Ne spremljam Ane, ampak sem videla, da sta s Katjo v neki navezi. Bolj si ne bi mogli bit različni.

ADP
Posted 12 August 2020 - 08:47 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 August 2020 - 05:02 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 13 August 2020 - 06:08 AM
Meni gre občasno tudi na živce Katja, samo neko afnanje pa opletanje z ritjo. Od hrane ne pokaže nič drugega kot pico, pršut, vino in dostave hamburgerjev. Aja, pa seveda kot prava gurmanka edino kar skuha je zelenjavna juha. Pa špansko obvlada valda, in to edina. Bravo.
[Napoleon]
Posted 13 August 2020 - 07:15 AM
― V. Van Gogh
Posted 13 August 2020 - 07:40 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 13 August 2020 - 07:54 AM
Joj ja, meni je dosadna s tem ko skoz neke to ljubav do arabskih držav in kulture poudarja, pa njihove cote bla bla, kot da bi lahko na tak način doli živela.
[Napoleon]
Posted 14 August 2020 - 08:19 AM

Meni se čedalje bolj upira platforma, v smislu, da je kvalitetnih izobraževalnih vsebin vse manj in manj, vse več pa marketinga in affiliated kod. BV.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 August 2020 - 08:31 AM
Da se lahko zgražam in zavijam z očmi tukaj.
Sej včasih mi je še kaj zanimivo, ostalo pa preskočim.
[Napoleon]
Posted 14 August 2020 - 08:32 AM
Posted 14 August 2020 - 10:03 AM

Je pa večinoma samo še šimfanje prebrat, pol pa ne vem, ali zaradi pomanjkanja kvalitetnih vsebin ali smo kot družba precej bolj nagnjeni k graji in ne pohvali

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 August 2020 - 10:19 AM
Če se hecam.
Meni se ne da, da bi namensko neko čistko delala po IG, ko gledam storije ti pač marsikaj naprej vrže in pol enostavno preskočim če mi je dosadno. Isto za ADP, ima svoje finte in je včasih nadležna, še vedno pa ima tudi pametne zadeve, ki me zanimajo, zato njene storije še vedno pogledam oz preletim.
Bi pa rekla, da je pametnih vsebin vedno manj, se pogosto ponavljajo, zadnje čase jih veliko tudi deli posnetke iz tik toka, nič pametnega v glavnem. Jaz zato zdaj vrtičkarje gledam, kaj vse imajo drugi na vrtovih in kako obdelujejo.
[Napoleon]
Posted 27 August 2020 - 12:30 PM

Bill Bullard
Posted 27 August 2020 - 05:34 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 27 August 2020 - 05:36 PM
Sem videla pri Kinky, da je delila en njen story s svojim komentarjem. Mislim, da gre za aminokisline. Njej tudi nečesa manjka.
― V. Van Gogh
Posted 27 August 2020 - 05:39 PM

Proti veganom pa je vedno imela kaj za pripomnit, pa kao da tud ona bi najraje brez mesa, ampak se mora silit z njim, da dobi vse potrebno... Pa 20 dopolnil zraven 😂
Bill Bullard
Posted 27 August 2020 - 07:36 PM
― V. Van Gogh
Posted 28 August 2020 - 12:08 PM
Tale drjoshuawolrich
Sem ga še jaz začela spremljati (pa še simpatičen je s simpatično psičko : )).
Posted 22 November 2020 - 11:11 AM
Posted 22 November 2020 - 12:05 PM
Posted 22 November 2020 - 12:13 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users