Jump to content

Photo

Predlog za Spletni Forum

• Please log in to reply
347 replies to this topic

#101 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 August 2006 - 04:23 PM

QUOTE(Rianna)
ta barva je čist ok, komplicirate za brezveze. sem pa za da se nardi tako, da si lahko sami naštimamo barvo foruma, tako bodo vsi srečni wink.gif

Ja, sem za to. Zakaj bi samo nekaterim mogla pasat, nekaterim pa ne. To ni kompliciranje, pač predlog. Če mi ni všeč, mi ni. Ne morem pomagat.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#102 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 12 August 2006 - 04:42 PM

ma sej men je ta barva cist kul... sam ce bi se pa ze moglo menjat, sm pa za ksno zeleno (za nov avatar) al pa roza biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#103 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 August 2006 - 04:43 PM

Ja se strinjam z Jenno. naj si pač pol vsak naštima kak hoče met. Pa naj majo barbike zvezdice, me z prefinjenim okusom ( ne Jenna ? tongue.gif tongue.gif ) to prefinjeno elegantno oranžno odzadje, ostale babure pa po tvojih željah. smile.gif biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#104 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 August 2006 - 05:03 PM

.
Mi s prefinjenim okusm že ne bomo imeli te grde oranžne farbe. IPB Image
Sem za izbiro. Mislim, da je izbira v demokratičnem svetu in nenazadnje forumu, vmesna. IPB Imagebiggrin.gif:D

rolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#105 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 12 August 2006 - 06:12 PM

js tut za izbiro!!!
to sploh ni oranžna, to je bež neki! :salut:
in ja, tut men ni všeč.
  • 0

#106 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 August 2006 - 09:05 PM

Neumno ... s takimi bedarijami se ukvarjat. No pa sej ... men se ne bo treba. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#107 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 12 August 2006 - 09:17 PM

Bosta spet Damjan pa Andraž najebala IPB Image IPB Image
  • 0

#108 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 12 August 2006 - 10:09 PM

QUOTE(pinga)
js tut za izbiro!!!
to sploh ni oranžna, to je bež neki! :salut:
in ja, tut men ni všeč.

Jst bi rekla, da je marelična! biggrin.gif

Babe komplicirate... če se ne morte zment pa nj bo frjolčna! biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#109 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 August 2006 - 09:29 AM

Čikn forum. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#110 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 13 August 2006 - 03:06 PM

Katastrofa to kreganje glede barve. rolleyes.gif Forum je čist ok tak kot je in naj po moje tak tudi ostane. Sicer pa kaj ima barva s tem kaj je na forumu napisano? Jaz ta forum prebiram zaradi zanimivih prispevkov in ne zato ker je marelično-bež-oranžne(ali kaka že je ta barva) barve.
  • 0

#111 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 August 2006 - 03:34 PM

.
Prav interesantno je brati, kako nekatere znate zadevo imenitno popeljati v popolnoma drugo smer. Čestitam! biggrin.gif

.
  • 0

#112 Pupa

Pupa

sramežljivec

• Člani
  • 64 posts

Posted 13 August 2006 - 06:08 PM

Živjo!!!
Morem zelo pohvalit ta forum. Res je the best!! Sam neki me moti.
Blo bi dobr če bi tam nekje kjer piše prijava,odjava pisal recim: prijavljen kot: al pa kj tazga. K jz včasih čist pozabim pa se sploh ne odjavim,ne. smile.gif

Pa lep pozdrav!!
  • 0

#113 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 August 2006 - 12:08 PM

a kdo pozna VIP forum? mi ti tut lahko mel to
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#114 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 15 August 2006 - 12:12 PM

pikica, kaj bi z vip forumom?
ne morm se nagledat tvojga avatarja. supr kul je biggrin.gif
  • 0

#115 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 August 2006 - 12:13 PM

ja nevem tko, fajn bi pac blo ane biggrin.gif

i know 8)
  • 0

#116 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 15 August 2006 - 12:21 PM

QUOTE(Kalypso)
Katastrofa to kreganje glede barve. rolleyes.gif Forum je čist ok tak kot je in naj po moje tak tudi ostane. Sicer pa kaj ima barva s tem kaj je na forumu napisano? Jaz ta forum prebiram zaradi zanimivih prispevkov in ne zato ker je marelično-bež-oranžne(ali kaka že je ta barva) barve.

to sploh ni kreganje. je debatiranje, kako narediti forum še lepši in bolj po meri uporabnika. pa kkšne stvari je treba tut mal z distanco vzet oz. ne vzet tako resno. biggrin.gif
drugač pa embalaža je pomembna, pa naj se še tko trdi, da ne. tut človk se embalira, da je bolj privlačen. nenazadnje to je forum lepa-si.com, kjer se vsi trudimo polepšati svoj izgled.
kaj sm hotla rečt? še vedno se strinjam, da se da možnost, da se barva izbere, če pa ne, pa tut ne bo neke tragedije
  • 0

#117 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 15 August 2006 - 11:32 PM

ja res bi bla lohk barva na izbiro...da je par različnih barv med drugin tud tale oranžna al what ewer že je...pol pa tistmu k ni ušeč si pač spremeni biggrin.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#118 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 15 August 2006 - 11:34 PM

Če ne bo gmaha s temi farbami bom poskrbel za temno modro na črnem ozadju twisted.gif
  • 0

#119 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 15 August 2006 - 11:36 PM

haha biggrin.gif biggrin.gif sem za (kao)twisted.gif twisted.gif biggrin.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

#120 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 August 2006 - 12:27 PM

Ja *pikica* VIP forum bi bil ful dober. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users