Jump to content

Photo

RISANKE :)

• Please log in to reply
171 replies to this topic

#101 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 April 2008 - 07:25 PM

Meni pa so želvice ful všeč. biggrin.gif Zato obožujem risanko Ninja želve in Frančka. oops.gif
  • 0

#102 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 April 2008 - 09:35 PM

A se kdo spomne teh dveh? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

IPB Image

En je igral klavir, pa si je tako rep privzidignil.

KLIK

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#103 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 April 2008 - 09:37 PM

ITAK, da se spomnimo! laugh.gif
Ni ta rjav bil bolj tak neumen, ga je ta črni skos komandiral? laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#104 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 04 April 2008 - 09:39 PM

waaaa kolk najdl pa že nism vidla te risanke biggrin.gif

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#105 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 04 April 2008 - 09:41 PM

Jz se tudi spomnem. cry.gif
  • 0

#106 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 April 2008 - 09:43 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 4. 4. 2008 - 22:37) View Post

Ni ta rjav bil bolj tak neumen, ga je ta črni skos komandiral? laugh.gif

Ja, ta rjavi je starejši in tudi večja svinja, stalno je težil malemu. biggrin.gif biggrin.gif

KLIK

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#107 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 04 April 2008 - 09:51 PM

O Kinkolinka noro. Če jih neb vidla zdej, se nikol v lajfu neb spomnla, da sta obstajala. Kok sta bla dobra ej. thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#108 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 05 April 2008 - 10:49 AM

Kinkyyyyyyyyy carica! Kje si se pa nanju spomnila?? Zakooooon!
  • 0

#109 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 April 2008 - 11:13 AM

Očitno mi žuranje le ni pobralo vseh celic. butl.gif

Mah, vedno sem ju rada gledala, pa sem malo pogooglala, in moje odkritje delila z vsemi vami - dragi nostalgiki.
  • 0

#110 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 05 April 2008 - 01:51 PM

Tole je pa res zame ena najlepših risank:

klik:
MOŽ, KI JE SADIL DREVESA

Najboljša mi je slovenska sinhronizacija, pripoveduje Boris Juh, ki ima res lep glas. Vsakič, ko vidim to risanko, se kr jokat začnem smile.gif
  • 0

#111 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 06 April 2008 - 09:58 AM

Okej, še eno sem našla:

klik:
BEDAČEK PETER IN LETEČA LADJA
  • 0

#112 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 April 2008 - 10:06 AM

QUOTE(Frida @ 5. 4. 2008 - 14:51) View Post

Tole je pa res zame ena najlepših risank:
klik:
MOŽ, KI JE SADIL DREVESA

Frida for president. worthy1.gif

• 0

#113 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 06 April 2008 - 01:17 PM

Kaj se mogoče kira spomne risanega filma o Guliverju? Ful ful ful bi rada dobila tisto pesem ki mu jo poje morje, reče se ji baje Come Home Again, Sailor Man. Sm iskala kot nora in nikjer našla nič. Drugače pa bi bla zadovoljna s kakršnimkoli odlomkom iz filma, če ga kira kje najde, jst očitno nimam nosa za take stvari. Našla sm v bistvu to: ma to je bolj ko ne nek tečj španščine laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#114 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 08 April 2008 - 11:36 AM

Mravljinec Atom - Atom Ant

King Rollo

MIšek z Marsa

IPB Image

• 0

#115 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 08 April 2008 - 12:04 PM

Joooj, mišek z marsa je tok kjut.

Atom Ant

http://www.youtube.c...feature=related

http://www.youtube.c...feature=related
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#116 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 08 April 2008 - 09:08 PM

QUOTE(Hevea @ 6. 4. 2008 - 14:17) View Post

Kaj se mogoče kira spomne risanega filma o Guliverju? Ful ful ful bi rada dobila tisto pesem ki mu jo poje morje, reče se ji baje Come Home Again, Sailor Man. Sm iskala kot nora in nikjer našla nič. Drugače pa bi bla zadovoljna s kakršnimkoli odlomkom iz filma, če ga kira kje najde, jst očitno nimam nosa za take stvari. Našla sm v bistvu to: ma to je bolj ko ne nek tečj španščine laugh.gif

js mam to se mi zdi da še na VHS kaseti biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#117 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 April 2008 - 09:14 PM

Jst sm tudi mela, in je kaseta zginla v neznano cry.gif , tisto pesem bi pa tko rada mela. Al pa gledala celega sploh, sej je poln lepih pesmic smile.gif Sm našla enkrat na internetu kao celo risanko v takem mini mini kvadratku za jo gledat, pa se je ni hotlo zloadat sad.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#118 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 April 2008 - 09:57 AM

Jaz imam tako srečo. Totalno nič ne gledam televizije, pa jo danes ob ene 10:10 slučajno prižgem in naletim na Hi Man risanko, čisti začetek. Bila je na SLO1. thumbup.gif
Ful je blo fino, me je kr vrnilo nazaj v otroške čase.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#119 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 09 April 2008 - 11:54 AM

Kaj pa Bubimir, tvoja najljubša?
  • 0

#120 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 April 2008 - 12:27 PM

To pa že doooolg nism nikjer vidla. Tist je bla ena fukjena risanka, joj. Nč čudnega, da mi je bla tak všeč. laugh.gif Evo ga, mojega lepotca:

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users