Svetovno prvenstvo v nogometu 2010
Posted 13 June 2010 - 02:08 PM

Posted 13 June 2010 - 02:12 PM
Med patriotizmom in tem, da se ti neka druga ekipa zdi objektivno boljša, je po moje ena ogromna razlika. Sploh pa, tudi če nekdo reče, da misli, da bo zmagala skupina A, sploh ne pomeni, da ne navija za B, ampak je pač mnenja, da je A vseeno boljša.
Whatever, jz se v te debate raje ne bom preveč mešala.
Odkrito rečeno, mene boli k, kdo zmaga in kdo pušne.
Posted 13 June 2010 - 02:16 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 June 2010 - 02:16 PM

To o slovenstvu pa zgleda, da jaz zdaj drugače občutim zaradi vseh okoliščin in vsega, pa naj se vam to zdi še tako mimo.

Posted 13 June 2010 - 02:17 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 June 2010 - 02:24 PM
Zaenkrat prvi v tej skupini.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 June 2010 - 02:26 PM

[Napoleon]
Posted 13 June 2010 - 02:28 PM

Posted 13 June 2010 - 02:31 PM
Niti slučajno ne navijam zaAlžirce, samo po prvem polčasu je kazalo da če bo 1:0 bodo pač oni dali gol!
Sem ful ponosna, en morem vrjet da vodmo v skupini lol.
Ampak priznejmo si, sama igra ej bla pa bedna

AMPAK SVAKA ČAST ZA GOOOOL. Ko je bil sem se tak zadrla da me je cela vas slišala lol, pa nisem bla edina so se sosedje tud

Mi mamo doma vsi navijašče kapce gor, tko za foro ahahahahahha
Posted 13 June 2010 - 02:35 PM

Aha, deluje kot čista ZF. XD
Škoda, da včeraj ni ANG zmagala, v naše dobro. x(
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 June 2010 - 02:37 PM

Posted 13 June 2010 - 02:45 PM
Ampak priznejmo si, sama igra ej bla pa bedna

Ja sploh prvi polčas...čisti zeeeh! No važn, da smo zmagali. Bravo naši!

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 13 June 2010 - 02:45 PM

Joj, mi smo mel lih tamalo in smo vsi trije tok zavpil, da se je reva tok ustrašla, tok je jokala k še nikol, fak.

Zdej pa še Nemčija zvečer!

Posted 13 June 2010 - 02:52 PM
Zdej pa še Nemčija zvečer!

Ja še Nemčija. Upam, da oni tud zmagajo. Joj ta fuzbal me zmer tok notr potegne! Sploh svetovno.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 13 June 2010 - 03:04 PM
Meni je pa Nemčija odvratna, vedno bila in najbrž vedno bo.
So mi pa bili vedno zelo simpatični Nizozemci.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 June 2010 - 03:09 PM
Ja, ob takih izjavah dobiš res taki občutek.

Ja, na žalost. Pa ogromno ljudi misli tako, veš. Sicer smo pa Ot, ane, pa še mešamo politiko in šport, kar je strogo prepovedano.

agree. ta nevrednost, da si Slovenc, mi je pa tok mimo, ej. men je vseen, če mi jutr zamenjajo pasoš, to, da sm Slovenka, me najmanj opredeljuje in definira.
Tko nekak tudi jaz razmišljam. Pa spomnem se še, kako so nas v Jugi bol znal prepričat v to, da smo bili ponosni, da smo Jugoslovani...v Sloveniji pa tega pač ni.
Sicer pa...bravo Slovenija. Zdej je na vrsti Srbija, da navijam.
Posted 13 June 2010 - 03:13 PM
S tem se strinjam. Če bodo tak igrali, ne bodo daleč prišli.
Posted 13 June 2010 - 03:23 PM

Sam da smo ZMAGAAAl, woohooo

After all this time?
Always.
Posted 13 June 2010 - 03:23 PM
S tem se strinjam. Če bodo tak igrali, ne bodo daleč prišli.
Igra res ni bla buhve kej.... drugi polčas mal boljš od prvega. Bodo moral z ZDA precej boljše igrat, kot pa danes, ker so oni fantje kondicijsko zlo dobro pripravljeni.
Posted 13 June 2010 - 03:34 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users