Jump to content

Photo

Presna hrana & detox

• Please log in to reply
282 replies to this topic

#101 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 January 2011 - 09:09 AM

Ja, se ni za pritoževati, za malo večji denar dobiš 6kratno količino (tista Rapunzlova je 10g, ne?).
  • 0

#102 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 23 January 2011 - 09:38 AM

15 ;)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#103 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 January 2011 - 09:51 AM

Aa, pa toliko:).
  • 0

#104 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 January 2011 - 11:44 AM

QUOTE(_Planet_ @ 21. 1. 2011 - 18:33) View Post

Kolikor sem zasledila naj bi med popito glino in obrokom ravno zaradi tega pretekli najmanj 2 uri.

A res, Planet? Jaz počakam le kake pol ure, več ne morem, ker jaz, če zjutraj ne jem, ostanem brez energije in sem mi blazno vrti. Ne morem funkcionirat... zdej me je pa strah, da sem narobe delala. Sem pa danes končala 3-tedensko kuro, zdej mam 1 teden pavze in spet.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#105 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27619 posts

Posted 23 January 2011 - 03:07 PM

^^

Princess, se strinjam, neprakticno pocetje. Bom poskusila izbrskati, kje sem to prebrala. Najbrz v knjigi, ki jo imamo doma: klik

Saj zelo narobe nima kaj biti razen tega, da ni bilo nobenega zdravilnega ucinka od hrane, ki si jo zauzila prehitro po uzivanju gline. Pa tri tedne tudi ni tako dolgo obdobje.

QUOTE(Anouk @ 22. 1. 2011 - 17:33) View Post

se dobi tudi pri nas ;) v kakšni bolj alternativni trgovini (tudi v kakšni spletni, npr. KLIK) ali pa v kakšni bolje založeni običajni.

Hvala! Jaz bi na podlagi izgleda vanlijevega sladkorja ze brskala za kaksnim belim prahom. Da je vanilijin strok dejansko temen, mi ne bi padlo na pamet. : D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#106 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 January 2011 - 10:12 PM

Planet, joj, a bi mi naredila uslugo pa pogledala v tej knjigi ali pa očeta vprašala... namreč potemtakem sem smoothije z vsemi dodatki pila v BV, ker sem jih večinoma zjutraj sad.gif
  • 0

#107 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 January 2011 - 12:32 PM

Princeska, ziher ne more biti TAKO slabo;).

Sicer pa sem dobila danes murve, naj povem, da so mi fantastične! wub.gif
  • 0

#108 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 January 2011 - 07:04 PM

Bi mi znala katera povedati, koliko kokosove vode je potrebno spiti po vadbi, da v svoji izotoničnosti zadosti povrnitvi elektrolitov? Jaz je takoj po vadbi spijem 1,5 dcl, ampak je to verjetno premalo?
  • 0

#109 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 24 January 2011 - 07:13 PM

pomoje toliko, kot izgubiš tekočine med vadbo (švic ...).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#110 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 January 2011 - 07:18 PM

Joj, švicam FUŁ. biggrin.gif
  • 0

#111 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 24 January 2011 - 07:28 PM

ja, bi znala biti draga tovrstna rehidracija biggrin.gif
  • 0

#112 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 January 2011 - 07:40 PM

Res je, bom kar na navadni vodi in čajih, pa po vadbi dober deci te kokosove vode za boljši občutek.
  • 0

• Guests

Posted 25 January 2011 - 12:41 AM

QUOTE(Sinnaia @ 21. 1. 2011 - 21:47) View Post

Še vedno imamo internet za naročat!;)

Saj prodajajo nekatere izdelke iz bioplaneta, tudi goji jagode, v Sanolaborju v centru (pri sodišču). Ne rabiš interneta. ;-)
  • 0

#114 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 January 2011 - 07:52 AM

Aja, saj res, pa tudi v nekaterih drugih trgovinah imajo PlanetBio. Samo je meni lažje kar takole naročit, pa pride domov tongue.gif.
  • 0

#115 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 January 2011 - 01:16 PM

Jst sm razmišljala, da bi kokosovo vodo zmešala z navadno in dala v bidon, za med aerobiko. Imam namreč isostar izotonične napitke, ki so sama kemija in tega ne bi več. Sama voda mi ni okej, sploh če grem na 2 uri aerobike hkrati.

