Dexter
Posted 08 February 2010 - 11:41 AM

Posted 13 April 2010 - 08:59 PM
Me pa neki zanima, a se to s tem morilcem (ice truck) dolgo vleče, še v naslednje sezone, al ga kmal ujamejo, ker sm tok živčna. Sam ne mi preveč povedat.

Posted 14 April 2010 - 12:05 AM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 14 April 2010 - 07:38 AM

Posted 14 April 2010 - 08:07 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 June 2010 - 07:03 AM
Tale seznam je pa res kar nekaj. Sicer sem bolj na hitro pogledala, ampak kakor vem je tudi Beg iz zapora bila zelo gledana nadaljevanka, pa Sopranoti, CSI, ER, X-Files.
SATC sigurno manjka (če bi naredili film Felicity me prav zanima koliko ljudi bi ga šlo gledat). Da od Buffy sploh ne začnem. Pa skoraj bi prislegla, da se je vsoj čas BH 90210 in Merlose place več gledalo kot pa Felicity in Buffy (ti dve mi res ne gresta v glavo).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 June 2010 - 09:14 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 June 2010 - 09:26 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 18 June 2010 - 09:28 PM

Posted 18 June 2010 - 10:15 PM
Saj a ni že znano, da so v Dexterju same nikakve babe?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 June 2010 - 10:27 PM
Fak no, že vidim, da se bo Dexter strašno posral. Nekako nisem pristaš ultra zvezdnikov v serijah. Lithgow, Stiles, Benz.

Pa ne vem, komaj nekje na sredi druge sezone sem, samo že vidim, da bo šlo po nekem fantastičnem kopitu naprej, pa ziher še kaka baba vmes pa tako.
Hall je še največji motiv za gledanje.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 June 2010 - 10:50 PM
Jaz mam še zdaj travme, ko mi je pred leti ena ženska rekla, da sem podobna Julii, brrrr. :s
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 June 2010 - 11:02 PM
Meni je Jennifer Carpenter simpatična. Ostale mi pa sploh niso.
Meni glih simpatična ni, mi je pa huda tipica. Vulgarna prasica. I lajk.
Jinadaze, se spomnim, da si že omenjala, ja. Seveda to ni res. XD
Meni so npr. enkrat rekli, da sem podobna Nataliji Verboten, UNLOL.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 18 June 2010 - 11:09 PM

― V. Van Gogh
Posted 18 June 2010 - 11:11 PM
In to je baje bilo mišljeno kot mega kompliment...
Posted 18 June 2010 - 11:18 PM
Jaz se ne morem nehat smejat - TI in Natalija, no.

― V. Van Gogh
Posted 19 June 2010 - 08:40 AM
Meni so npr. enkrat rekli, da sem podobna Nataliji Verboten, UNLOL.
Men pa najgrši babi na naši sceni

Posted 19 June 2010 - 08:55 AM
Posted 19 June 2010 - 08:40 PM
V dexterju mi je res ogabna Rita... sestrca je kul, sam rit ma brezvezno. Deska zadi.
Una bejba španska je tud v redu za svoje leta...una šefica njegova.
Drugih novih obrazov pa ne poznam

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users