Differin, Skinoren In Podobno
Posted 31 July 2006 - 03:19 PM

Posted 31 July 2006 - 03:21 PM

Posted 31 July 2006 - 03:50 PM

Posted 31 July 2006 - 06:15 PM

pa dele se lih ne spomnem, pa bi prašala, če diferin tud za ogrce loh uporablam, al je sam za mozole?

Posted 31 July 2006 - 06:24 PM

Pa sem rekla, da dve.
Kar me pa fascinira pri vsej stvari z Differinom in Skinorenom je pa to, da mi niti zdravnik niti v farmacevtka v lekarni nista omenila niti besedice glede UV zaščite pri uporabi teh krem. S tem, da sem za to kremo prosila sred najhujšega poletja.
Pa pred leti, ko sem mela Skinoren, mi tud tega ni noben povedal in sem sred poletja skakla okrog brez UV zaščite. JAO.
Posted 31 July 2006 - 08:20 PM
Ej Frida Kahlo ga je tud dobila poleti, in če mi bo rekal da ga ne da ji bom to vrgla pred obraz. Pa bomo pol vidli... nekah jo bom že prepričala.
Dobila ga bom pa ni važno kak.

Posted 31 July 2006 - 08:54 PM

Pa sem rekla, da dve.
Kar me pa fascinira pri vsej stvari z Differinom in Skinorenom je pa to, da mi niti zdravnik niti v farmacevtka v lekarni nista omenila niti besedice glede UV zaščite pri uporabi teh krem. S tem, da sem za to kremo prosila sred najhujšega poletja.
Pa pred leti, ko sem mela Skinoren, mi tud tega ni noben povedal in sem sred poletja skakla okrog brez UV zaščite. JAO.
Meni tudi nista ne zdravnica ne farmacevtka nič rekli o uporabi UV zaščite, to je blo že dobro leto nazaj in takrat tudi jaz še nisem mela pojma o teh kremah ne nič. Ko gre poletje mal mimo, bom spet začela mal z uporabo. Kolk pogosto pa naj uporabljam Skinoren, če istočasno uporabljam tudi Avene Cleanance K na vsaka 2 dni? A je dovolj, če Skinoren uporabim 1x na teden?
Posted 31 July 2006 - 09:04 PM

pa dele se lih ne spomnem, pa bi prašala, če diferin tud za ogrce loh uporablam, al je sam za mozole?

?

Posted 31 July 2006 - 09:27 PM

Posted 31 July 2006 - 09:28 PM
Posted 31 July 2006 - 09:30 PM

Pa sem rekla, da dve.
Meni tudi nista ne zdravnica ne farmacevtka nič rekli o uporabi UV zaščite, to je blo že dobro leto nazaj in takrat tudi jaz še nisem mela pojma o teh kremah ne nič. Ko gre poletje mal mimo, bom spet začela mal z uporabo. Kolk pogosto pa naj uporabljam Skinoren, če istočasno uporabljam tudi Avene Cleanance K na vsaka 2 dni? A je dovolj, če Skinoren uporabim 1x na teden?
Jaz mislim da bi tisti čas ko boš uporabljala Skinoren pavziraš z AC in si nabaviš kako dobro vlažilno kremo (clinians,garnier fresh...) Skinoren pol uporablaš vsaki dan - SAMO ZVEČER! Zjutraj pa eno vlažilno kremo in ko se vpije še OBVEZNO UV-zaščito.
Ko končaš s Skinorenom pa nadaljuješ z AC.
Posted 31 July 2006 - 09:32 PM
Kak? A nena mozolj nastane iz vnetega ogrca? To ponavadi piše po revijah ko opisujejo nastanek..da ko nečistoče zamašijo poro nastane ogrc in pol se to včasih vname pa nastane mozolj.
Posted 31 July 2006 - 09:36 PM
Posted 31 July 2006 - 09:39 PM
Posted 31 July 2006 - 11:09 PM

Posted 01 August 2006 - 12:22 AM

samo ko pa jz nimam nč mozolov, mislm ok no, enga bolečga na usake dva mesca

sam z ogrci mam pa res en povhn kufr problemov

Posted 01 August 2006 - 09:46 AM

Posted 01 August 2006 - 12:23 PM

?
Vem kako je s temi mozolji, pravi hudič!
Ja Differin je res dober in pomaga če ga redno rabiš. Ti pa svetujem, da tudi potem ko se ti bo koža \"umirila\" uporabljaš vsak drugi dan npr. Skinoren ali kakšen lokalni pripravek za akne. V Nemčiji npr. dermatologi svetujejo pubertetnikom z kožo nagnjeno k aknam Skinoren, ker potem do mozoljev sploh ne pride. Tudi sama dobro vem, da je težje zdraviti ko je že vse gnojno...potem enostavno rabiš ogromno časa da zdravilo prime.
Zato ti res svetujem, da greš do osebne zdravnice po kakšno lokalno zdravilo (Differin, Skinoren, meni je enkrat zelo pomagal Dalicin ).
No zato sem jaz dobila taki vtis, če pa ni pravi podatek pa se opravičujem tud jaz nena vsega vem.

Posted 01 August 2006 - 03:28 PM
pa si ga potem uporablala proti ogrcem ?
Posted 01 August 2006 - 03:50 PM

?
haha, nc osebnga, ucer mi je blo ful smesn use skp, sej se men ni jasn kaj je kle smesnga

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users