Jump to content

Photo

Teža, višina

• Please log in to reply
427 replies to this topic

#101 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 December 2005 - 01:31 PM

ej sam a ve mate pozim drugo težo kokr polet-k ti,blondi si napisala,d amaš polet -3. jz mam pa skoz isto,pozim se nč ne zredim
no uglavnm jz ne vem zakva ampak jz mam full rada podočnjake mislm,lepi so mi,no pa narkomanke majo svoj čar smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#102 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46193 posts

Posted 17 December 2005 - 01:55 PM

165 cm / 53 kg
  • 0

#103 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 17 December 2005 - 02:02 PM

QUOTE(Blondi)
Jap, meni tudi to sexy...v zmernih oblikah seveda rolleyes.gif

Torej moja teža 174/60 (trenutno) oops.gif poleti -3
Ja in mislim, s strokovnega vidika sem normalno prehranjena, z vidika trenda pa en mali feto.Bi blo vse ok, če bi imela kako mišico na telesu, ampak za to je treba kaj nardit evil.gif

Ti si en mali feto??? Jaz sm manjša od tebe, pa mam več kil in nisem niti približno 'feto'. Ok, saj je res, da morjo bit kile porazdeljene na pravih mestih, mam pač srečo. hehehe biggrin.gif
  • 0

#104 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 17 December 2005 - 11:10 PM

-
  • 0

#105 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 18 December 2005 - 12:17 AM

QUOTE(Baby)
170cm/52-54kg... js sm si vsec... drugi pravijo da sem presuha sam meni je pač všeč bit taka. že tko sm bla par let nazaj dvakrat bolj suha kot zdej tko da sm čist zadovoljna da sm bolj normalna kot takrat

ej midve sva iste biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (170cm/pa ko je normalno 53kg)

ok, sicer sem jst zadnje pol leta shujšala, tko da imam 50kg... sam sej zdej hodim na fitness pa spet normalno jem

no drugač te pa čist razumem (in ti mene)... jst sem si tud všeč, drugi pa stalno"kolk si suha"... ja hvala, men je to kompliment, raj kot da me je preveč al pa da sem na meji, lahko jem kuker hočem in kar hočem, ne da bi se mogla kej preveč pazit pa to laugh.gif biggrin.gif

• 0
Posted Image

#106 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 December 2005 - 12:48 AM

[quote=Tanjci][quote=Baby]170cm/52-54kg... js sm si vsec... drugi pravijo da sem presuha sam meni je pač všeč bit taka. že tko sm bla par let nazaj dvakrat bolj suha kot zdej tko da sm čist zadovoljna da sm bolj normalna kot takrat[/quote]
ej midve sva iste biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (170cm/pa ko je normalno 53kg)

ok, sicer sem jst zadnje pol leta shujšala, tko da imam 50kg... sam sej zdej hodim na fitness pa spet normalno jem

no drugač te pa čist razumem (in ti mene)... jst sem si tud všeč, drugi pa stalno"kolk si suha"... ja hvala, men je to kompliment, raj kot da me je preveč al pa da sem na meji, lahko jem kuker hočem in kar hočem, ne da bi se mogla kej preveč pazit pa to laugh.gif biggrin.gif

Evo še ena taka. samo da sem jaz malo višja - 173cm.
  • 0
Viens, reste ici!

#107 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 18 December 2005 - 12:53 AM

[quote=¤PunChkA¤][quote=Tanjci][quote=Baby]170cm/52-54kg... js sm si vsec... drugi pravijo da sem presuha sam meni je pač všeč bit taka. že tko sm bla par let nazaj dvakrat bolj suha kot zdej tko da sm čist zadovoljna da sm bolj normalna kot takrat[/quote]

no drugač te pa čist razumem (in ti mene)... jst sem si tud všeč, drugi pa stalno\"kolk si suha\"... ja hvala, men je to kompliment, raj kot da me je preveč al pa da sem na meji, lahko jem kuker hočem in kar hočem, ne da bi se mogla kej preveč pazit pa to laugh.gif biggrin.gif

