Jump to content

Photo

Spodnja frizura

• Please log in to reply
305 replies to this topic

#101 Lolita

Lolita

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 190 posts

Posted 22 October 2006 - 02:37 PM

meni pa ni všeč se na nulo briti, zdej sm se omislila srčka biggrin.gif
mislite da bi mi uspelo? je katera že probala?
  • 0
...v stilu skrite elegance ne prenesem arogance...

#102 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 22 October 2006 - 03:06 PM

ja, jz sm probala.mal potrpljenja rabš, pa loh ful lepo izpade, sam ne smeš preveč pobrit k pol je kilav. jz mam še zmer raj črtico, srčk mi j preveč kosmat biggrin.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#103 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 October 2006 - 04:55 PM

Hehe biggrin.gif
.. Jst sm enkrat umirala od smeha, ko je julia robertsova na oprah šovu razlagala, kk je hotla ustvarit srčka&ga celo prebarvat na roza. Ja, to vse tam spodaj! biggrin.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#104 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 22 October 2006 - 05:58 PM

jz neki cajta ne brijem-kšn tedn. k tut če mažem s kšno stvarjo je sam še slabš. tko da sam pustim da se neha jezit biggrin.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#105 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 24 October 2006 - 12:25 PM

Ma ja no, js si pa prav ne upam pobrit. Kaj pa vem. Najprej je bla ginekologinja strašno huda in pravi da je tak pa pol še več infekcij in problemov. Jaz imam pa že itak bolj občutljivo tam spodaj in raje sploh ne. Pa še tak štor sem, da bi kam napačno skrenla in pol bi me ja, ufff kr orng bolelo. sad.gif oops.gif

• 0
IPB Image

#106 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 24 October 2006 - 12:32 PM

Punce, predlagam nakup strojčka za striženje las/dlak.

En tak poceni sem kupil v Mullerju za 1.200 SIT. Ima nekaj nastavkov in je robustno izdelan. Pač je na štrik in na baterije. S tem lahko delaš čudež pa še ne ziritira te. Ko dlake skrajšaš na eno 2-3 mm se pa potem lahko odločiš da pobriješ do konca (in to narediš precej lažje sedaj, če si prej imel/a malo daljše) ali pa pač pustiš na tej dolžini, ali pa pobriješ samo določene dele da oblikuješ kak lik ipd.

Sem si probal brit tam spodaj, pa mi je 3-6 mm se izkazalo z aveliko boljšo izbiro.

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#107 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 October 2006 - 01:32 PM

To vedno počnem. Najboljše in najhitrejše. Samo zdaj je pa brivnik crknil in nekaj eksperimentiram s škarjami.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#108 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 24 October 2006 - 01:33 PM

1.200 Sit pa ni glih tolk da moraš kredit vzet.
  • 0

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#109 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 October 2006 - 01:34 PM

QUOTE(sonchika @ 24. 10. 2006 - 14:32) View Post

To vedno počnem. Najboljše in najhitrejše. Samo zdaj je pa brivnik crknil in nekaj eksperimentiram s škarjami.

a britvice pa nč?al tud? oops.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#110 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 October 2006 - 01:47 PM

QUOTE(Hsul @ 24. 10. 2006 - 14:33) View Post

1.200 Sit pa ni glih tolk da moraš kredit vzet.

Pa ma možnost brti na nulo? Ker sem gledala tiste za striženje las in redko kateri omogoča britje na nulo. Tam nekje pri 6 mm se začne.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#111 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 October 2006 - 02:20 PM

QUOTE(sonchika @ 24. 10. 2006 - 14:47) View Post

Pa ma možnost brti na nulo? Ker sem gledala tiste za striženje las in redko kateri omogoča britje na nulo. Tam nekje pri 6 mm se začne.

no,sj zato sm prašala tist,ker se mi zdel mal neuporabno,če ne bi tud na nulo
  • 0

#112 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 24 October 2006 - 02:29 PM

Ne, nima možnosti britja na nulo. Saj sem napisal da lahko pobriješ tam na 2-3 mm. To je kar vredu po moje.
Gladko pa seveda ni.

