Jump to content

Photo

UMRL MICHAEL JACKSON

• Please log in to reply
322 replies to this topic

#101 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 27 June 2009 - 09:25 AM

QUOTE(Frčica @ 27. 6. 2009 - 9:14) View Post

Sam to bi napisala.
Očitno imate dvojna merila, ko gre za Jackota in druga ko gre za nekoga drugega ki je obtožen in oproščen pa ste ga neštetokrat na forumu potem obtožile, kako je vse skorumpirano, podkupljeno, kako se nesposobni.... Kakor se spomnim vam je ravno pedofilija eden izmed najbolj groznih zločinov, pri njemu pa je očitno opravičljiva...
A je tako težko priznati, da je bil odličen glasbenik, a da je kolosalno zavozil??
Ne vem zakaj je treba to pozabit in ga kovati v svetnika.

Ne verjamem, da je bil pedofil. Nikoli mu tudi niso dokazali. Če bi jst vedela, da je nekdo zlorabil mojega otroka bi vztrajala do konca in ne bi pobasala denarja, ki mi bi bil ponujen. blink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#102 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 27 June 2009 - 09:25 AM

ja, samo priče so se, potem ko jim je bil nakazan visok znesek denarja, umaknile....

Dragica, načelnost pri nekaj miljijonih dolarjev se pri nekaterih konča.

Mislim pa, da ne bomo našle skupnega jezika, jaz ostajam pri svojem, ve pa tudi.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#103 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 27 June 2009 - 09:26 AM

Glih zato pa ne verjamem!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#104 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 27 June 2009 - 09:30 AM

QUOTE(Adriane @ 27. 6. 2009 - 0:48) View Post

Mater sen prizadeta. Sem pozabla prej link pripopat. slap.gif
KLIK

Zakon narejeno, se strinjam!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#105 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 27 June 2009 - 09:34 AM

Jaz se pa strinjam s Frčico. Ni mu bilo dokazano, a to še ne pomeni, da je nedolžen. Pravzaprav lahko le ugibamo.
  • 0

#106 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 27 June 2009 - 09:35 AM

s čisto zdravo razumskega gledišča, zakaj bi nekdo ki je nedolžen dal res ogromen znesek denarja da se umakne obtožbo? Če bi prišlo do sojenja bi si s tem lahko opral ime, edino kar mi pride na misel je da ni hotel da pridejo na dan umazane podrobnosti.
Govorim o prvem sojenju, ne o drugem. da so to kasneje izkoristili, pa ja, ni čudno.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#107 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 27 June 2009 - 09:40 AM

Flame bait: bi dale njegove oboževalke svojega otroka (če bi ga imele) k Michaelu na počitnice? tongue.gif
  • 0

#108 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 June 2009 - 09:41 AM

^^ Carmina Burana shit, wooooooow, imam prave goose bumps. cry.gif smile.gif

No, nedolžen si, dokler ti krivde ne dokažejo, kajne? Mi tega ne bomo nikoli vedele, lahko ugibamo, dejstavo pa ostaja, da če si pač tako slaven kot je bil on, si veliko bolj na udaru javnosti, umazano perilo se pere na ta način, pa ljudje se hočejo na račun tvoje slave in denarja okoristiti.

Žal se ve, da je imel težavno življenje, krizo identitete, ter veliko problemov v svojem življenju, a v mojem srcu ima posebno mesto, imam ga za legendo, absolutnega genija.

The king is dead and there is no other king.

VIDEO: Man in the mirror - HUD komad mi je, uffff, sem plesala nanj thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#109 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 27 June 2009 - 09:43 AM

Man in the mirror je tut men eden najljubših.
  • 0

#110 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 27 June 2009 - 09:49 AM

^^Mene bi tut tkole odnesli, če bi prišla v London. biggrin.gif Kaj naj s kartami, jih dam v okvir? cry.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#111 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 June 2009 - 09:50 AM

Jina, glej:

KLIK
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#112 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 27 June 2009 - 09:59 AM

Mam še čas do 12. avg., pa bom vidla, kaj bo iz tega ratalo. ermm.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#113 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 June 2009 - 10:26 AM

OK, mogoče bo Timberlake, slaba tolažba sicer, čeprav mi je mali kul. smile.gif

Še malo po poti spominov:

Who is it? - z bratom sva se vedno razmetavala na ta komad, na refren

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0

#114 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 June 2009 - 11:03 AM

QUOTE(Kinky @ 27. 6. 2009 - 10:41) View Post

The king is dead and there is no other king.
VIDEO: Man in the mirror - HUD komad mi je, uffff, sem plesala nanj thumbup.gif

yahoo.gif

Ves zaslužek singla je šel v dobrodelne namene closedeyes.gif

Michael Jackson - The Way You Make Me Feel (long version)

Michael Jackson ft. Paul McCartney - The Girl is Mine (taki kulski lahkoten komadič)

Opažam, da je cela njegova diskografija povezana z mojim ljubezenskim življenjem...
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#115 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 27 June 2009 - 11:21 AM

Adriane, kateri letnik si ti? oops.gif

Najdražji video v zgodovini:
  • 0

― V. Van Gogh

#116 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 June 2009 - 11:26 AM

Dober komad je, ja.
Tudi v živo performance:

83 letnik
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#117 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 27 June 2009 - 11:30 AM

Mladič I am. sleep.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#118 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 27 June 2009 - 11:46 AM

Jaz poznam nekoga, ki je res nor na MJ, še svojega sina je poimenoval po njem. Baje tudi obvlada tako plesat kot on. Kolikor vem se svojo druščino tudi redno dobivajo, kjer potem poslušajo njegove komade in to.

Jaz osebno nisem bila nikoli njegov fan, mi je pa kar nekaj njegovih komadov zelo všeč: Triller, itak (v SŠ smo hoteli za predstavitveni filmček to plesat, sta se tudi 2 sošolki že začeli učiti ples, da bi nas ostale naučile, samo je potem nek folk zahinavil...da oni pa ne bodo plesali....mislm še jaz sem bila za pa sem za ples čisti hlod. Ne vem no, men se je zdela res originalna ideja, res bi izstopal.), po pa še Black or white, Smooth Criminal, Scream, You Rock My World, Dangerous, Earth Song..pa vrjetn bi se še kak našel.

Se pa tudi meni zdi, da mediji čisto preveč poudarjajo slabe stvari. Ni se mu rekl za brezveze king of pop, tko da bi lahko malo več o tem pisali..o nejgovi glasbi, kakšen vpliv je imel na večino glasbenikov, koreografov, in ljudi, ki so obnjem odraščali, ga poslušali ipd. No ja po drugi strani pa je vseeno kaj mediji pišejo, ker se mi zdi, da si ga bo večina ljudi, upam, zapomnila kot velikega glasbenika. R.I.P
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#119 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 27 June 2009 - 12:22 PM

Haha, jaz se v Cankarju plesala na Black or white, v osnovni. biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#120 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 June 2009 - 12:30 PM

QUOTE(sajk @ 27. 6. 2009 - 10:40) View Post
Flame bait: bi dale njegove oboževalke svojega otroka (če bi ga imele) k Michaelu na počitnice? tongue.gif

Precej lažje kot h kateremu koli župniku ali kakšnemu sorodnemu bolniku.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users