Poslovili so se...
Posted 14 April 2009 - 07:04 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 14 April 2009 - 09:37 AM

Posted 14 April 2009 - 10:20 AM
Sprašujem se a sem naredila prav, oziroma ne toliko to, ob takšnih dejanjih se vprašam, koliko živali dejansko razumejo, se zavedajo kaj jih čaka ali ne, si sploh želijo to...Najbrž preveč razmišljam. Ne vem če je ona že želela oditi in če bi bilo bolje, da bi pustila da narava naredi svoje...Ampak po treh dneh brez vode, je bila najbrž že zelo dehidrirana in ne bi več zdržala dolgo. Velikokrat si zaželim, da bi živali znale povedati kaj jih boli, kaj jih moti... Da bi ti pes znal pokazati, da je ovratnica okrog njegovega vratu pretesna, da bi mačka znala pokazati kaj si želi. Ni mi všeč da smo "gospodarji" njihovih življenj, da odločamo namesto njih...
Ni mi všeč kako nekateri ravnajo z živalmi. Ni mi všeč, da jih izrabljajo samo zase, da obstajajo ljudje ki jih poznam (osebno) in imajo žival zato, da jim odganja podgane in ptice, ko pa se poškoduje - in res GROZNO poškoduje, pa niso pripravljeni odšteti denarja za njeno zdravljenje ali pa vsaj zmanjšanje muk, češ, saj bo narava naredila svoje. In potem hodijo okrog mačke s polomljenimi nogami, pa tiste z razlitimi očesi, brez repov itd...
Vem da se veliko ljudi ne strinja z mano in da sem za večino zelo prizadeta oseba, ki razmišlja čisto narobe, ampak jaz spadam med tiste ljudi, ki bi dali prej hrano živali, ki mi je blizu, kot pa neznancu, ki je lačen.
Ne vem če bom kdaj še sposobna imeti mačko za hišnega ljubljenčka, (morda enkrat čez mnogo let, ko bom živela na svojem) ker se mi zdi, da nobena ne bo tako posebna, kot je bila ta.
Posted 14 April 2009 - 11:11 AM
Bolečina bo minila. Ne takoj, ampak sčasoma bo. Ko bo, boš sama videla ali boš ponudila dom kakšni kosmatinki. Vsaka mačka je po svoje posebna. Nobena ne bo enaka kot vaša dama, to je gotovo. Sicer pa, ali bi si želela enako? Nekateri spomini bodo tako samo vezani na njo. Jaz vem, da bom definitivno imela mačjo bitje, ko grem na svoje. Boleče je, ko izgubiš muco, ampak koliko pa je lepih trenutkov, ki ti jih podari.... Neprimerljivo.
Posted 14 April 2009 - 11:13 AM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 April 2009 - 01:05 PM

After all this time?
Always.
Posted 14 April 2009 - 04:10 PM
Ja no, saj vemo da čas celi rane, verjamem v to.
Samo vseprevečkrat mi zadnja minuta po tisti injekciji šiba skozi misli in ni prijetna...
Posted 14 April 2009 - 05:24 PM
Posted 14 April 2009 - 05:39 PM

Posted 14 April 2009 - 06:01 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 April 2009 - 08:46 PM
Posted 14 April 2009 - 10:23 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 May 2009 - 08:09 PM
Fitz (Phodopus roborovskii)
Najden mrtev in okrvavljen, iz ust. Pokopan poleg Mimi in Švigija, tako da ni sam. Pa še storž mu dela družbo. Lahko noč in lepe sanje. Tvoje življenje se je končalo prehitro in čisto drugače, kot bi si mislila. Komaj smo odpravili parazite, popestrili prehrano in dajali vitamine, pa ti jo zdravje takole zagode. Za vedno Fitz! Za vedno adijo.

ko sta bila mladička in še prijatelja (Fitz je mislim, da na levi, s semenom)

Posted 26 May 2009 - 08:56 PM

Posted 26 May 2009 - 10:11 PM
Sožalje.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 May 2009 - 09:03 AM

Posted 27 May 2009 - 09:04 AM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 27 May 2009 - 09:38 PM

Posted 17 June 2009 - 09:04 PM

Posted 17 June 2009 - 09:21 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users