Jump to content

Photo

kdaj ste se začale ličit???

• Please log in to reply
156 replies to this topic

#101 incy

incy

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 12 May 2006 - 10:07 PM

mah ja sej tko za kdaj pa kdaj je res ql,sam ne pa vsak dan,kr je bol da ženske zgledamo bol naravno,ne?čeprou sm pa čist nora na vso kozmetiko kar se tiče ličenja,skos si neki kupujem laugh.gif no seveda pa pol ne uporablam usak dan.drugač se pa ful rada namažen tko lepo,no pa tut kakšno kolegico če ma željo d je lepo uštimana wink.gif če ma kira željo kr k men se uštimat wink.gif
  • 0

#102 BiTTeRSwEEt

BiTTeRSwEEt

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 26 June 2006 - 10:12 AM

jst pa zdei (13)....sam maskaro pa kkšn bleščeč vazelin

moja sošolka je pa grozna!!!mazat se je začela pr 9 in sicr si da pou kile maskare, črno barvico okol uči pa fuul pudra gor, pa šminko...grozna je...čist umetna, k lutka blink.gif blink.gif u enm tednu porab dve škatlci pudra
  • 0

#103 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 26 June 2006 - 11:00 AM

hmm lani...pr 13...začetk šole al pa na sred tongue.gif sam to bol tak modra barvica pa nežn mu..ko sm bla še poperka al rokerca tongue.gif zej mi pa črna vlada :afro: :headbang: :headbang:
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#104 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 26 June 2006 - 11:20 AM

v 5. razredu sam z mascaro, poj pa skos več, ampak nikol ne preveč, vsaj za moje pojme wink.gif
  • 0

#105 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 26 June 2006 - 05:57 PM

pri 12 ltih...kmalu po roj. dnevu
  • 0

#106 *sarca*

*sarca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1149 posts

Posted 26 June 2006 - 05:59 PM

jaz tudi enako ko limeta...hehe
  • 0
Nasmeh prinaša veliko pozitivne energije - ne hranite ga v dnu duše - nosite ga na obrazu.

#107 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 26 June 2006 - 06:32 PM

jp jp... laugh.gif
  • 0

#108 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 June 2006 - 02:40 PM

QUOTE(MLadoLetNa)
Jz sm stara 13 pa se usak dan mažm ...sam tko maskara (ne preveč) ,pa mal črne barvice pod učko ,kdaj kšn korektor .Sm se pa začela med prvimi u razredu mazat . oops.gif

js tut... wink.gif
  • 0

#109 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 28 June 2006 - 10:08 PM

uf js sm se začela pa šele na faksu. pa še to ne takoj. dobr, ja za kako maturo že, ampak tko nasplošno bi pa rekla da šele zadnji dve, tri leta, mogoče 5, več pa zihr ne.
nikol tut nism mela tega doma, ker se mami nič ne maže. na splošno se punce niso tok packale k zdej. al kva.
  • 0

#110 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 29 June 2006 - 08:16 AM

uu na faksu šele? blink.gif pa si ''držala' tko dolgo brez make upa? ermm.gif
  • 0

#111 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 29 June 2006 - 10:55 AM

ne vem sej pravm punce so se bistveno mnj mazale k zdej. v razredu sam ene 2, pa še tiste dve sta ble take fine. mi smo bli grunge generacija (nirvana, razvlečeni puloverji pa take stvari) in na MU nismo lih misll. pol pa pridš v nov okolje pa z drugačnimi trendi te začnejo posiljevat, popkultura se začne spreminjat, pol pa padš notr. eni bl, drugi mnj. jst mnj. še zdej ostajam s tem na zlo diskretni ravni, ker se ne počutm dobr, če sm naflajsana k ena lutka.
  • 0

#112 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 29 June 2006 - 11:02 AM

jaz se strinjam s pingo. mene se redko vidi namazano - enostavno nimam potrebe po tem, da bi se maskirala.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#113 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 16 July 2006 - 05:20 PM

Ma enkrat v srednji šoli sem začela s pudrom, ko so se mozoljčki začeli kazat, pa s senčili sem bla obsedena. Zdej me je pa vse to minilo in mam moto "manj je več", če mam kožo kak dan bolj čudno, si s pudrom mal prekrijem kake pikice, to je pa tud vse. Ne kupujem več kakih šminkic, eyelinerjev itd. ne čutim več potrebe po temu, me je minilo packanje biggrin.gif Se boljše počutim brez oz. čim bolj naravno, če že.
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#114 *tinchy_ka*

*tinchy_ka*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 773 posts

Posted 16 July 2006 - 07:46 PM

js pa pri 14, ampak sam tko maskara pa barvica večinoma tongue.gif
  • 0
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!

• Guests

Posted 16 July 2006 - 08:33 PM

QUOTE(pinga)
uf js sm se začela pa šele na faksu. pa še to ne takoj. dobr, ja za kako maturo že ...

Enako. Pa tudi zdaj ne pretiravam. Maskara, občasno puder, lip gloss (pa ne v kakšnih divjih barvah), kaj več mi pa niti ne paše. Imam pač tak obraz, za katerega velja - manj je več. ;)
  • 0

#116 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 20 July 2006 - 10:55 PM

QUOTE(Špela)
jaz se strinjam s pingo. mene se redko vidi namazano - enostavno nimam potrebe po tem, da bi se maskirala.

Se podpišem. wink.gif Kakšno maskaro že kdaj nanesem, ampak da bi se pa kdaj napudrala, ojej, sploh si ne predstavljam pudra na seb. Sicer pa da ne bo kakšnega nesporazuma, nimam pa nič proti tistim, ki se mažejo. biggrin.gif wink.gif
  • 0

#117 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18597 posts

Posted 25 July 2006 - 10:40 PM

začela sm se mazat z maskaro v kkšnem 7. razredu, pa še to ne vsak dan, zdej se pa skoz (oz. preden grem vn) mažem z maskaro, črto pod učka pa lip glos
pa seveda korektor za prikrit kkšno stvar smile.gif
  • 0

#118 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 28 July 2006 - 12:23 PM

Jst sm se začela mazat v 8/9 -letke. Mazala sm se pa tko mal pudra pa maskara...čist na izy:D biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ti si iskra v mojih očeh, toplina mojega nasmeha, moje najlepše misli, utrip mojega srca in ljubezen mojega življenja!

Cvet sem ki živi le zate, lutka ki verjame vate, bitje ki misli nate in punca ki umira zate!

#119 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 28 July 2006 - 01:45 PM

Jst sm stara 14 pa se v bistvu še ne mažem.Za posebne priložnosti že,za v šolo pa ne.Enkrat sem v 5. razredu pršla v šolo z namazanimi trepalncami(čist mal črne maskare-eksperimentiranje oops.gif )in mi je sošolc reku,da sm taka ko čarovnca biggrin.gif .Sicer si bom pa zdaj zdaj nabavila svojo 1. maskaro(čist zase biggrin.gif ) biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#120 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 16 August 2006 - 03:18 PM

Jst se mi zdi da se mažm že od enga začetka 13.leta

In sm se v našmu razredu začela mazat že med prvimi, al pa clo prva wink.gif
ampak sam tko čist mal laugh.gif