Čiščenje - najučinkovitejša sredstva in tehnike za boj proti umazaniji v vašem domu
Posted 07 December 2011 - 08:18 AM
Jaz jo full malo uporabljam, zato se nisem odločila za nakup pirolize.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 07 December 2011 - 08:36 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 December 2011 - 08:56 AM

A so vse pene dobre oz. ali kakšna izstopa po kvaliteti?
Put A Kilt On It!
Posted 07 December 2011 - 08:57 AM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 January 2012 - 09:49 PM
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 18 January 2012 - 09:16 AM
Put A Kilt On It!
Posted 22 December 2012 - 02:12 PM
Ne vem, če lahko temu rečem nasvet, recimo no: v hoferju sem danes kupila tole krpo ( http://www.marktguru...ertĂĽcher:81150 ) in jo toplo priporočam.
V škatlici prideta dve kar veliki krpi, ki ful lepo zglancata kozarce, tudi tiste zasušene kaplje vode zbriše (kar meni s kuhinjsko krpo ne uspe), pa za kakšno steklo, ogledala je tudi ful fajn, ker nič muck ne pušča, mene to namreč ful jezi pri krpah, sedaj sem pa končno našla takšno, ki te stvari lepo pobriše.
Posted 22 December 2012 - 02:17 PM
Jaz sem si ene v Hoferju kupila, po 3 skupaj pakirane, s katero malo navlaženo obrišeš mastne površine. In res deluje.
Jih pa zdaj nimajo več.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 December 2012 - 07:38 PM
Jaz vedno bolj ugotavljam, da imajo v Hoferju precej uporabne zadeve, ki jih drugje ne najdeš.
Posted 10 March 2013 - 08:23 PM
S čim čistite pečico? Ful imam že umazano, ampak nekateri fleki sploh ne gredo stran :/
Posted 10 March 2013 - 08:30 PM
probaj z alkoholnim kisom?
Posted 10 March 2013 - 08:59 PM
Posted 15 July 2013 - 07:30 AM
Mene pa zanima s čim perete. kateri prašek, kaj za odstranjevanje trdovratnih madežev.
Meni pač pri 40 stopinjah z malo (ali pa tudi veliko) praška ne gre vse ven. A bi si mogla kak vanish omislit in ga dodajat? če ja katerega in koliko.
Samo za primer - ven ne spravim paradižnika, mastnih madežev, in niti znoja iz fantove majice, ki jo recimo cel teden nosi ob delu na vrtu in so prav slani fleki gor.
Prosim za nasvet...
Posted 15 July 2013 - 07:34 AM
Mastni madeži - preden daš v stroj pošpricaj (Sgrassatore, jaz imam kar od Dexala iz Eurospina).
Jaz bi dala tudi mogoče malo prej prat, ne po enem tednu nošenja, saj je takrat znoj prav zažre v majico.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 July 2013 - 07:35 AM
Moj prvi nasvet bi bil, da delavske stvari in kar je biolj umazano, pereš na 60 stopinj.
Pa fant naj si menja majico vsaj na dva dni, jaz mu sama mečem v pranje stavri včasih, ker on bi jih nosil, dokler se mu ne prilepi na kožo, jao tipi!!!
Posted 15 July 2013 - 08:59 AM
Za fleke marsejsko milo pred pranjem, prat pa nujno s praškom in ne gelom. Js mam trenutno Ariel in ga ne menjam. Perem pa z njim vse: bele stvari, brisače, posteljnino na 60, ostalo pa na 40.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 July 2013 - 09:03 AM
Špela, misliš Ariel prašek?
Jaz tudi bele stvari in posteljnino, pa brisače perem s praškom (imam Dash), pisane in temne pa z gelom Ariel nek Sensations, ki ga drugje kot v Müllerju nisem videla, pa ful lepo diši.
Posted 15 July 2013 - 09:05 AM
Ja, prašek, gela ne uporabljam več, ker mi vse pisane cunje po pranju s katerimkoli gelom smrdijo.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users