Jump to content

Photo

Varanje

• Please log in to reply
246 replies to this topic

#101 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 29 September 2006 - 07:39 AM

ah..punce..tk so zaljubljene. pa oh in sploh, varajo pa vseeno. seveda fant, s katerim varajo, ponavadi ne ve, da so zasedene. in kdo je potem kriv vsega?! po vsej verjetnosti fant, ki pojma ni imel, da komu skace v zelje. twisted.gif

G

ps. mala, opažaš podobnost med najinima postoma? biggrin.gif Ni naključna temveč sem jo ''uporabil'' zgolj za jasno demonstracijo da so, smo na koncu vsi isti. Posploševanje sux!
  • 0

#102 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 29 September 2006 - 09:01 AM

hehe laugh.gif
na zalost imava oba prav (ne vaajo vsi, da ne bo kake pomote in nocem posplosevat), sam zadnje case sm jezna na tipe, ker se ponavadi izkazem kot tista "s katero varajo" in pol mi ni nc jasno. kako naj bi vedela, da je tip zaseden? tud men ni kr vseen, ce pride do tega.
  • 0
it's not pms, it's you..

#103 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 29 September 2006 - 09:48 AM

Me veseli da si ''spoznala'' to dejstvo. Kar pa se tiče tega da si vedno ti ''tista'', pa se malce vprašaj kje je problem...al se je iz neznanega razloga cel moški svet zarotil proti tebi, ali pa moraš morda pri sebi kako stvar pošlihtat? Le premisli.

Verjamem pa da ni fajn ko si vreča za izpraznit, pa še to na skrivaj....pač ne bodi več, ka.li? wink.gif
  • 0

#104 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 29 September 2006 - 10:46 AM

ne bi raje o tem debatirala. mogoce sem samo na napacne tipe naletela.
  • 0
it's not pms, it's you..

#105 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 29 September 2006 - 11:12 AM

Moški izbiramo, ženske izberete. Zanimiv pregovor ki še kako drži smile.gif Kar pomeni da si praktično ti tista ki je gospodar svojega telesa in ti tista ki dovoliš ali ne dovoliš moškemu da vtakne svojega lulčka v tvojo luliko smile.gif
  • 0

#106 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 29 September 2006 - 11:34 AM

ja no, res da o tem odlocam sama. sam bi se verjetno odlocla drugace, ce bi vedla, da ga doma caka punca. (morm se enkrat povdarit, da ne prenasam varanja? smile.gif )
  • 0
it's not pms, it's you..

#107 telephone box

telephone box

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 04 October 2006 - 09:12 PM

dokler si mlad in se ne misliš poročit..varaj,varaj in še enkrat varaj če ti leee zapaše!!!! oops.gif
  • 0

#108 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 October 2006 - 09:29 PM

QUOTE(telephone box @ 4. 10. 2006 - 22:12) View Post

dokler si mlad in se ne misliš poročit..varaj,varaj in še enkrat varaj če ti leee zapaše!!!! oops.gif

O matr, kakšen bullshit ... sej ne morem verjet. blink.gif laugh.gif Zakaj bi se potem sploh vezal, če pa si bolj letečega značaja? Sej ti ni treba bit resen, skači naokoli, pa še varal ne boš in ne bo nihče prizadet. Tole, da si mlad, mi je pa najbolj patetično in naravnost smešno opravičilo za varanje ... pha! ermm.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 04 October 2006 - 09:33 PM

Kristus smile.gif
Ka ma pa mladost pa neporocenost zveze z varanjem eehhh..
Ce mas nekoga rad pa ce ga noces prizadet bos pac priden in zvest ne glede na to, kk je vcasih pri sosedu trava bolj zelena. Pa ne glede na starost ali kaj drugega. Ce pa varas pa... se je treba najbrz malo povprasat pri sebi. Je to, kar mas, tisto, kar res hoces? Se je zveza mal ohladila pa se je to zgodlo zato? Se je treba mal spravit k sebi in spravt zvezo v red al it narazen?
Mislim.. mogoce je za nekatere lahko, ampak se mi zdi da varanje vedno, oziroma vsaj ponavadi, prinasa s sabo se vse kaj drugega kot samo potesenje spolne sle.
Kar bom zdaj napisala se nanasa samo name, ker za druge ne morem govorit, ampak.. da bi prevarala fanta, bi mogla bit to ze neka vau in oh in sploh oseba, ki bi me mal zavrtela in bi si jo fejst zelela poseksat wink.gif . Samo tu so ze takoj custva zraven, ne gre za goli sex in kaj ves kam bi vodla stvar, ce bi se dejansko kaj zgodlo. Kaj ce bi mi blo tk fajn da bi hotla ponovit oziroma ponavljat? Kaj ce bi pol nonstop mislila na to osebo? Kk bi sploh lahko normalno komunicirala s fantom, se smejala z njim in stiskala k njemu, ce bi mela neki takega na vesti..?
Ne, ne, varanje se po mojem ze ne obnese. smile.gif
  • 0

