Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2408 replies to this topic

#101 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 December 2007 - 08:57 AM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#102 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 December 2007 - 10:06 AM

QUOTE(Adriane @ 2. 12. 2007 - 8:57) View Post

Teh CD-jev verjetno ne boš več vidla. Z Darkotom (bobnarjem) se tudi bolj malo vidim, zdaj, ko ni več v LJ, da bi mu rekla za njih.

Če greva nasledjni vikend v Soboto na nov koncert, se s Sebotom, ker se misli fant dobit z njim. Pozdravim še njega laugh.gif

Ja, mi je jasno, na CD-je sem pa že skoraj pozabila, ni panike. No, pozdravi še Sebota! biggrin.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#103 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 December 2007 - 11:37 PM

Kinky, glej nas tongue.gif

IPB Image

http://www.paranoid-...amp;BesID=22643

Ups, pozabla sem pripisat tvoje ime butl.gif No, ona z brezimensko strelo iz glave si smile.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#104 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 December 2007 - 09:34 AM

Ha ha, 'lej naaaas! biggrin.gif No, ti oprostim, ker me nisi označila. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#105 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 December 2007 - 09:08 PM

Včeraj sem bila na koncertu Eroike in simfonikov. ŠPICA! Gostji bi naj bili Manca Izmajlova in Darja Švajger, žal prve ni bilo, ki jo je precej slabo nadomestila Neisha, za katero sploh ne vem, kaj dela na takšnih stvareh – ženska je za moje pojme nekvalitetna pevka, tudi izgovorjava besed je povsem nerazumljiva. Ampak istočasno igranje na klavir in petje ene osebe ima bojda nek čar. Ja, ga res ima, ampak vseeno morajo biti izpolnjeni določeni pogoji kvalitete. No, Eroika so razturali, fantiči imajo res božanske glasove, pa tudi mestoma šegavi so bili – tako da je bilo med povezovanjem tudi nekaj smeha. Všeč mi je izbor pesmi, ki so se jih odločili prirediti – ob pesmi Ko mene več ne bo so se mi dobesedno orosile oči. Z zanimanjem pričakujem tudi kakšne njihove komade. Koncert je trajal uro in pol, ni veliko, minilo je za šalo, ampak izjemno kvalitetna ura in pol (glede muzike sem strašno kritična, btw). Tudi sedeže sva mela v parterju desno, super se je slišalo (in videlo). Ampak jaz seveda nikoli, ampak res nikoli nimam sreče – ne samo, da sta poleg mene sedeli dve smrklji, ki sta skos mencali, se hihitali in pogovarjali (mama je pa seveda skrbno ignorirala, kot se pač spodobi za večino mam) – nekdo je še obupno smrdljivo prdel!!! To se zdaj sicer sliši izredno smešno, ampak verjemite, takrat mi ni bilo!
V glavnem, super krasno doživetje. Sva rekla s fantom, da res morava večkrat it na kakšno takšno stvar!

Pa še ena slika pred koncertom z gsmom, hehe... pol nisem več slikala, sem bla preveč zatopljena v nastop =)
IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#106 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29988 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 December 2007 - 03:45 PM

Jennina slika dvorane CDja me je spomnila na Adiemus v izvedbi Carmine Slovenice: na koncu sem dobesedno omenela in se jokala od vse divote. Vmes je bil sicer nek vložek s Kristino Oberžan, malo preživahno v afriške ritme usmerjen, mi ni pasal v koncept Jenkinsa, ampak se je dalo preživeti, še sploh, ker smo Adiemus doživeli dvakrat. Resnično nepopisna izkušnja. Izključno ženske izvajalke, odete v črnino, krasna spremljajoča koreografija - dobesedno sem se zaljubila.

Generalka Mozartovega Rekvijema v Slovenski filharmoniji in potem še dve leti zatem še Simfoniki RTV z isto vsebino v cerkvi - mi je dobesedno vrelo notri, še sploh pri Dires Irae, ki mi je najboljši košček glasbe nasploh. Med generalko se je tu in tam slišalo kaj neumestnega, ampak je bilo za preživet, sploh je samo sproščeno vzdušje razbijalo pričakovanja resnobnosti.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#107 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 27 December 2007 - 12:59 PM

Učerej sem bila na Kreslinu woot.gif ..super je blo sam kaj ko nismo mogli do konca ostat...
IPB Image

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#108 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14305 posts

Posted 27 December 2007 - 01:33 PM

QUOTE(Špela @ 21. 12. 2007 - 15:45) View Post

Jennina slika dvorane CDja me je spomnila na Adiemus v izvedbi Carmine Slovenice: na koncu sem dobesedno omenela in se jokala od vse divote. Vmes je bil sicer nek vložek s Kristino Oberžan, malo preživahno v afriške ritme usmerjen, mi ni pasal v koncept Jenkinsa, ampak se je dalo preživeti, še sploh, ker smo Adiemus doživeli dvakrat. Resnično nepopisna izkušnja. Izključno ženske izvajalke, odete v črnino, krasna spremljajoča koreografija - dobesedno sem se zaljubila.

