Jump to content

Photo

Novosti na prodajnih policah

• Please log in to reply
105 replies to this topic

#101 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 May 2013 - 09:07 PM

Ne, niso maksi, niso mini, nekje medmes, meni je ena glih prav (za prigrizek). So pa res okusne, sem bila presenečena.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#102 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 May 2013 - 09:09 PM

Tnx, si jih bom vzela prvič ko se spomnim.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#103 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 30 July 2013 - 04:16 PM

Meni je ODLIČEN!

20111002-220133.jpg

Pred dnevi sem ga poskusila. Sploh mi ni dober, presladek in takega umetnega okusa. Probala sem tudi Schweppes Ginger, ki je tudi bolj nova stvar, kolikor vem in mi je bil zelo všeč, osvežilnega in lahkega okusa. Sicer pa itak ne pijem tega, sem fantu spila par požirkov.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#104 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 10 September 2013 - 01:05 PM

V Maxiju imajo po novem Hersheys čokolado. Podgana  je nekaj časa nazaj nalepila recept za torto:  http://www.kulinarik...orta-hershey-s/

Je pa draga, 70 g, če se nemotim, 1€

Attached File  index.jpg   10.52KB   1 downloads

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#105 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 10 September 2013 - 01:36 PM

Ta recept je v bistvu samo iz njihove strani (itak je tok zanič ta čokolada, fuj). Imajo še Chocolate&Cookies belo in mlečno pa še Hershey's Kisses, prihajajo pa še Reese's arašidove čokoladice pa še nekaj drugih Reese's izdelkov (menda tudi fuj, nisem še jedla :D).

tumblr_lu3smfVLmN1qmh982o1_400.jpg

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#106 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 10 September 2013 - 01:45 PM

A tako, jaz sem pa mislila, da je to ful dobra čokolada in, da boš skočila do plafona ob tej novici. Oh well... :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users