Jump to content

Photo

Mačke

• Please log in to reply
712 replies to this topic

#101 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 06 February 2010 - 03:21 PM

Uf, jst pa mačke obožujem. Doma smo imeli že celo vrsto mačk biggrin.gif Sedaj na žalost nobene, zato pa sem tolk bolj vesela, ko pridem k fantu, kjer imajo tri mačke in me imajo vse zelo rade biggrin.gif biggrin.gif Ali pa si samo mislim biggrin.gif

Pri nas smo imeli mačke in psa in so bili najboljši prijatelji. Mačke so zmeraj spale v kuči s psom pozimi biggrin.gif
  • 0

#102 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 February 2010 - 09:10 PM

Jaz grem jutr mal firbcat na mačjo razstavo. oops.gif

• 0

#103 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 26 March 2010 - 06:53 PM

wub.gif

IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#104 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 March 2010 - 09:22 PM

Omg! wub.gif cry.gif wub2.gif
IPB Image
IPB Image
  • 0

#105 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 30 March 2010 - 10:33 AM

Tale je od sestrične Mimi, lepotko, zdaj ima samo 3 tačke in ga bolj pazijo-je postal hišni maček, s sprehodi na oprsnici in vrvici thumbup.gif

http://www.facebook....mp;id=686129150
  • 0
IPB Image

#106 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 30 March 2010 - 10:59 AM

omg!!! wub.gif wub.gif wub.gif tale muca od PJ... kak je možno da je na pol siamska, na pol domača?
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#107 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 March 2010 - 11:39 AM

Siamska? Tole pa ni niti blizu siamski mački.

IPB Image

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#108 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 30 March 2010 - 04:15 PM

trup je siamski pa siamska mačka ni samo mačka s kratko dlako. lahko ma tut mal dalšo.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#109 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 30 March 2010 - 04:59 PM

Jaz mislim, da je tista zgoraj en tak čudovit mix različnih pasem. wub.gif
  • 0

#110 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 March 2010 - 06:43 PM

Nočem bit zoprna, sam siamske mačke so zgolj kratkodlake.

Ampak ok, recimo da vidim podobnost v barvah.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#111 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 March 2010 - 10:45 AM

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

IPB Image IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#112 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 31 March 2010 - 05:23 PM

Joj kok je lepa. Mufiki je podobna.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#113 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 March 2010 - 08:56 PM

Jaz ne morem nehat mislit na to Kuštrico, baje je ful, ful mirna in crkljiva in nežna muca. Doma skos težim, da bi jo mela in ati je bil takoj za to, je rekel, da ji vse nabavi in vse, sam mami pravi, da še mora do konca premislit. Jaz sem se zaljubla v njo, čez vikend jo grem s fantom gledat v Mačjo hišo, on je tudi ves iz sebe, jaz pa si jo tak želim, da samo pogledam njeno sliko in se razjokam, tak bi jo rada cartala in skrbela za njo. cry.gif Držte pesti, da zlomimo našo železno lady (beri: našo mater), drugače se bom jaz utopila v solzah. Naj se mi že enkrat nasmehne sreča, meni, ki si že odkar pomnim, želim kakšno živalco.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#114 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 31 March 2010 - 08:58 PM

Držim pesti. smile.gif
  • 0

#115 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 31 March 2010 - 09:14 PM

Oh, tudi jaz! smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#116 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 March 2010 - 09:24 PM

Dečve, pa še za eno pomoč prosim. Sej sem že sama raziskovala v tej smeri in se poskušala čim bolj pozanimat, ampak še vas vprašam, ker vas je veliko lastnic mačkonarjev. Kaj vse potrebuje takale leto in pol stara muca? Ok, pustimo redna letna cepljenja in podobno, govorim bolj o materialnih stvareh ... stranišče, ležišče, kakšne igrače, posodo za hrano in vodo ... še kaj?
  • 0

#117 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 31 March 2010 - 09:32 PM

Zdej ker zgleda taka precej kosmata gospodična še krtače in glavničke za dlako, pa mi mamo odeje tam kjer ona leži, tk da kaka ekstra dekica sam za njo ne bi bla odveč, pa tud če jo mate namen imet zunaj, pa malo not bi bilo dobr nabavit ono mačje krempalo, a veš, te zadeve, kjer si krempeljne brusijo. Od špolcojgov so pa fajn kake palčke, na katerih maš al perje al pa miš na vrvici pritrjeno, bolj ko je puhasto, the more phun. laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#118 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 March 2010 - 09:37 PM

Zunaj ne sme bit, ker se oddaja izključno za notranje življenje.

Pa zdej sem tu še gledala, da imajo posebaj spreje za čiščenje ušes, posebaj za čiščenje oči, itd. A to vse rabi specialno ali ni treba? hmm.gif
  • 0

#119 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 March 2010 - 09:46 PM

Res je krasna mačkurina.
Boš jo imela v MB?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#120 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 31 March 2010 - 09:46 PM

Uh jaz naši ne šarim tam, ne vem, zakaj bi ji morala uheljce čistit, nismo nikoli in nima nobenih problemov. Če je kaj, jo peljemo k vetu.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users