Bovec
Posted 26 June 2012 - 10:40 PM
Je pa pri Boki doplačilo za polpenzion le 9€ in dobiš solidno večerjo, medtem ko je pri HF preceeej dražje, če
ješ tam vsak dan večerjo. Vrhunsko, seveda, kar ima svojo ceno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 June 2012 - 10:43 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 June 2012 - 10:47 PM
iza leđima (preverjeno iz prve roke), enim je to všeč, saj hiše so čist luštne, ampak če hočeš kam ven jest npr., moraš vsaj do
Kobarida (cca. 20km stran). Hrano si moraš pa sam drugače pripeljat. Ti nekaj nastavijo v skupni kuhinji, ampak hitro zmanjka.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 01 July 2012 - 09:44 AM
kaj se nama splača pogledat (sem sicer pogledala katalogec pdf, pa vseeno osebne izkušnje štejejo več)?
naj omenim, da Soče in Trente še nisem videla od blizu. Na volje bova imela petek, soboto in nedeljo.
Razmišljam o Krnskih jezerih, kje so kakšne lepe poti za ogled Soče? Mogoče kaj s kolesarjenjem? Pa ne prehude variante...
Karkoli, kar ste videle same, vam je bilo všeč, in priporočate

Posted 01 July 2012 - 09:47 AM

Posted 01 July 2012 - 09:51 AM

Posted 01 July 2012 - 10:00 AM
Edino čez vikend se zna zgoditi, da bo malo več ljudi, ampak ajde, je treba vzeti v zakup, da je poletje.

Priporočam aktivne počitnice, kot si že sama omenila.
Jaz bi šla obvezno rafting in/ali canyoning. Plus je, da rafting štarta prav ob hotelu Boka.

Preberita si še temo Slovenija, sem že pisala tja nekaj.
Krnsko jezero, nas je Podgana opozorila, je res, saj je samo eno.

Drugače imam jaz na FB 2 albuma, kjer si lahko ogledate.

Priporočam sotočje Soče in Tolminke - sicer to je nižje, v Tolminu.

To je nekje med Bovcem in Trento - obstaja ogromno takih kotičkov, ob cesti.

Na poti v Lepeno, od kjer je izhodišče za Krnsko jezero, so korita, prelepo.
Drugače pa še to: Zapotoški slapovi v Trenti, izvir reke Soče, muzej 1. svetovne vojne v Kobaridu, Kostnica v Kobaridu ...
Posted 01 July 2012 - 10:17 PM
Meni je ta del SLO pravi raj na Zemlji.
Bi pa še priporočala obisk kmetije Jelinčič v Soči, kjer imajo vrhunske sire in skute. Jaz se
tam obvezno ustavim in kupim kak sir, pa lani sem skuto in spekla strašansko dobro pito.
Posted 02 July 2012 - 07:49 AM
hladno je, ker greš ob vodi, pa taki lepi tolmunčki in slapovi so...
Posted 02 July 2012 - 08:24 AM
potem mislim, da lahko v plan vključite še Kobarid, Tolmin, mogoče Most na Soči.
Sem še enkrat napisala, bom ponovno: v Kobaridu na trgu je ribja restavracija Kotlar, jaz takrat
boljših rib v življenju še nisem jedla.
Pa še Korita reke Soče (na poti v Lepeno)

Posted 02 July 2012 - 04:51 PM
Ni ravno poceni (208 e za oba, polpenzion), ampak okej.
Če bi šla oreng na morje za 7 dni, bi bilo pač morje + tole nekako toliko kot teden dni morja, tako da je okej

Hvala za predloge, bodo upoštevani.
A se da kolesa tam izposodit in koliko je izposoja?
a je bila že katera na raftingu, a je to tko, adrenalinsko, se da preživet,l ahko iz čolna padeš, fejst premetava?

Posted 02 July 2012 - 05:14 PM

Rafting je meni svetoven, takoj bi ponovila, oziroma bom ponovila letos poleti.
Zbiram tiste pike od Petrola, pa me pride malo ceneje (mislim da cca 27 evrov).
Jaz sem šla s tečajniki, bilo nas je 6 plus vodnik, trije smo sedeli na levi, trije na desni, vodnik pa spredaj.
On je glavni.

Oblečeni smo bili v neoprenska oblačila + čelado + tisti varovalni jopič, če ne znaš plavati.
Vode je bilo precej, in šele takrat je rafting zakon, ker če je
voda nizka - ni ravno najbolj. Več ti pa ne povem, da bo tudi kakšno presenečenje. Je adrenalinsko, a je super, res
ti najbolj priporočam.

Posted 02 July 2012 - 05:19 PM
Aja Kinky, na 1nadan imaš bone za rafting, mislim da je ravno 27 eur na osebo

Jaz glih razmišljam, da bi vzela dva bona

Posted 02 July 2012 - 05:20 PM

Posted 02 July 2012 - 05:23 PM
Ne, ni nevarno, čez tiste res hude brzice itak ne greš. Super je.
Sally, bom vzela kar preko Petrola, je isto.

da štartaš tam poleg Hotela Boka, več ali manj vsi tam začnejo.

Posted 02 July 2012 - 05:46 PM
Posted 02 July 2012 - 05:59 PM
pa nisem med najbolj nezahtevnimi gosti, prej obratno. No, nisem neka
tečna rit, ampak želim/zahtevam določen standard.
Posted 02 July 2012 - 06:18 PM
Če bi šla oreng na morje za 7 dni, bi bilo pač morje + tole nekako toliko kot teden dni morja, tako da je okej
Za 200 € ne bi dobila teden dni morja za 2, polpenzion, no way.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users