drgač pa ja, ful vizualno skup pašeta
Grey's Anatomy
Posted 30 May 2011 - 07:06 PM
drgač pa ja, ful vizualno skup pašeta
Posted 30 May 2011 - 08:29 PM
ti se samo nadaj
Res sta dobra.
Ja, ta zaključek ni bil resnično 'nič posebnega', je bil recimo bolj napet tisti del, ko je Callie imela nesrečo, in so peli
Meredith je spet zaje**, kot že mnogo krat prej, Alex tudi . . . eh, v bistvu se veselim nove sezone.
hunt je HOT.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 31 May 2011 - 06:13 PM
Se pa strinjam, zaključek 7. ni bil nič posebnega, ampak nič hudega, se vseeno veselim naslednje.
Teddy in njen ˝mož˝ sta mi super, Hunt je hud.
Posted 31 May 2011 - 08:33 PM
Meni je GA še vedno ena najljubših nanizank, vse sezone do sedaj so mi bile super.
Zanimivo mi je, da pač Cristina ostaja Cristina, neomajna v svojem prepričanju; in ja, zdi se mi, da je otrok nekaj takega, o čemer se s partnerjem pogovarjaš pred poroko; me zanima, kako bosta to rešila, če sploh bosta. Teddy mi je super karakter in tudi vizuelno mi je všeč, in sem zelo vesela zanjo, prav navijala sem, da bo skupaj s svojim 'možem'.
Meredith in Derek sta bila pred preizkušnjo že prej, večkrat, in se bosta IMO izvlekla tudi iz te pripetije, me pa zanima kako se bo Meredith kosala z materinstvom (glede na to, da je precej anti, zaenkrat).
April Kepner mi je tudi odličen karaker, Lexie sploh, zanimivo pa tudi, da sploh ne pogrešam Izzie, ki mi je bila v prvih sezonah najljubša.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 31 May 2011 - 10:23 PM
Moram pa še rečt, da še vedno ful navijam za Lexie in Sloana. Saj pomojem bosta na koncu skupaj, upam. Meni super skupaj pašeta.
Posted 31 May 2011 - 10:41 PM
Jaz moram rečti (saj menda sem že v tej temi kdaj omenila), da jim je v mojih očeh malo ugled padel,
ne dotaknejo se me več tako kot v prvih sezonah ... še vedno pa menim, da so absolutno nad povprečjem.
Mi je pa Teddy precej zoprna, tako vizualno kot karakterno, mi je pa zato toliko bolj njen mož všeč.
In če smo že pri dobrih žrebcih - Hunt je res hot!
Za Cristino sem za trenutek pomislila, da se bo omehčala, a se vendarle ni, kar mi je po eni strani všeč.
Je pa noro težek karakter in si kar težko predstavljam, da bi kdorkoli hotel biti s takšnih človekom v neki
resnejši zvezi, kamoli zakonu.
Me je pa presenetil Derek, nisem pričakovala, da ga bo dejanje od Meredith pripravilo do tega, da se bo
od nje odselil.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 June 2011 - 05:34 AM
Hihi, meni je pa Teddy zakon.
Od karakterja od Cristine nisem pričakovala drugega, ne proda svojega jaza za nič ne svetu, ne sprejema kompromisov (vsaj ne tako velikih), je genialna na svoj način.
Posted 01 June 2011 - 11:58 AM
Glede Cristine se strinjam, res je genialna v tej svoji zvestobi do sebe, vendar pa je s
takšnim človekom praktično nemogoče biti v nekem resnem odnosu, kjer so včasih situacije takšne, da moraš
pogledati malo širše kot pa svoj jaz. Čeprav je glede tega z otrokom v mojih očeh naredila prav - če nima
želje, nima želje. Odločitev, da bi obdržala otroka bolj kot ne zato, ker si Hunt to želi (in upala, da bo
tekom nosečnosti spremenila mnenje), bi bila zelo napačna.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 June 2011 - 12:03 PM
Glede Cristine se strinjam, res je genialna v tej svoji zvestobi do sebe, vendar pa je s
takšnim človekom praktično nemogoče biti v nekem resnem odnosu, kjer so včasih situacije takšne, da moraš
pogledati malo širše kot pa svoj jaz.
Masten podpis.
Posted 20 June 2011 - 11:07 AM
Mi gre pa edino na živce da tele veze zelo BH90210 ratujejo ... vsi z vsem. Včasih vidim kakšno starejšo sezono na TV in me kar spreleti kdo je bil že z vsemi ...
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 20 June 2011 - 11:13 AM
Že cel vikedn gledam 7. sezono in so prav simpatično zapletni vse skupaj. Do konca mi manjka še par delov.
Mi gre pa edino na živce da tele veze zelo BH90210 ratujejo ... vsi z vsem. Včasih vidim kakšno starejšo sezono na TV in me kar spreleti kdo je bil že z vsemi ...
Je ceneje za producente, če se pbstoječi parčkajo med sabo, kot pa da nove iščejo. Malo heca:)Ja tak je bolj razburljivo. Sicer pa me pri zdravnikih sploh ne čudi, ker si zaradi dolgega delovnika tudi v resničnem življenju prej dobijo partnerja iz istih krogov.
Posted 20 June 2011 - 11:15 AM
Pa ta nova ginekoliginja mi je tudi zelo všeč.
Oni "mož" mi je sicer boljši, ampak sem ga že prej nekajkrat videla na Felicity in mi je bil preveč poštirkan ... pa tudi tu mi tak deluje.
Mi je pa tisti trio okoli otroka čisto brezvezen ... res!!!
Put A Kilt On It!
Posted 20 June 2011 - 03:55 PM
Brez veze - preveč ameriško!!!
Put A Kilt On It!
Posted 20 June 2011 - 04:05 PM
Pa tudi ta nova gin. mi ni vsec
Posted 22 September 2011 - 01:42 PM
Ne pozabite jutri ... prva dva dela osme sezone!
Posted 22 September 2011 - 01:47 PM
Can't wait.
Čeprav, mi namo še jutri vidli, ampak v soboto, I guess!
Posted 22 September 2011 - 02:04 PM
Danes gre ven, jutri mi gledamo!
Posted 22 September 2011 - 04:30 PM
Posted 22 September 2011 - 05:38 PM
Jaaa!
Posted 22 September 2011 - 07:51 PM
Upam da bo že zjutr na netu!!!
Sloan
McDreamy
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users