Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
515 replies to this topic

#101 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 February 2010 - 07:22 PM

QUOTE(Frida @ 22. 2. 2010 - 10:22) View Post

Za tiste, ki ste bile v ZDA (Olivija!) - letim v Kanado prek New Yorka in moram zdej samo zarad tega narest biometrični potni list in vse to. Zanima me, koliko časa traja procedura na ameriških letališčih, da vzamejo prstne odtise itd...

Frida, lepo se imej wink.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#102 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 22 February 2010 - 07:44 PM

Hvala Frčka, sej grem samo še ene 100x spat, tko da... cry.gif biggrin.gif
Kdaj si bla pa ti v Dominikanski? Mi je ušlo iz glave zgleda...

Ej Olivija, ful fajn se mej, za kok časa pa greš? Pa kok si dala za karto?

• 0

#103 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 February 2010 - 07:45 PM

aja...ah, no, sej bo hitr minilo sad.gif

Dominikanska...uh, 2005 se mi zdi....dolgo nazaj
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#104 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 February 2010 - 08:22 PM

QUOTE(Frida @ 22. 2. 2010 - 19:44) View Post

Hvala Frčka, sej grem samo še ene 100x spat, tko da... cry.gif biggrin.gif
Kdaj si bla pa ti v Dominikanski? Mi je ušlo iz glave zgleda...

Ej Olivija, ful fajn se mej, za kok časa pa greš? Pa kok si dala za karto?

Jst grem pa še 3krat spat pol pa grem, hopefully dlje kot samo do frankfurta.. cry.gif

Grem za 11 dni. Na obisk&to. (:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#105 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 22 February 2010 - 08:59 PM

OLivija, štrajka je konc. smile.gif
  • 0

#106 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 22 February 2010 - 09:32 PM

Oh dear, oh dear, YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSS!!! IPB Image

Hvala za info veri veri mač!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#107 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 12 December 2010 - 09:52 PM

Zanima me, ali so kakšna posebna pravila/zakoni glede potovanja mladoletnih ljudi. Vem, da lahko greš sam na letalo, kaj pa v hotelih? Se da rezervirat sobo, če nisi polnoleten?

• 0

#108 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 12 December 2010 - 10:04 PM

odvisno od države, ponekod vem, da ne moreš (točno se pa ne spomnim zdajle).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#109 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 12 December 2010 - 10:06 PM

Velika Britanija (London)?
  • 0

#110 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 12 December 2010 - 10:10 PM

try Google?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#111 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 12 December 2010 - 10:13 PM

Sem in tudi bom. Sem mislila, da kdo ve (;
  • 0

#112 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 08 September 2011 - 12:55 PM

Konec septembra letim iz Trsta - koliko stane parkirnina za en teden, mogoce ve katera? Nekje sem brala, da je eno podrocje celo zastonj parkinga, is that true?

Skratka - a ima kdo kak konkreten preverjen predlog za prevoz do letalisca, ki ne vkljucuje nujno avtomobila, ali pa ga samo delno?
  • 0

#113 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 September 2011 - 12:59 PM

Ime letališča je Ronki?

Mislim, da ni zastonj parkirnega, oz. vsaj jaz ne vem zanj. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#114 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 08 September 2011 - 01:30 PM

Olivija, en teden parkinga pride 60€
  • 0

#115 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 08 September 2011 - 01:40 PM

Jao. Pob je tudi nasel nekaj takega, ja.

Hvala obema.

Bom poskusala z vlakom do Kp/Tr, pol pa z busom. Avta po verjetnosti ne bova imela, tako da bova vsaj parkirnine olajsana. (: Ma pa neumno se mi zdi, karta za 10e, parkirnina pa 60, a so nori.
  • 0

#116 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 08 September 2011 - 01:42 PM

Letališče je kar precej oddalejno od Trsta. kaj pa če te kdo pelje?
  • 0

#117 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 08 September 2011 - 03:03 PM

Ma ja, izgleda, da bo moral. Od doma do letalisca imam sicer skoraj 3 ure, tako da res se iscem alternative za prevoz. Z avtom mi je neumno dol hodit zaradi parkirnine, pa ker grem z enim bornim ruzakom, s tem ni problema potovat, pa res sem na low budget kar se tega tripa tice :/ .

Tole sem se nasla:

As mentioned, an example is leaving Ljubljana by bus at 0835, arriving Nova Gorica at 1107.
Take a taxi or bus over to Gorizia and take bus line 1 or 26.
eg leaves Gorizia at 1230, gets to Ronchi at 1324, plenty of time for your flight at 1500.
  • 0

#118 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 08 September 2011 - 03:26 PM

OLIVIJA!!!!
GoOpti prevozi!!! http://www.goopti.si/

Z Anouk sva dali 52€ za prevoz v Lj-Benetke-Lj (za 2 osebi)!!!
  • 0

#119 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 08 September 2011 - 04:46 PM

O, kul! HVALA! cool.gif

Edit: ker sem malo pozna pride 75e v obe smeri. Skoda. :/
  • 0

#120 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 22 October 2011 - 08:00 AM

Aja, jaz sem pozabila porocat!

V trst in nazaj prides ful poceni z busom, 10e v eno smer. Do letalisca je karta 3e, tudi kul. Si morate pa ooobvezno par dni prej rezervirat/kupit karte za bus, midva prideva iz letalisca na avtobusno, hoceva kupit karto in je bil kao r a z p r o d a n. Poln avtobus, ne moreva gor. ohmy.gif

In samo 1 bus gre na dan v Ljubljano, bi morala v Koper in tam prespat.

Na koncu sva vseeno probala na bus do lj, prideva na postajo in bus napol prazen. Na kasi za karte pa govorili, da je poln. Idioti. Karto sva placala na busu in se se isti dan odpeljala domov. ^-^
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users