Alo frišna tuki.
Okoli šamponov, bi mela sam en komentar; namreč, da bi blo fajn če bi poleg hvale, oz. graje proizvodov rekle kšno besedo še o tipu svojih las (ne deluje vsak šampon enako na različnih glavah)...
Moji špageti so dost tanki, ravni, posledično se mi znajo hitr zmastit (po dobrih dveh dneh), volumna pa tak ni. Mam en specifičn problem, namreč (kokr je ugotovil že kr dost frizerk

) da mam ob glavi povprečno goste lase, ki pa se naprej zredčijo/potrgajo, brez kšnga vidnga razloga... Situacija sicr ni tragična, je pa frustrirajoče če hočš met dolge lase.

Kšn nasvet?
Okol šamponov (uporabljam tiste za mastne lase) resno odsvetujem Keune, ker jih zmastijo po 1 (!) dnevu, pa Clinicque (ne vem čist točn imena), kjer je rezultat isti. Obadva sta pa dražje sorte... Sm nucala tud že koprivin šampon, lasišče res "posuši" za ene tri dni, sam so lasje deloval k sračje gnezdo. Guhl mi ni bil nč psebnega, prav tako ne Dove, neki časa sm bla zadovoljna z Fructisom, zdej pa opažam da je kr dost agresivn in ne učinkuje najbolje na kvaliteto las (lomljenje!). Ušeč mi je Receptov šampon (pomaranča, al neki tacga), ki ga kombiniram z Gliss Kurjevo kremo (Seiden-Glanz, Style & Shine Creme) takoj k sm iz banje, in po tem ne rabm nobenega balzama.