Letalske karte - vsa vprašanja in informacije
Posted 22 October 2009 - 09:46 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 22 October 2009 - 02:24 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 March 2010 - 07:21 PM

After all this time?
Always.
Posted 14 March 2010 - 07:47 PM
Tako za info, za isti termin je cena karte pri Ryanairu iz Graza 72.98 EUR. Sem ravno včeraj brskala po cenah, ker nameravava s fantom aprila v London.
Posted 14 March 2010 - 07:50 PM

Pol pa nič, bom počakala 2 dni, da vidim če se bo še kaj spremenil, pol pa anročim. Sama res ne bi letela

After all this time?
Always.
Posted 15 March 2010 - 12:48 PM
Jah, če je JP res zaprt nimaš druge kot it sama.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 March 2010 - 01:17 PM
Posted 15 March 2010 - 01:33 PM
After all this time?
Always.
Posted 15 March 2010 - 01:54 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 15 March 2010 - 02:05 PM

After all this time?
Always.
Posted 17 March 2010 - 01:37 PM

Situacija je taka

Noo uglavnem, zdej me samo še zanima kako pa kaj rabim sabo? 14 dni prej se moram online-check-inat, sabo morem met sprintana tista potrdila, osebno itak, a še kaj?

Edit: Sem šla prebrat celo temo- vidim da rabiš boarding pass. To dobiš in sprintaš, ko opraviš online check in? Ker nekaj že mam sprintano, pri easyjetu eno črtno kodo in eno številko, pri rynairu pa samo eno številko.
Pa zdej mi je žal, da sem kupila prostor za pritljago, ker sem premerila svoje kufre doma in vi odstopajo samo za kakšnih 5 cm, pa sem mislila da potem ne bi šlo in da bi preveč težili, ampak okej, vem za naprej

Če se še kej spomnim vprašam.
Aja, pa SAMA bom letela, a ste kej ponosne name?

After all this time?
Always.
Posted 30 March 2010 - 08:14 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 March 2010 - 08:25 PM
Noo uglavnem, zdej me samo še zanima kako pa kaj rabim sabo? 14 dni prej se moram online-check-inat, sabo morem met sprintana tista potrdila, osebno itak, a še kaj?

Edit: Sem šla prebrat celo temo- vidim da rabiš boarding pass. To dobiš in sprintaš, ko opraviš online check in? Ker nekaj že mam sprintano, pri easyjetu eno črtno kodo in eno številko, pri rynairu pa samo eno številko.
Pa zdej mi je žal, da sem kupila prostor za pritljago, ker sem premerila svoje kufre doma in vi odstopajo samo za kakšnih 5 cm, pa sem mislila da potem ne bi šlo in da bi preveč težili, ampak okej, vem za naprej

Če se še kej spomnim vprašam.
Aja, pa SAMA bom letela, a ste kej ponosne name?

Nincha, že 14 dni prej ali pa pač 2 dni prej se MORAŠ obvezno online čekirati, pač greš na stran ali pa simple sledič linku, ki ti ga pošlje Ryanair, ki te opomni, da se moraš čekirat.
To si sprintaj, in imej s sabo, poleg osebnega dokumenta, osebna je dovolj.
Pridna. Saj ne bo hudo, no.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 March 2010 - 08:27 PM
Posted 30 March 2010 - 08:38 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 02 April 2010 - 10:07 AM
Posted 02 April 2010 - 10:08 AM

Posted 02 April 2010 - 10:09 AM
Adria pa cenejših kart nima.
Posted 02 April 2010 - 10:16 AM
Posted 16 April 2010 - 10:02 PM

Kje se da to cenejš dobit?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users