enkrat so ga napadle tri ženske in dobesedno posilile. Fant je bil potem čustveno totalno uničen, zapustil punco, s katero je bil leta...baje pa si je najbolj očital to, da kljub temu da ni užival, da ga je blo strah, mu je vseeno stal- ravno zaradi tega je bil prizadet. Une punce so ga tudi preteple.... Je pa na fanta to tako vplivalo, da se mu je orbnil seks in je s tem imel blazne probleme, saj ni več hotel sexati...tako nam je rekla. Skratka, tako kot ima ženska uničeno življenje ima lahko moški. Res pa je da je to, da ženska posili moškega bolj izjema. Več posilstev se zgodi s strani moškega na žensko.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users