Nincha, kolk te je pa vse skupaj prišlo? Kolk si bila, 1 teden? Je tudi možnost aparmajev?
Jaz bi fuuuul šla na tak kemp, ampak imam pogodbo do konec maja, potem pa še ne vem kak bo za naprej.
Posted 24 January 2017 - 09:34 AM
Nincha, kolk te je pa vse skupaj prišlo? Kolk si bila, 1 teden? Je tudi možnost aparmajev?
Jaz bi fuuuul šla na tak kemp, ampak imam pogodbo do konec maja, potem pa še ne vem kak bo za naprej.
Posted 10 August 2018 - 10:50 PM
Obujam temo.
Sporazumevanje na portugalskem - priporočate kak mini tečaj portugalščine ali se da z angleščino skomunicirat normalno?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 August 2018 - 04:57 AM
Posted 11 August 2018 - 05:22 AM
Posted 11 August 2018 - 04:21 PM
Kul, hvala, obema
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 August 2019 - 03:32 PM
Kje so njabolj ugodne karte za Lizbono, trenutno gledam Dunaj-Lizbona z Dunaja, da je še najbolj, ve katera za kako drugo kombinacijo?
Posted 08 August 2019 - 08:16 AM
Posted 14 January 2023 - 10:19 AM
Posted 14 January 2023 - 01:22 PM
Posted 14 January 2023 - 07:10 PM
Posted 14 January 2023 - 08:24 PM
Posted 15 January 2023 - 01:38 PM
Posted 20 March 2023 - 03:33 PM
Posted 20 March 2023 - 04:15 PM
Posted 20 March 2023 - 06:52 PM
Lepo Kalypso, sem spremljala tvoje storyje. Jaz si tudi želim tja.
Posted 21 March 2023 - 03:12 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 March 2023 - 04:45 PM
Hehe, saj ni vedno lahko, ko potegnem črto je pa lepo odkrivat svet s tamalima dvema. Otroka sta oba prilagodljiva, nimata težav s spremembo okolja. Mali je itak na joška dieti, tako da je hrana ready ko želi. Veliki tud ni izbirčen. Rutino poskušamo obdržat podobno kot doma. Ne uspe nama vedno, se pa iz napak učiva.
Mali P. je bil v nosilki, kar je bila za Porto super odločitev, ker je en sam breg, pa še ceste so tlakovane in bi v vozičku-košari bilo kar bumpy. Pa tud večina restavracij kjer smo jedli, je bila mičkena in bi težko našli prostor za voziček. Še ta kolega, ki je imel za svojo skoraj 3-letno hčerko voziček-marelo, ga je moral ali zložiti ali pa ga pustiti v predprostoru. Smo ga pa odlagali na klopce kjer je bilo le možno, da ni bil ves čas v istem položaju. Me je pa posledično kar bolel hrbet, ker sem ga večino nosila jaz, tovorit 8kg gor in dol po hribu in stopnicah, pač ni mačji kašelj.
Posted 21 March 2023 - 05:26 PM
Posted 22 March 2023 - 04:48 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 March 2023 - 08:30 AM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users