Generalka Mozartovega Rekvijema v Slovenski filharmoniji in potem še dve leti zatem še Simfoniki RTV z isto vsebino v cerkvi - mi je dobesedno vrelo notri, še sploh pri Dires Irae, ki mi je najboljši košček glasbe nasploh. Med generalko se je tu in tam slišalo kaj neumestnega, ampak je bilo za preživet, sploh je samo sproščeno vzdušje razbijalo pričakovanja resnobnosti.

Končno en somišljenik smile.gif Jaz sem ga poslušala ko je bilo verdijevo leto v Križankah. A ga filharmoniki še izvajajo?

23. sem bila na koncertu Bar at buena vista(preživeli člani buena vista social club&co) v Gradcu.
No ja, koncert kot prvo je bil kratek, manj kot dve uri. Vsa čast tem prvotnim članom ki so zelo stari, super igrajo, samo nisem čutila neke energije, zanosa, čustev...Ne vem, ali je krivo hladno avstrijsko občinstvo ali kaj drugega. Zaigrali so ene tri znane komade, ostalih nisem poznala in mi tudi niso bili za dol pasti. Tudi zvedba znanih komadov mi razenenega ni bila ne vem kaj. Karta je bila pa kar draga, 48€.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#109 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 January 2008 - 12:03 PM

ŠANK ROCK 25-letnica, Velenje 29.12.2007

IPB Image

Najprej naj povem, da Šank Rock zasedajo prav posebno mesto v mojem srcu, poslušam jih že vrsto let, je edini slovenski band, ki sem ga videla v živo že najmanj 30 krat, poznam vse njihove pesmi (jih znam na pamet, se razume), pa še vse člane benda sem imela čast spoznati, z njimi kakšno reč, pa spit kakšen liter viskija v backstageu.

Zadnji 2 leti se njihovih koncetov nisem udeleževala, zadnji 2 plošči sta mi bili precej povprečni, po odhodu Bora Zuljana je njihova glasba na nek način izgubila čar, nekaj se je spremenilo oz. premaknilo v meni, tako da sem se odločila za pavzo. In v soboto sem se po dveh letih zopet odpravila na njihov koncert, brez posebnih pričakovanj, in tokrat prvič na njihov domač teritorij - v Velenje. Njihove prejšnje koncerte sem skoraj vedno gledala na Primorskem (raj za rockerje, se razume), tokrat pa sem se odločila za Velenje. Že na začetku naj povem, da sem nad koncertom bila zelo navdušena, Šank Rock so delovali kot da imajo zopet 20 let, priča sem bila neizmerni energiji na odru, neznanski uigranosti vseh članov, pravi profiji, nimaš kaj - naoljena mašinerija, ki že 25 let pustoši po slovenskih odrih. Leta se jim niti pod razno ne poznajo.

Začeli so s komadom Rockerji, oblečeni kot bi pobegnili iz 80-ih, pajkice in trakovi v laseh (nekateri z lasuljami), nadaljevali s komadom Zabava, itd. Od starejših so se dotaknili tudi Pridite na žur, Dobro in zlo, Maček, Jaz nimam noč za spanje, Laški pir, Lahka dama, Metulj, Pravljica o mavričnih ljudeh (ko je cela dvorana pela v en glas). Odigrali so tudi TV, Hvala za vse, Vzemi ali pusti, Delam kar paše mi, plus še 3 komade z nove plošče, ki je ne poznam ravno dobro, saj mi ni všeč.

Kot gostje so nastopili Tinkara Kovač (Metulj), Natalija Verboten (Hočeš ali nočeš - folk je znorel ko jo je videl), 6 pack čukur (Dej bolj na glas radio sick.gif in Šluk Šluk alkohola), Rudi (zapel Hvala za vse), DJ Housemouse sick.gif , nek pevski zbor (fenomenalna a capella izvedba Ker te ljubim wub.gif ).

Zuljana niso povabili, očitno so še vedno skregani do amena, je pa njegovo delo dokaj solidno opravil Roki Petkovič, ma nej mu bo.

Za konec naj omenim še to, da me je publika iz Veleja spravljala ob živce, če prideš na koncert potem se takrat ko je koncert nekam postavi, in bodi tam, jebemomast. Ne pa da se je folk (med katerimi je bilo veliiiiiko mladoletnih, vsi manjši od mene, hobits) VES čas sprehaja, jaz tega ne bom nikoli razumela, nikoli. Tako kot ne bom raznih parčkov, ki se ob kakšnem mirnem komadu začnejo objemati kjlub temu, da je gužva za znoret, pa plesat v paru povrh vsega. Ravno tako ne bom razuemla raznih mladičev, ki kljub nekadilskemu zakonu MORAJO enega prižgati noter (oh yeah, sedaj si pa res frajer). Še to - ob komadu s 6 packom so na oder pripeljali tudi 2 striptizeti, Pio pa še eno enako obupno, ki sta se tako kot vedno, lizarili po vseh možnih špranjah, gravž. Pred tremi dnevi je 6 packu umrl oče, ampak - kako že pravijo - money makes the world go round.

