Jump to content

Photo

Katere barve za lase uporabljate?

• Please log in to reply
166 replies to this topic

#101 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 11 March 2006 - 01:11 PM

o, kul Dilema, hvala za info, morm pogledat, če je kak lep rdeč odtenek. Hehe, 3 škatlice...jaz jih porabim 6 biggrin.gif ma ja gostota in dolžina naredita svoje wink.gif Tak da vidiš, da zame lih ni tole poceni muha laugh.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#102 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 March 2006 - 01:24 PM

Šest škatlic porabiš? To se mi zdi pa res ogromno še za tako goste lase. Bi te potem ja ceneje prišlo, če bi se barvala v frizerskem salonu? blink.gif Sej mene tud skrbi kolk škatlc bom rabla, ko bom mela daljše lase ... ker kokr sm vidla slikco, ki si jo nalimala na forum, imaš kr ornk daljše lase kot jst ... pa že zdej so mi tri škatlce komaj dovolj. rolleyes.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#103 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 11 March 2006 - 01:34 PM

jap 6 ja wink.gif kaj čem, jaz mam res ful las. Niti slučajno, pa me v salonu ne bi prišlo ceneje, ampak še dražje, morš vedet, da me eno uro barvajo, pa pol striženje(špičke), pa fenanje... Me frizira frizerka na fuš wink.gif , ki dela v salonu drugače, pa mi je povedala za cene...Tak da je pri meni to kar dragi špas, seveda, pa samo barvanje narastka odpade, ker sama veš kako je pri rdeči barvi, ko čist oksidira in bi bila pol prevelika razlika... Barvam pa si na 3 mesece, vmes pa malo osvežitev s kakim prelivčkom...
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#104 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 13 March 2006 - 05:38 PM

Jst se odkar sm blondinka barvam v frizerskem salonu, pojma nimam ker barve to ona meša na moji glavi, sam vem da so ful ful fajn, ker jst nism hotla bit tist prov belo blond ampak medena in zdj mi vsi pravjo da sm zlatolaska 8)
drgač pa k sm se prej barvala na rdeče sm uporabljala barve decore (mislim da so od welle, če se motim se opravičujem) in sm bla tut zadovoljna, sam problem je da sm ful teško dobila ta rdeč odtenek vn iz las k sm hotla blondinka postat sm kr dost barvanj in truda rabla!
  • 0
Posted Image

#105 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 15 January 2008 - 05:58 PM

Vem da je že stara tema, sam se mi zdi primerna za moj vprašanje... tongue.gif

A je katere uporabljala tele barve od loreala brez amoniaka Casting Creme Gloss?? Men je full všeč odtenek 724 Vanilla Caramel, pa bi rada vedla kako se kej obnesejo??

Ogledate si jih lahk pa tuki
http://www.lorealpar...isites/casting/
  • 0
Why so serious?

#106 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 January 2008 - 07:50 PM

Jaz imam 2 ta preliva kupljena - pravim preliv, ker zdrži do 8 tednov. Imam temno rjavega in odtenek mahagonij, mi je frizer svetoval, na lase si ju bom pa skupaj dala naslednji vikend in takrat poročam. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#107 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 15 January 2008 - 08:42 PM

U super, pa ti je reku kej če je k obična barva, da precej poškoduje lase? Velik sreče pri barvanju biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#108 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 January 2008 - 11:38 AM

He he, saj se ne bom sama, nope. Me bo kar on pri sebi doma, na črno. biggrin.gif

Skupaj sva šla kupiti to 'barvo' = preliv (ker zdrži do 8 tednov, pa nima amoniaka, številka 2 v glavnem, barve so 3 wink.gif ), in je rekel, da je preizkušena varianta, tako da...mu pa popolnoma zaupam.

