Glede seksipila zagotovo ne.
Zakaj v kino?
Posted 06 January 2008 - 04:13 PM
Glede seksipila zagotovo ne.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 January 2008 - 04:41 PM
Men je Danzel neznansko grd in neprivlačen. Sploh ne kapiram, kaj vidite na njem.
Posted 06 January 2008 - 04:44 PM
Men drgač tud jamie fox hudo dobr igra, čeprou je najmlajši od vsh teh 3, se mi zdi, da raztura
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 06 January 2008 - 04:51 PM
Če se menimo o nigrih - zaenkrat je Jamie mel za moje pojme zgolj en dober preblisk, Freeman je karizmatičen modrec (podobno karizmo ima seveda tudi Samuel L. Jackson), Denzel je pa fukish.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 January 2008 - 08:26 AM
Men je Danzel neznansko grd in neprivlačen. Sploh ne kapiram, kaj vidite na njem.
Ravno včeraj sem "po nesreči" ujela 5 min filma Ricochet (1991), kjer se je ravno sredi zabaviščnega parka slekel do gatk (in pa naslednji prizor, ko se je gol skrival za garderobno omarico). In moram reči, da sem imela naslednjih nekaj minut čeljust povešeno in usta polna sline ....
(sicer zdaj nimam pojma kako se je to zgodilo, ampak nikoli nisem opazila njegovega telesa)
Tale ne vem, če je iz filma, ampak nekako tako postavo je imel .... (ooohhhh te roke)
Ta o tem pogledu sploh ne govorim ...

No na kratko ... to jaz vidim na njem ....
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 07 January 2008 - 01:41 PM
Posted 07 January 2008 - 01:56 PM
Ma, men je ful seksi, sploh pa v tem filmu, k ma tako vlogo.
Posted 07 January 2008 - 04:38 PM
Meni je pa glih ta njegova konjska čeljust ful všeč.
Pa pogled.
Mah, za moje oči ma ful nekaj, seksi mi je, pa konec. =)
Posted 07 January 2008 - 11:33 PM
Posted 08 January 2008 - 12:05 PM
Če je tole seksi, sem jaz pecikel.

Posted 08 January 2008 - 12:06 PM
Posted 08 January 2008 - 12:08 PM
Pa dej, lej prvo sliko, za crknat smešen mi je.
Kekec je kul.
Posted 08 January 2008 - 12:10 PM
Roko na srce, izbrala si malo komične slike, haha.
Sploh ga je pa treba videt v gibanju. ;p
Seveda je kul. Jaz sem mela rdečega.
Posted 08 January 2008 - 01:19 PM
In potem so pogledali to simetričnost pri znanih ljudeh in so zgotovili, da ima ravno Denzel najbolj simetričen obraz v filmski industriji in da je ravno zato ljudem tako všečen (prijeten za oko).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 08 January 2008 - 07:10 PM
Posted 09 January 2008 - 12:37 PM
Posted 12 January 2008 - 02:46 PM
[Napoleon]
Posted 12 January 2008 - 06:54 PM
Ampak, če potegnem črto, nič posebnega.
Posted 30 June 2013 - 06:54 PM
Now you see me tudi mene zanima, ni še nobena gledala? Igralci so dobri.
Supermena pa ne vem, če bi šla gledat.
Aja, a zdaj v Planet Tuš kinu ni več ob torkih akcije 1+1 karta gratis? Če sem prav videla, je zdaj od ponedeljka do srede malo manj kot pol cenejša karta?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users