Jump to content

Photo

Pomagajmo!

• Please log in to reply
191 replies to this topic

#101 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 25 July 2011 - 12:44 AM

Boljši kot je bil ta iz katerega odhaja? Upam, ne menjuje samo verige...
  • 0

#102 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 July 2011 - 07:14 AM

^^Se pridružujem upom in željam.
  • 0

#103 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 July 2011 - 08:04 AM

thumbup.gif thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#104 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 25 July 2011 - 08:30 AM

Kok lepo!!!! Tale kuža ima pa res tako žalosten obraz... cry.gif
Res upam da ga bojo mel ful radi.
  • 0

#105 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 July 2011 - 01:29 PM

Ja, absolutno na preceeej boljše, v stalni dom!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#106 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 25 July 2011 - 02:26 PM

Super. thumbup.gif
  • 0

#107 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 28 July 2011 - 07:02 AM

http://www.podarimo.si/106758-lar
tale mi je padel v oči, izgleda tako prijazen. upam, da dobi dobre lastnike
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#108 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 January 2012 - 06:13 PM

Nisem vedela, kam naj dam...

PRED in PO posvojitvi:

IPB Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#109 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 26 January 2012 - 07:40 PM

O, zelo lepo videt! Ko bi bilo le čim več takih rešenih primerov!
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#110 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 January 2012 - 08:32 PM

Ganljivo. happy.gif cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#111 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 January 2012 - 08:44 PM

cry.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 26 January 2012 - 11:00 PM

ohmy.gif Joj, revčki, kakšni so bli prej cry.gif Bolj kot temu, da obstajajo ljudje, ki so sposobni takole zapustit živali, ali storiti celo še kaj hujšega, se čudim temu, koliko je takšnih med nami!! evil.gif

A ste danes videli, kaj so eni nardil biku? Ko so ga ukradli enemu iz hleve ponoči, ga mučili, ubili, "razkosali" in ga sestavili nazaj skupaj blink.gif sad.gif PA NE MOREM VERJETI, KAKŠNE STVARI SE DOGAJAJO, šit no sad.gif
  • 0

#113 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 05 September 2012 - 08:04 PM

Pomoč potrebuje BUC!!! Muc je bil zavržen in išče vsaj začasen, če ne stalen dom. Star je približno leto dni, če. Nahaja se pa trenutno tu v okolici mene. Pri meni na žalost ne more bit, ker je naš mačje/pasji hotel že poln. Ga pa mama hrani plus še enega mačkona. Danes sem klicala Mačjo hišo, zmenili smo se, da bodo vsaj kastrirali, če mu že doma ne bodo našli. V glavnem, on drugi muc bo bil samo kastriran in vrnjen nazaj v naše okolje, kjer se bo še naprej hranil malo pri nas, malo pri sosedih. Na žalost je preveč divji oziroma plašen za posvojitev in takih ne vzemajo, ker imajo že tako ali tako preveč zavrženih mačkov. Za tega se pa pod nujno išče vsaj začasna namestitev, ostalo bo pa potem Mačja hiša urejala. Če bi bila katera pripravljena ali pa če katera koga mejbi pozna, prosim pomagajte!!! Mejbi se pa katera za stalo skrbnico javi a? :)
Pa še slike od muca:
Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image
  • 0

#114 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 13 September 2012 - 05:02 PM

Punce, a se katera javi, da bi bila začasna skrbnica temu mucu, Mačja hiša krije stroške pregleda, čipiranja in kastracije. Nujno se pa rabi nekgoga, ki bi ga vsaj začasno vzel k sebi.
  • 0

• Guests

Posted 13 September 2012 - 10:13 PM

Jaz bi ga z veseljem, čeprav imamo psa, ampak bolj pereča je alergija na mačjo dlako (ne moja), tako da ... žal ne morem. :(
Ima pa isti pogled kot moj pes na eni fotki, neverjetno. Sicer je naš tudi zavetiščar, neko hvaležnost pomešano z rahlo zaskrbljenostjo/nesigurnostjo imajo v očeh ...
  • 0

#116 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 14 September 2012 - 10:48 AM

Lahko tud koga mal povprašate oziroma sporočite, če katera koga pozna, ki bi ga vzel. Lahko povem, da muc je trenutno v Lj, kjer ga bodo danes testirali, čipirali in kastrirali. Na prvi hip je zdrav, garij, bolh, glist nima. V glavnem upajmo, da se najde čim prej kdo ane:)
  • 0

#117 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 14 September 2012 - 10:53 AM

Jaz sem si že ko si ga objavila, ogledovala tega gospodiča, ampak žal sem predaleč stran in bi bile prevelike komplikacije in stres za mačkona, da bi ga lahko vzela...
Sem pa posredovala naprej. Upam, da se nekdo najde. Poročaj kako se bo njegova zgodba razpletla...
  • 0

#118 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 14 September 2012 - 11:09 AM

Hvala, bom itak. Upam samo, da ne bo predolgo časa pri meni. Tega me je malo strah, mislim da tud opravičeno, glede na to koliko živali mi že imamo in to res ni mačji kašel, še enega več pedenati, tudi če samo začasno. Vsi vemo, da nekateri muci tudi po leto dni ali več iščejo oziroma čakajo v začasnih domovih na nekoga, da ga posvoji.
  • 0

#119 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 14 September 2012 - 04:29 PM

Posted Image

Eto ga korenjaka Maxa. Danes je bil kastriran, testiran na vse in je popolnoma zdrav, cepljen in čipiran. Sedaj je Max pri meni in počasi okreva ter čaka na svojega novega lastnika. :wink1:
  • 1

#120 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 14 September 2012 - 05:31 PM

Kako je lep. Žal nimam pogojev, da ga sprejmem.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users