• 0

• Guests

Posted 24 October 2006 - 02:37 PM

Meni se pa zdi, da je ključno pri britju tam spodaj, kakšno kremo/gel za britje uporabljaš. Ko sem uporabljala navadno peno ali gel, sem imela vse rdeče, razdraženo, večkrat tudi krvavo (takoj po britju). Zdaj z novo kremo za britje nimam več teh težav. Si pa še vedno potem vse skupaj namažem z Bepanthen kremo in je kul. wink.gif
  • 0

#114 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 24 October 2006 - 02:39 PM

One word: Razorantium
  • 0

#115 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 October 2006 - 09:26 PM

mislim, da precej več kot od kreme/gela/pene za britje, uspešnost britja in posledične 'sitnosti' (srbečica, rdečina, mozoljčki, bulice, ipd ... ) zavisi od žiletke (pa mogoče niti ne toliko firme kot od tega, ali je nova/'sveža' ali je že kdaj bila uporabljena). sicer tut sama ne dam več roke stran od lushevega razorantiuma, ampak na podlagi izkušenj se mi zdi, da je catch resnično veliko bolj v žiletkah - razen mogoče pri tistih, ki imajo strahotno občutljivo kožo (česar jaz, k sreči, nimam). ko bom pri denarju, si za probat kupim venusko. (oprostite za OT, ker to bolj spada pod temo 'britje tam dol' pri negi telesa.)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#116 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 24 October 2006 - 09:37 PM

jaz pa mislim da je finta v pogostosti britja,torej da se koža navadi na britje,ker si jaz brijem čist vsak dan,pa nimam nobene pikice,nobene rdeče, le ultra gladko kožo,pa je vseeno če si brijem z Venusko ali z najbolj socialno britvico
  • 0

#117 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 24 October 2006 - 11:19 PM

QUOTE(TiTa @ 24. 10. 2006 - 22:37) View Post

jaz pa mislim da je finta v pogostosti britja,torej da se koža navadi na britje,ker si jaz brijem čist vsak dan,pa nimam nobene pikice,nobene rdeče, le ultra gladko kožo,pa je vseeno če si brijem z Venusko ali z najbolj socialno britvico

Pa drugač, kateri gel/peno uporabljaš pa s čim se namažeš po britju?

QUOTE(Hsul @ 24. 10. 2006 - 15:39) View Post

One word: Razorantium

Hm, tega pa ne poznam sploh... kako ta stvar zgleda in kaj je to? Gel, krema, wtf?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#118 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2006 - 05:44 AM

QUOTE(Miss*69 @ 25. 10. 2006 - 0:19) View Post
Hm, tega pa ne poznam sploh... kako ta stvar zgleda in kaj je to? Gel, krema, wtf?

Tukaj imaš ocenjenega. wink.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#119 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 25 October 2006 - 08:35 AM

QUOTE(Miss*69 @ 25. 10. 2006 - 0:19) View Post

Pa drugač, kateri gel/peno uporabljaš pa s čim se namažeš po britju?

čist vseeno s čim,pač z trenutnim gelom za tuširanje,včasih pa samo z vodo, ni finta v tem
  • 0

#120 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 25 October 2006 - 10:59 AM

QUOTE(Hsul @ 24. 10. 2006 - 15:29) View Post

Saj sem napisal da lahko pobriješ tam na 2-3 mm. To je kar vredu po moje.
Gladko pa seveda ni.

Ja 2-3 mm no go.

QUOTE(Nila @ 24. 10. 2006 - 15:37) View Post

Meni se pa zdi, da je ključno pri britju tam spodaj, kakšno kremo/gel za britje uporabljaš. Ko sem uporabljala navadno peno ali gel, sem imela vse rdeče, razdraženo, večkrat tudi krvavo (takoj po britju). Zdaj z novo kremo za britje nimam več teh težav. Si pa še vedno potem vse skupaj namažem z Bepanthen kremo in je kul. wink.gif

Jz sm mela pa ravn obratno izkušnjo-skoz geli,pene za britje... pa vedno kake pikice,razdražena koža,odkar pa z navadnim tuš gelom in malo menjavam(to in tisto)pa se vid da je bolš

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users