Koncert super, le jaz sem se postarala. sad.gif
  • 0

#110 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15803 posts

Posted 02 January 2008 - 12:19 PM

Joj men so pa šank rock od nekdaj ful anti. Ne prebavljam jih, zoprni so mi, pevčev glas mi je odvraten, tist Celjan za bobni, kok je že misli, da je največji frajer na svetu. Plus tega mi je tut njihova muzika ful anojing.

Kinky ne me tepst. whistling.gif

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#111 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 January 2008 - 12:22 PM

whip.gif

He he, saj ni panike, vsakemu svoje, jaz pravim. Aleš Uranjek (bobni) je pa tudi meni gnoj vseh gnojev. biggrin.gif Nekateri drugi so pa precej fajn, Cveto (bas) in Davor (klaviature) še posebej. smile.gif Jaz jih poslušam že od majhnega, tako da je to pri meni povezano z nostalgijo tudi.
  • 0

#112 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 January 2008 - 08:09 PM

Gibonni, Prešernov trg, 02.01.2008

Včeraj bila na koncertu Gibonnija (na koncu je imel gostjo - Neisho, ki mu je pomagala zapeti pesem Oprosti - POLOM; pa še Zoki se je trudil Cesarico peti biggrin.gif ).

Še en fenomenalen koncert vsestranskega umetnika Gibota, repertoar: Oprosti, Ovo mi je škola, Zlatne godine, Libar, Divji cvit, Mirakul, Ne odustajem, Andjeo u tebi, Vrime da se pomirim sa svitom, Judi, zviri i beštimje, Činim pravu stvar, U ljubav vijere nemam, Dvije duše - ne v tem zaporedju. oops.gif

Gibonni v mojem srcu zaseda prav poseben prostor, zelo ga spoštujem kot glasbenika, njegove pesmi obožujem, na odru zaživi in občinstvu da vse kar v tistem trenutku lahko. Je pač najboljši. Rada ga imam. wub.gif

KLIK - Libar - sem posnela še nekaj stvari, ampak moram uploadat smile.gif
KLIK - Gibo & Zoki
KLIK - Ovo mi je škola
  • 0

#113 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 January 2008 - 09:09 PM

QUOTE(Adriane @ 13. 1. 2008 - 20:24) View Post

JUDAS PRIEST, MEGADETH, 2. 7. 08, Zagreb
http://www.last.fm/event/440233

Na to pa grem, pa če pol takoj crknem!!! closedeyes.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#114 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 13 January 2008 - 09:20 PM

...da si lahko Kinky, Jenna in Sajk zrihtajo fraj! closedeyes.gif
JJ, se je že javila. Pridna closedeyes.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#115 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 January 2008 - 09:22 PM

Hehe, mene ne tak hitro šteti zraven.
Morda grem s še bolj eminentno družbo. closedeyes.gif

• 0

#116 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 13 January 2008 - 09:28 PM

Saj ne rabiš bit z mano, čeprav, roko na srce, si ne predstavljam bolj eminentne družbe od mene closedeyes.gif. Pha! *spolira nohte ob svojo majco, jih pogleda in se samovšečno zasmeji, da razkrije niz svojih snežno belih zob, ki jim kvazi izgled desna izgubljena dvojka*
Le skrbim za tvoj duševni blagor in te obveščam o must see/hear zadevah closedeyes.gif
Jaz itak grem s podobno zasedbo kot sem že bila. Če se nam kdo pridruži, pa še toliko bolje.

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#117 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 January 2008 - 09:30 PM

Z najeminentejšo družbo sem, če sem pak sama s sabo. closedeyes.gif
Sicer pa do takrat se bomo še vse pomenili.

• 0

#118 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 January 2008 - 10:23 PM

QUOTE(Adriane @ 13. 1. 2008 - 20:24) View Post

JUDAS PRIEST, MEGADETH, 2. 7. 08, Zagreb
http://www.last.fm/event/440233

w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif

Uuuu jebenti, na to pa grem milijon posto pa če potem takoj umreeeem (bi rekel Gargamel biggrin.gif in Jenna), Megadeth in Judas Priest s Halfordom - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Pa na Maiden grem avgusta v Split za 3 dni (karte bom nabavila ta teden). cool.gif

• 0

#119 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 24 February 2008 - 06:03 PM

Včeraj sem si šla v Cankarjev dom pogledati skupino japonskih tolkalcev. Opis njihovega delovanja, koncertov, ki so tako navduševali množice širom po svetu, je izgledal jako obetaven. Gallusova dvorana polna, ampak mene niso posebej navdušili. Saj fizično so dali res vse od sebe, ampak sem šla od koncerta domov prazna, ne z nekim lepim občutkom spominjanja na dobri koncert. Na momente je bilo že celo malo dolgočasno - mene ni spominjalo na nekakšen spektakel huh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#120 poison83

poison83

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 01 March 2008 - 10:25 PM

Mene pa zanima ali gre kdo na koncert Bon jovija v mesecu juniju-Avstrija? Drugace pa sem nazadnje bila na koncertu Jana Plestenjaka in zasluzi si cisto desetko. Decembra sem bila se na Tony Cetinskemu, tudi pozitivno, dobra atmosfera, sam Jan je boljsi smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users