Jump to content

Photo

Letalske karte - vsa vprašanja in informacije

• Please log in to reply
779 replies to this topic

#101 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 22 October 2009 - 09:46 AM

Frčica, vode ne smeš nest svoje gor zato, ker bi lahko kaka hudomušnica/hudomušnež imel v flaši H2O2 namesto H2O. Če bi blo takih 800 kolikor se jih lahko nagnete v dvokrovni Airbus... laugh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#102 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 October 2009 - 02:24 PM

Meni se vseeno zdi marketinška poteza sleep.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#103 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 March 2010 - 07:21 PM

Punce, ki se bolj spoznate na to, dajte mi pomagat. Jst planiram it 22. aprila v london za 4 dni, do 26. Datum je fiksen, ker fant že ima karte, jst bi se mu zdej priključila, sama nočem letet. AMPAK. Točno en teden pred tem je Brnik zaprt, in 22. je prvi datum ko avijoni spet letijo. Btw, šla bi na Izijet. Karte so zdej že okrog 250€, kar sploh ni tok mal, 24. je pa karta samo 30€ cry.gif Ampak sej pravim, datum je fiksen in ga ne morem prilagajat sad.gif A naj zdaj še počakam mal, če bodo cene slučajno še kaj padle, al naj jih kar kupim, da mi jih slučajno ne prodajo pa cena ne bo potem še ful višja? Ful nevem kaj naj nardim cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#104 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 14 March 2010 - 07:47 PM

Nincha, ne vem kaj naj ti rečem, bolje bi bilo, če bi bila bolj fleksibilna. Cena karte po moje ne bo padla.

Tako za info, za isti termin je cena karte pri Ryanairu iz Graza 72.98 EUR. Sem ravno včeraj brskala po cenah, ker nameravava s fantom aprila v London.
  • 0

#105 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 March 2010 - 07:50 PM

cry.gif

Pol pa nič, bom počakala 2 dni, da vidim če se bo še kaj spremenil, pol pa anročim. Sama res ne bi letela cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#106 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 March 2010 - 12:48 PM

Graz, Benetke - od tam maš pogposto lete do Londona. Pa precej ceneje kot 250€, to je nateg za tako kratek let.

Jah, če je JP res zaprt nimaš druge kot it sama.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#107 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 15 March 2010 - 01:17 PM

ninča 250 e je izredno oderuško, midva sva na osebo za 1-6.5 povratno dala 70€ iz LJ-London. (easyjet).
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#108 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 15 March 2010 - 01:33 PM

Ja tisti dan je JP že odprt, ampak je 1. dan in je zato pomojem največji naval in zato verjetno tut navijajo cene. Sam zanima me, če se splača čakat če bodo kaj spustil cene al naj kupim čimprej.
  • 0

After all this time?

Always.

#109 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 March 2010 - 01:54 PM

Kupit čimprej, ker pri rednih linijah se cene kvečjemu zvišajo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#110 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 15 March 2010 - 02:05 PM

Okej, hvala vam smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#111 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 17 March 2010 - 01:37 PM

Naročila oops.gif thumbup.gif

Situacija je taka biggrin.gif V London letim z Rynairom iz Trsta za 60€ ( skupi z doplačilom za prtljago, rezervacijo prek spleta, plačilo z mastercardom je kar 10€ več blink.gif ..okeej), domov pa z Easyjetom za 100€ (spet doplačilo za pritljago, plačilo z mastercardom itd). Še vedno ne najcenejša varjanta, ampak za ta datum cenejše nisem našla.

Noo uglavnem, zdej me samo še zanima kako pa kaj rabim sabo? 14 dni prej se moram online-check-inat, sabo morem met sprintana tista potrdila, osebno itak, a še kaj? hmm.gif

Edit: Sem šla prebrat celo temo- vidim da rabiš boarding pass. To dobiš in sprintaš, ko opraviš online check in? Ker nekaj že mam sprintano, pri easyjetu eno črtno kodo in eno številko, pri rynairu pa samo eno številko.

Pa zdej mi je žal, da sem kupila prostor za pritljago, ker sem premerila svoje kufre doma in vi odstopajo samo za kakšnih 5 cm, pa sem mislila da potem ne bi šlo in da bi preveč težili, ampak okej, vem za naprej biggrin.gif

Če se še kej spomnim vprašam.

Aja, pa SAMA bom letela, a ste kej ponosne name? laugh.gif Mene je že zdej strah, haha biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#112 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 March 2010 - 08:14 PM

a slučajno kdo ve, kok je karta iz Brnika za Skopje?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#113 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 March 2010 - 08:25 PM

QUOTE(Nincha @ 17. 3. 2010 - 14:37) View Post

Noo uglavnem, zdej me samo še zanima kako pa kaj rabim sabo? 14 dni prej se moram online-check-inat, sabo morem met sprintana tista potrdila, osebno itak, a še kaj? hmm.gif

Edit: Sem šla prebrat celo temo- vidim da rabiš boarding pass. To dobiš in sprintaš, ko opraviš online check in? Ker nekaj že mam sprintano, pri easyjetu eno črtno kodo in eno številko, pri rynairu pa samo eno številko.

Pa zdej mi je žal, da sem kupila prostor za pritljago, ker sem premerila svoje kufre doma in vi odstopajo samo za kakšnih 5 cm, pa sem mislila da potem ne bi šlo in da bi preveč težili, ampak okej, vem za naprej biggrin.gif

Če se še kej spomnim vprašam.

Aja, pa SAMA bom letela, a ste kej ponosne name? laugh.gif Mene je že zdej strah, haha biggrin.gif

Nincha, že 14 dni prej ali pa pač 2 dni prej se MORAŠ obvezno online čekirati, pač greš na stran ali pa simple sledič linku, ki ti ga pošlje Ryanair, ki te opomni, da se moraš čekirat.

To si sprintaj, in imej s sabo, poleg osebnega dokumenta, osebna je dovolj.

Pridna. Saj ne bo hudo, no. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#114 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 30 March 2010 - 08:27 PM

http://www.expedia.com

Dala sem datum 30.4.2010 (departure) - one way ticket --> pride 267€
  • 0

#115 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 30 March 2010 - 08:38 PM

blink.gif, drago! ma, za SKP mi je bv na expedii kupovat (sva pa dobila kewl ceno za VN), bom jutr poklicala na Adrio.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#116 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 April 2010 - 10:07 AM

Adria ima akcijo letov, po 250€ na osebo povratna karta. Poglej na spletu.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#117 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 02 April 2010 - 10:08 AM

mah, to je men čist preveč. bomo doma pa u štumf dajali za zimske radosti. smile.gif
  • 0

#118 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 April 2010 - 10:09 AM

Kaj pa kakšen vlak?
Adria pa cenejših kart nima.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#119 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 02 April 2010 - 10:16 AM

ma, za tri dni vse skup se vlak ne splača. sej lahko bi šla z avtom, sam isto 13 ur vožnje za tok mal časa, ne splača se.
  • 0

#120 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 April 2010 - 10:02 PM

D. je v službi dobil brezplačno bivanje v Dominikanski republiki za 14 dni (kadarkoli, v 18. mesecih), samo si je treba plačat avion do tja, pa gledam karte na STA za september pa pride 5500€ (za 2)! lol1.gif
Kje se da to cenejš dobit?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users