mislite da bi mi uspelo? je katera že probala?
Spodnja frizura
Posted 22 October 2006 - 02:37 PM
mislite da bi mi uspelo? je katera že probala?
Posted 22 October 2006 - 03:06 PM
Posted 22 October 2006 - 04:55 PM
.. Jst sm enkrat umirala od smeha, ko je julia robertsova na oprah šovu razlagala, kk je hotla ustvarit srčka&ga celo prebarvat na roza. Ja, to vse tam spodaj!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 October 2006 - 05:58 PM
Posted 24 October 2006 - 12:25 PM
Posted 24 October 2006 - 12:32 PM
En tak poceni sem kupil v Mullerju za 1.200 SIT. Ima nekaj nastavkov in je robustno izdelan. Pač je na štrik in na baterije. S tem lahko delaš čudež pa še ne ziritira te. Ko dlake skrajšaš na eno 2-3 mm se pa potem lahko odločiš da pobriješ do konca (in to narediš precej lažje sedaj, če si prej imel/a malo daljše) ali pa pač pustiš na tej dolžini, ali pa pobriješ samo določene dele da oblikuješ kak lik ipd.
Sem si probal brit tam spodaj, pa mi je 3-6 mm se izkazalo z aveliko boljšo izbiro.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 24 October 2006 - 01:32 PM
Posted 24 October 2006 - 01:33 PM
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 24 October 2006 - 01:34 PM
To vedno počnem. Najboljše in najhitrejše. Samo zdaj je pa brivnik crknil in nekaj eksperimentiram s škarjami.
a britvice pa nč?al tud?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 24 October 2006 - 01:47 PM
1.200 Sit pa ni glih tolk da moraš kredit vzet.
Pa ma možnost brti na nulo? Ker sem gledala tiste za striženje las in redko kateri omogoča britje na nulo. Tam nekje pri 6 mm se začne.
Posted 24 October 2006 - 02:20 PM
Pa ma možnost brti na nulo? Ker sem gledala tiste za striženje las in redko kateri omogoča britje na nulo. Tam nekje pri 6 mm se začne.
no,sj zato sm prašala tist,ker se mi zdel mal neuporabno,če ne bi tud na nulo
Posted 24 October 2006 - 02:29 PM
Gladko pa seveda ni.
Posted 24 October 2006 - 02:37 PM
Posted 24 October 2006 - 02:39 PM
Posted 24 October 2006 - 09:26 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 October 2006 - 09:37 PM
Posted 24 October 2006 - 11:19 PM
jaz pa mislim da je finta v pogostosti britja,torej da se koža navadi na britje,ker si jaz brijem čist vsak dan,pa nimam nobene pikice,nobene rdeče, le ultra gladko kožo,pa je vseeno če si brijem z Venusko ali z najbolj socialno britvico
Pa drugač, kateri gel/peno uporabljaš pa s čim se namažeš po britju?
One word: Razorantium
Hm, tega pa ne poznam sploh... kako ta stvar zgleda in kaj je to? Gel, krema, wtf?
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 25 October 2006 - 05:44 AM
Tukaj imaš ocenjenega.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 October 2006 - 10:59 AM
Saj sem napisal da lahko pobriješ tam na 2-3 mm. To je kar vredu po moje.
Gladko pa seveda ni.
Ja 2-3 mm no go.
Meni se pa zdi, da je ključno pri britju tam spodaj, kakšno kremo/gel za britje uporabljaš. Ko sem uporabljala navadno peno ali gel, sem imela vse rdeče, razdraženo, večkrat tudi krvavo (takoj po britju). Zdaj z novo kremo za britje nimam več teh težav. Si pa še vedno potem vse skupaj namažem z Bepanthen kremo in je kul.
Jz sm mela pa ravn obratno izkušnjo-skoz geli,pene za britje... pa vedno kake pikice,razdražena koža,odkar pa z navadnim tuš gelom in malo menjavam(to in tisto)pa se vid da je bolš
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users