Evo še ena taka. samo da sem jaz malo višja - 173cm.[/quote]

sej tisti k rečejo da smo presuhe bi mogoče tudi oni bili radi taki biggrin.gif pa pač ne morejo tongue.gif
  • 0

#108 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 18 December 2005 - 01:00 AM

QUOTE(Baby)
sej tisti k rečejo da smo presuhe bi mogoče tudi oni bili radi taki biggrin.gif pa pač ne morejo tongue.gif

sumim, da je to bliz resnice... oz vsaj oni niso navajeni takšne podobe v ogledalu laugh.gif biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#109 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 December 2005 - 12:50 PM

IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#110 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 18 December 2005 - 02:55 PM

zlobe zlobne!!! wink.gif

a pol pa, če vi rečete za eno punco, da je predebela, je to zato, ker si v resnici tudi same želite biti takšne? logika je čisto ista...
  • 0

#111 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 18 December 2005 - 03:08 PM

QUOTE(rea)
ej sam a ve mate pozim drugo težo kokr polet-k ti,blondi si napisala,d amaš polet -3. jz mam pa skoz isto,pozim se nč ne zredim
no uglavnm jz ne vem zakva ampak jz mam full rada podočnjake mislm,lepi so mi,no pa narkomanke majo svoj čar smile.gif

Ja rea, jaz se skoz pozimi zredim, pomladi pa shujšam..Samo od sebe.Po moje zato ker se pozimi nič prav ne gibam, in seveda tudi prazniki pripomorejo k mišelinkam biggrin.gif
  • 0

#112 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 December 2005 - 03:46 PM

QUOTE(Michelle)
a pol pa, če vi rečete za eno punco, da je predebela, je to zato, ker si v resnici tudi same želite biti takšne? logika je čisto ista...

Hahaha tole je pa čist res ... joj kok sem se nasmejala! biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#113 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46193 posts

Posted 18 December 2005 - 05:26 PM

Saj je vseeno koliko kilogramov imaš, kako velik si. Glavno je, da se v svoji koži dobro počutiš. biggrin.gif biggrin.gif smile.gif biggrin.gif
  • 0

#114 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 December 2005 - 05:37 PM

Ma dj,k da nas boli ej. Lej zrd mene je ena lah suha pa mi v faco ni lušna,tko,da kaj ji pomaga,da je suha?Pha.Važn da je celota tista krasota punce,no.
Pa tud,če jz rečm eni joj kok si suha ni res,da si jz želim bit taka,res ne,no.Kot sm že rekla...
Mislm, blink.gif kva....kr neki.A pol k men najboljša prjatlca reče joj rea kok si shujšala zadne cajte sj te nč ni,pomen,da ona hoče bit taka hahahahahha,dj ne prbijite no
  • 0

#115 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 18 December 2005 - 05:41 PM

js mislm da una k je to rekla je al samovšečna alpa zakompleksana pa proba sama sebe prepričat da je bit extremno suh lepo biggrin.gif
  • 0

#116 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 18 December 2005 - 05:45 PM

QUOTE(lejck)
js mislm da una k je to rekla je al samovšečna alpa zakompleksana pa proba sama sebe prepričat da je bit extremno suh lepo biggrin.gif
ma ne-to je rekla tanjci pa še ena nevem kera-sj sta par postov pred nama pisale,pa se mi ne zdi da je tajnjci taka,sam me je pa vseen presentla ta izjava,ker zveni že tako kot da je edina suha bejba k so ji vse k ji rečejo da je suha (ne fouš amapk kot je sama rekla,želijo met v resnici tako postavo biggrin.gif )sj od suhe postave do suhe postave je tud velka pot pa več različlno grdih&lepih postav... biggrin.gif
  • 0

#117 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 December 2005 - 07:44 PM

Rea sori, ne štekam. Komu je to namenjeno? IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#118 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 18 December 2005 - 08:05 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
Rea sori, ne štekam. Komu je to namenjeno? IPB Image

ja,s kom se je že tanjci pogovarjala? rolleyes.gif
  • 0

#119 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 December 2005 - 09:05 PM

z Michelle ?
  • 0