Slovenija
Posted 28 February 2012 - 08:58 PM
izven). Greste pa tja kjer gojijo orhideje? Nič posebnega ni, sem bila.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 February 2012 - 09:03 PM

Jaz se bolj veselim dodolov

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 28 February 2012 - 09:36 PM
Glede lokalne hrane - dödölov te bo sigurno najbolj zadovoljila.
Ni pa poceni, ampak z razlogom.
KLIK
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 February 2012 - 07:21 AM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 April 2012 - 06:12 PM
Posted 12 April 2012 - 10:04 AM
Kaj si ogledat, kje it na kosilo?

Posted 12 April 2012 - 10:15 AM
Kobjeglava (pršutarna) je malo bolj na nivoju restavracija, drugače kmečki turizmi.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 14 April 2012 - 10:16 AM
Midva sva bila nazadnje na enem kmečkem turizmu v Pliskovici (hmm, ne spomnim se točnega imena, neki Petelin in še neki...) in je bilo dobro, tako domače, nič fensi, pa po vino greva včasih v Dutovlje itd...
Mogoče bi lahko šla tudi na Trstelj (blizu Komna), sam ti ne znam povedat, od kje je najboljše it, ker sama še nisem bila, bi pa tud jst rada šla enkrat gor.
Posted 14 April 2012 - 10:28 AM
Mogoče bi lahko šla tudi na Trstelj (blizu Komna), sam ti ne znam povedat, od kje je najboljše it, ker sama še nisem bila, bi pa tud jst rada šla enkrat gor.
Iz Dornberka je izhodišče, no, tega jaz poznam.
Posted 14 April 2012 - 10:30 AM

Posted 14 April 2012 - 10:31 AM

Posted 28 May 2012 - 09:19 PM

Posted 28 May 2012 - 09:21 PM

After all this time?
Always.
Posted 28 May 2012 - 10:03 PM

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 28 May 2012 - 10:13 PM
Štart je iz Lepene, potrebuješ 2 uri hoje (lagano), jaz sem potrebovala 2 in pol, moj oče pa 45 minut, ampak on je profi.

Lepo je, ker ves čas hodiš po gozdu, noro, ko prideš gor greš na joto, nato pa do jezera.
Pa obvezno gor med tednom.

Na Triglavu sem bila, odvisno od kje greš, je več poti.
Posted 06 June 2012 - 12:30 PM

Posted 06 June 2012 - 12:35 PM

Posted 23 June 2012 - 08:47 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users