Jump to content

Photo

Spreji za lesk las

• Please log in to reply
247 replies to this topic

#101 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 January 2006 - 05:34 PM

Ja, imata podoben vonj, to sem js tudi že opazla. Drugače pa nimam več te maske, sem jo že zdavni porabla.

Kremice vsekakor bolj zmastijo lase kot pa spreji, to je dejstvo. Ne morem ti pa povedat kako je v mojem primeru, ker moji lasje ful niso nagnjeni k mastenju in težko ocenim.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#102 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 January 2006 - 05:56 PM

QUOTE(DiLeMa)
Fajn zadeva je, ja ... priporočam!

hvala rea, hvala dilema biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#103 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 January 2006 - 06:15 PM

To bi blo za ravne lase kul ?
  • 0
Viens, reste ici!

#104 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 January 2006 - 06:18 PM

To je balzam v spreju, ki se ne spira. Priumeren je za vse lase.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#105 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 January 2006 - 06:36 PM

Fala DiLeMaa!
  • 0
Viens, reste ici!

#106 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 January 2006 - 07:23 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
Fala DiLeMaa!

a si boš kupla punchka?? biggrin.gif 8)
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#107 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 02 January 2006 - 11:17 PM

če mene vprašate...... vsaka žesnka, ki hoče imet lepe lase mora imet ta sprejček - obvezna oprema tko kot rezervna guma pri avtu biggrin.gif . Še posebej, kadar nočete it spat z smrdečimi lasmi (čiki&co.)
  • 0
Posted Image

#108 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 02 January 2006 - 11:21 PM

js mam tud tega...ful je fajn..koncno en, k mi ne zmasti las, niti ne zlepi..nrdi sam mehke biggrin.gif pa se kodri so 100x lepsi wink.gif
  • 0

#109 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 January 2006 - 01:25 AM

[quote=Tanjci]če mene vprašate...... vsaka žesnka, ki hoče imet lepe lase mora imet ta sprejček - obvezna oprema tko kot rezervna guma pri avtu biggrin.gif . Še posebej, kadar nočete it spat z smrdečimi lasmi (čiki&co.)
tud to še nism nrdila,da bi se po pohajkovanju pol našpricala pa šla spat s tem,hehe
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#110 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 January 2006 - 02:28 AM

.
Jaz ga imam tudi, kajpak. biggrin.gif Sprva mi je bil krneki, ampak zdaj mi je pa postal kul in sem že na tretji pakungi. Laski res lepo dišijo. Pa še nič jih ne obteži, kar je meni ful pomembno.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#111 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 03 January 2006 - 11:48 AM

Sam a nista dva ful podobna taka. A ta je un, ki bolj na roza vleče? A mi kera lahko pove, kaj piše gor. Prosim. oops.gif

Kako pogosto ga pa uporabljate...vsak dan?? Pa nič ne zmasti? A pa ga lhko po celi glavi špricaš al samo po laseh (in ne po lasišču)??

Res sm firbčna. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#112 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 January 2006 - 11:54 AM

Zakaj bi ga po lasišču špricala? To je sprej za lase, ne za lasišče. biggrin.gif Ampak tud če ti na lasišče pride ni panike, meni nič ne zmasti. Je pa več različnih verzij, ena je s svilo, ena je za poškodovane lase in ena za barvane lase. Vse tri verzije ful lepo dišijo in so zelo fajn ... vzam tisto, ki bolj ustreza tvojemu tipu las.

Zadevo lahko našpricaš na mokre ali na suhe lase in potem ne izpiraš. Jaz posprejam to zadevo tko po potrebi, ker imam suhe lase, uporabljam vsak dan, ponavadi mal posprejam dopoldne in lasje postanejo lepo mehki in dobijo lep lesk.
  • 0

#113 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 January 2006 - 11:58 AM

Dilema, a lahko to uporabiš ko imaš mokre lase in si jih umil? mislim, najprej našamponiraš, potem balzam in potem ta sprejček? ali nič balzama in samo to?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#114 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 03 January 2006 - 12:01 PM

Jah nevem. biggrin.gif Da bi se še povrh svetli. biggrin.gif Nimam tolk dolgih las in pol gre takoj tud vse na lasišče, ko kej špricam.

Hm...ja mam barvane, poškodovane in rada bi imela svilene. Katerega pol zberem? biggrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

#115 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 January 2006 - 12:03 PM

QUOTE(URŠKA)
Dilema, a lahko to uporabiš ko imaš mokre lase in si jih umil? mislim, najprej našamponiraš, potem balzam in potem ta sprejček?

Točno tako! wink.gif
  • 0

#116 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 January 2006 - 12:05 PM

Fala lepa IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#117 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 January 2006 - 12:43 PM

QUOTE(URŠKA)
Dilema, a lahko to uporabiš ko imaš mokre lase in si jih umil? mislim, najprej našamponiraš, potem balzam in potem ta sprejček? ali nič balzama in samo to?

urška,lahko! odvisno kake maš laske,zdj ene bi si dale celo masko namest balzama...jz si dam vedno po umivanju ta sprejčk na mokre lase
  • 0

#118 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 03 January 2006 - 12:50 PM

Btw sprejčk ne stane 1200 ampak 700-800 sit. Gledala sm v Mullerju, Nami in DM. Tist tadrug k je roza-Silk je pa še clo okol 100sit cenejši. Una krema z bleščicami pa je od 1200-1500.
  • 0

#119 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 03 January 2006 - 01:06 PM

QUOTE(lejck)
Btw sprejčk ne stane 1200 ampak 700-800 sit. Gledala sm v Mullerju, Nami in DM. Tist tadrug k je roza-Silk je pa še clo okol 100sit cenejši. Una krema z bleščicami pa je od 1200-1500.

aja? sam kkr se spomnm je blo tok k sm ga jz kupla...sam je pa pol res ampak res zelo pocen!
  • 0

#120 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 03 January 2006 - 02:36 PM

QUOTE(miss*sixty)
Jah nevem. biggrin.gif Da bi se še povrh svetli. biggrin.gif Nimam tolk dolgih las in pol gre takoj tud vse na lasišče, ko kej špricam.

Hm...ja mam barvane, poškodovane in rada bi imela svilene. Katerega pol zberem? biggrin.gif

Dilema? biggrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users