težave..
Posted 26 January 2007 - 07:31 PM

Posted 26 January 2007 - 09:17 PM
Pravi da je ta programcek "a must have" na vsakmu PC-ju ker bere pravticno vse filmcke pa ceprav nimas kodekov instaliranih (so pa tud izjeme seveda)
Je sicer mal bol spartanski kot BS Player & Co ampak njegove zmoznosti odtehtajo to slabost.
Se zravn tega maila te objave ga je pripel. Sam ne vem ce je to dovoljen sicer

No kakorkoli ze sprobajte al pa pejte na njihovo spletno stran www.videolan.org
Hmm ocitno ga nisva uspela prilept k postu

No kakorkoli ze. kar na njihovo spletno stran bo treba...
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 27 January 2007 - 12:00 AM

najlepejša ti hvala resno! ne predstavlaš si kakšnih muk si me zdei odrešla.. končno spet lahko gledam filmeee..
res zlata si hvala

After all this time?
Always.
Posted 27 January 2007 - 02:54 PM
Sej vcasih zna bit pa kr koristen tale moj decko...

I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 28 January 2007 - 10:56 AM
Huh, meni se mudi v Italijo... Za Gspot bi prosila sajka, da napiše mini guide

Guide česa?

Posted 02 February 2007 - 11:10 AM

Že nekja časa mam kr eno, pa sm šele zdej popiiii, ker nimam občutka, kdaj je kera kej objavila....
Posted 02 February 2007 - 12:09 PM
OK no, hint: Nadzorna plošča --> Nastavitve foruma
Posted 02 February 2007 - 12:24 PM

hvala sajk, sj sm vedla da si ti čist v redu poba

Posted 02 February 2007 - 01:12 PM
ma sj sm ugotovila kaj sm delala narobe.... na koncu sm pozabila klikniti gumb, za spremembo nastavitev

Posted 14 February 2007 - 11:30 AM
Stvar je taka: sošolka naj bi mi poskenirala snov latinščine, da nadoknadim, ampak mi je poleg tega mejla poslala še virus. Kajpak nisem odpirala in gladko zbrisala. Sedaj se ne upam odpreti še drugega, ki bi mi zelo prav prišel. Ni mi jasno kaj bi ona dvojkica pomenila? In ali je sedaj kul z računalnikom in ni okužen z virusom?

Najlepša fala za pomoč
Posted 14 February 2007 - 11:40 AM
Dvojka označuje dva maila. Če je Subject enak, gmail to v isti thread da zaradi preglednosti ... Ker je napisano samo eno ime, pomeni, da sta oba maila od iste osebe.
Gmail ima protivirusno zaščito, zaradi nje se niti .exe datoteke ne da poslati, tudi če je zazipana ...
http://mail.google.c.......25760&hl=en
Posted 25 February 2007 - 11:29 AM
Torej problem je sledeč, ko hočem odpret temo na zadni strani, kliknem na zadnjo številko strani. Odpre se mi prva stran s prvim postom in vse objave, ki so bile pod to temo (slika spodaj). ko hočem kliknit na eno izmed objav, mi napiše da je prišlo do napake.
kaj se je zgodilo ?

There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 25 February 2007 - 11:54 AM
Posted 25 February 2007 - 12:29 PM

There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 25 February 2007 - 01:16 PM

Posted 26 February 2007 - 03:10 PM
Ta forum zadnje cajte se na momente nikamor ne premakne! Ful počasi dela.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 February 2007 - 03:50 PM

Karkoli kliknem, ne pridem čez 0.8s ...
Posted 26 February 2007 - 04:14 PM
Občasno ful počasi začne delat - včeraj zvečer recimo... pa ni samo meni, tudi Dragici je npr., klko sem zasledila v temi, kjer se čveka. Pa danes na momente. To se je tudi dogajalo že prej. Sicer samo občasno, ampak zna vseeno biti strašno iritirajoče. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 26 February 2007 - 04:15 PM

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users