Jaz spijem 1,5dl kokosove vode na dan, a ne po treningu, pač preko dneva. Samo pomoje bi moral 5dl, kar je pa drag špas.
  • 0

#116 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27619 posts

Posted 25 January 2011 - 04:08 PM

QUOTE(Princeska @ 23. 1. 2011 - 22:12) View Post

Planet, joj, a bi mi naredila uslugo pa pogledala v tej knjigi ali pa očeta vprašala... namreč potemtakem sem smoothije z vsemi dodatki pila v BV, ker sem jih večinoma zjutraj sad.gif

QUOTE(Sinnaia @ 24. 1. 2011 - 12:32) View Post

Princeska, ziher ne more biti TAKO slabo;).

Na zalost knjige trenutno ne najdem, sem fotra vprasala in je rekel, da je dobro, da mine med popito glino in obrokom cimvec casa. Ce pac ne mores zdrzati vec kot pol ure, potem pol ure, ce lahko zdrzis kaj vec, bolje tako. Sicer se strinjam s Sinnaio, da TAKO slabo zagotovo ni, nekaj si ze dobila vase, bi pa se vec, ce bi bil razmak vecji.

Poskusila tudi jaz kokosovo vodo - navadno; za odzejat mi je malo presladkasta (naslednjic bom poskusila ozeti vanjo kaksno limono ali zmesati z navadno vodo), kot naravni izotonik se mi zdi pa super, ker tudi jaz ne maram zlivati umetnih izotonikov vase. Ob telesnih naporih mi prija izotonik, ker me precej bolje odzeja (logicno) kot navadna voda, ki jo sicer pijem.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#117 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 January 2011 - 04:56 PM

Isostar in podobni izotonični zvarki so meni nagravžni, mi kar slabo rata, samo da pomislim na njih. Kot otroku so mi bili kar malo fascinantni, ker so bili posebni:). Zdaj pa tega ne bi pila za noben denar.
Če se ne motim, je izotonična tudi sol- se jo pač vrže nekaj v navadno vodo. Simpl in poceni. Ampak mene malo odbija, se zdaj poskušam soli čim bolj izogibat.
  • 0

• Guests

Posted 25 January 2011 - 07:01 PM

A katera jemlje maco? hmm.gif

Jaz imam čudne občutke po njej (kot psihična napetost pred PMS), pa spodaj v trebuhu me tako čudno črviči kot pred menstro (čeprav je do nje še daleč). Najprej sem mislila, da je kaj drugega, potem sem šla pa prej malo brskat na google in piše, da bi moralo biti opozorilo, da moraš na začetku začeti z jemanjem čisto majhne količine, potem pa povečuješ. Vmes sem nehala z jemanjem za dva dneva in je bilo takoj boljše. Potem se mislila, da se mi telo pač mora navaditi (ker maca uravnava hormone itd.), ampak zdaj ne vem, ali naj zelo zmanjšam dozo, ali naj povsem neham z jemanjem ... hmm.gif ermm.gif Zaenkrat bom naredila manjšo pavzo, potem pa mogoče začnem s ščepcem na dan (v smutiju).
  • 0

#119 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 January 2011 - 10:08 PM

Mace sicer ne uporabljam, pijem pa ječmenovo travo, pri kateri je prav tako priporočljiva majhna začetna količina in potem postopno povečevanje. Mogoče si dajala malo prevelike doze, poskusi z manjšo količino, morda je problem tu.
  • 0

#120 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 25 January 2011 - 10:12 PM

Ja, meni se je zdelo, da sem zelo razdražljiva in brez energije, ker sem očitno dajala prevelik odmerek nečesa... pa ne vem česa. Pomoje pšenične trave.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users