Je katera gledala X factor?
Jaz sem ga ravnokar pogledala in sem rahlo zgrožena.
Biance organsko ne prenašam, vedno bolj mi gre na živce. Raje mam Almo kot Bianco. Amadeja je k sreči letela, pričakovano. Je tudi žirija rekla, da je preveč krhka. Ostale punce so mi kul, upam pa da Biancina skupina čimprej leti. Otroški vrtec - spet besede žirije.
To da so ljudi kar v skupine nabasali je bilo meni res mimo. Kaj je šel zdaj sploh kdo ven? Kori sploh ni htel bit v skupini, ker ima itak že svojo skupino in ni prišel sem da bi se igral Backstreet boyse in da bi bil na plakatu v PIL+ (predvidevam no), enako velja za Tonija. Druga dva pa sta itak za, samo da nadaljujeta. To so meni res ljudje brez hrbtenice. Kori in Toni sta imela pomisleke, druga dva pa takoj JA, sem za. Sploh ne razmišljata o ničemer, z glavo skozi zid.
Ostale skupine so še bolj obupne, sploh Biancina. Imela sem občutek kot da so v OŠ in dobijo vse šenkane petke. Stoprocentno že spletkarijo nekaj. Smrklje.
Všeč mi je Gašper (čeprav zgleda malo čuden, ful slaba koža pa zgleda mi kot da mu je ful neprijetno v oblačilih, malo okoren je), Demetra itak najboljša, Andreas nimam pojma kaj dela tu

, Alma (

), za ostale se niti ne spomnim.
Moj trenutni in definitivni favoirt je Demetra, pa Gašper mi je zelo všeč, ampak morajo ga preobrazit.
Pozabila sem omenit, da mi je žal da so Klemna vrgli ven. Res je noro dober, glas ima odličen.