Ne sekiram se, da mi bo uničilo lase, ker sem v življenju imela na laseh samo en blag preliv, to bo pa drugič, moji lasje so zdravi, pa še negujem jih zelo. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#109 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 16 January 2008 - 12:31 PM

Eh ja js kr vsemu kar nekako obarva lase rečem barva biggrin.gif

Ma js sm se pa zlo velik barvala, tko da mam lase zdej na okrevanju wink.gif Sem nekak temnejše rjave barve. Sej je še ful lepa barva, sam narastek se mi pa mal pozna in me moti. Pa sem razmišljala če bi si dala kej bl nežnega gor, k nebi spet rada mučla las rolleyes.gif

No če te bo pa on barval pol si pa najbrž v dobrih rokah, hihi. Poročaj ko bodo rezultati!!!!

LP biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#110 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 16 January 2008 - 06:58 PM

meni je tale barva nora

http://www.vogue.de/...7/imgTwZVbV.jpg

a katera ve kera barva bi bila najbolj podobna tej (v trgovini, da bi se sama pobarvala biggrin.gif ).
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#111 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 16 January 2008 - 07:44 PM

Kristy katero znamko barve pa bi si vzela? Al ti je vseeno?
  • 0
Why so serious?

#112 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 17 January 2008 - 08:09 PM

mi je ubistvu vseeno... do zdej mi je bla dost podobna od schwarzkopfa live (tista modra škatlca ko sta punca in fant gor) barva se pa imenuje red black biggrin.gif sam ni čist to... skratka rada bi eno barvo k bi najbl bla tejli podobna... pa seveda da bi barva držala. (ne da bi bil kaki preliv ali kaj podobnega :/ )
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#113 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 19 January 2008 - 12:31 AM

Men osebno so ble najbolj všeč od L'oreala - Feria 3D, ker se barve tko lepo svetijo, kot da bi te obsevali z stotih strani thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Tuki maš eno od Ferie

http://www.lorealpar...feria|userdata}

Pa od L'oreala Excellence Creme si poglej k majo ful rjavih odtenkov

http://www.lorealpar...serdata//d d//}
  • 0
Why so serious?

#114 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 25 March 2008 - 02:38 PM

Danes sem v Dm-u iskala te nove prelive od L'Oreala - Casting creme in jih niso imeli blink.gif imeli so samo Excellence Creme, ampak to niso prelivi če prav razumem. Sedaj pa nevem, se te Casting creme, da kupit samo v Mullerju ali kako ? ermm.gif
  • 0
We must let go to live on.

#115 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 March 2008 - 02:45 PM

Creme Gloss jaz tudi še nisem zasledila v DM, pa tudi v Mercatorju ne ... če se ne motim, pa tudi v drogeriji Tuš nimajo. hmm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#116 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 25 March 2008 - 03:21 PM

Torej mi ostane samo še upanje, da jih imajo v Mullerju rolleyes.gif
  • 0

#117 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 25 March 2008 - 03:42 PM

Mislim da jih do zdaj imajo samo v Muellerju.
A navaden Casting je pa šel iz prodaje?
  • 0

#118 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 25 March 2008 - 05:16 PM

Potem pa upam, da mi uspe čim prej priti v Mullerja, sem se že prav veselila, da se bom pobarvala in sedaj iz tega ni nič mad.gif

Glede navadnega Castinga pa nevem, se nisem nikoli prav veliko poglabljala v barve, ker sem se barvala samo pri frizerju.

A so drugače še kašni dobri prelivi, primerljivi s temi od L'Oreala? ( ti so brez amoniaka a ne? oops.gif )
  • 0

#119 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 31 March 2008 - 12:27 PM

tyasa sam pazi, da se ne boš zafrknila - pri barvah/prelivih brez amoniaka se velikokrat zgodi da so lasje popolnoma brez leska, tako da pazi pri izbiri. Js sm mela tale Casting Creme gloss in je barva ven prišla ful dobra, svetleči lasje, le da je bil odtenek temnejši kot na embalaži. Se mi je pa tudi hitro spirala. LP
  • 0
Why so serious?

#120 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 31 March 2008 - 02:13 PM

Aha, ampak ti si imela že prej pobarvane lase a ne? Jaz nimam trenutno nič barvanih in je potem tudi razlika v izpiranju barve pomoje smile.gif Imaš mogoče izkušnje še s kašnim drugim prelivom, ki je bil mogoče bolj obstojen kot ta Casting creme?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users