#110 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 05 October 2006 - 01:33 PM

QUOTE(DiLeMa @ 4. 10. 2006 - 22:29) View Post

Tole, da si mlad, mi je pa najbolj patetično in naravnost smešno opravičilo za varanje ... pha! ermm.gif laugh.gif

dobr povedano thumbup.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#111 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 06 October 2006 - 12:23 PM

Meni pa se ta komentar sploh ne zdi tako butast, čeprav se ne strinjam z njim. Ta osebek (ne vem kerga spola je biggrin.gif), je pač povedal kar misli. Nekateri imajo enega partnerja zaradi 'varnosti', druge pa pač priložnostno. In glede na vaše komentarje zgoraj, mislim, da bi bile presenečene, koliko je takšnih.
  • 0

#112 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 October 2006 - 12:48 PM

Verjamem, da je takih veliko. Se mi pa takšno mišljenje še vedno zdi retarded.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#113 BRIANA

BRIANA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 123 posts

Posted 13 October 2006 - 03:01 PM

Po moje ima lahko človek več ljubezni, včasih tudi istočasno smile.gif .
  • 0

#114 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 14 October 2006 - 10:13 AM

QUOTE(BRIANA @ 13. 10. 2006 - 16:01) View Post

Po moje ima lahko človek več ljubezni, včasih tudi istočasno smile.gif .

A da je zaljubljen al karkoli v več oseb naenkrat, al da ima več ljubezni npr.branje knjig, risanje pa sprehajanje psa? biggrin.gif
Res nisem skapirala!?
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#115 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 14 October 2006 - 10:22 AM

Men je pa čist jasno, kaj je mislila - lahko do več oseb gojiš različne vrste ljubezni, lahko tudi zelo podobne vrste ljubezni tongue.gif
jst si to nekako lahko predstavljam, no, zase govorim.
  • 0

#116 BRIANA

BRIANA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 123 posts

Posted 14 October 2006 - 10:41 AM

S tem sem mislila, da tudi če imaš tipa in ga ljubiš, se ti lahko naredi da spoznaš nekoga ki ti zamaje tla pod nogami. Ki ti ustreza enako kot tvoj tip, ga isto ljubiš in se ne moreš in nočeš enemu odpovedat.
Imam veliko srce biggrin.gif
  • 0

#117 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 14 October 2006 - 10:47 AM

Ja ampak ne moreš na dveh stolih sedet?
  • 0

#118 BRIANA

BRIANA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 123 posts

Posted 14 October 2006 - 10:55 AM

Lahko, zakaj ne?
  • 0

#119 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 14 October 2006 - 11:01 AM

Ma ja saj, nekateri pač lahko. Sama sebe se pa ne predstavljam v taki vlogi. A ne pobere to en kup energije?! Shajanje z dvema, pa prikrivanje...in ne vem še kaj vse gre zraven. Vsaj moje mnenje je, da ne moreš imet npr. obeh enako rad, saj jih če ne sploh ne bi varal in jima lagal. Moje mnenje pač wink.gif
  • 0

#120 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 October 2006 - 11:10 AM

Imeti dva enako rad? To je meni osebno nekaj čisto nerazumljivega, sem tudi mnenja, da če nekdo sedi na dveh stolih, potem nima rad ne enega in ne drugega partnerja - če bi bila tle posredi prava ljubezen, potem ne bi bila ta oseba tako zahrbtna in egoistična, zmožna obema neprestano lagati in ju varati.

Fak, no ... za kaj takega moraš pa res bit totalno brez morale.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users