Jump to content

Photo

Kako šparate in kje živite?

• Please log in to reply
553 replies to this topic

#101 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 October 2008 - 04:20 PM

QUOTE(reddish ancha @ 15. 10. 2008 - 13:21) View Post

(joj, za te fotokopije mi gre ful keša, pa sploh še nimam vseh skript sfotkanih)

Tell me about it. rolleyes.gif Čist enako je pri meni, za fotokopije dam tolk keša, da me glava boli, dobesedno. Dala sm zihr zanje že ene 30€ (pa se je fax komaj začel), dans pa sem spet zvedla, da si moram sfotokopirat še 150 strani iz neke bukve, pa še neke vaje in bom dala spet 25€ za vse skup (z vezavo vred). Mislim, bolano je to.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#102 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 October 2008 - 06:34 PM

QUOTE(reddish ancha @ 15. 10. 2008 - 13:21) View Post

za obvezno telovadbo bom dala 40 EUR za celo leto sicer...
... 5 kilometrov teksta ...
Pol pa še denar za kakšne prijetne stvari (čage, članarina za fitnes itd. )

Btw obvezno športno ti lahko upošetavjo že če sama hodiš na fitnes, ne rabiš še prek FF tega imet (če gre za FF in ne drugo fak.)
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#103 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 October 2008 - 06:51 PM

Jst hodim na aerobiko prek FF in je una iz enote za šport rekla, da lahko prnesemo račune, če hodimo na kako druge aktivnost, ampak samo, če te aktivnosti ne ponujajo tud na FF. Fitnes je na ponudbi. huh.gif Zdej ne vem, kolko se tega držijo. hmm.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#104 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 October 2008 - 07:01 PM

WTF? A so usekani? Ful čudno, ker jaz nisem še slišala da bi tko komplicirali. Pomoje če jih malo okoli prsta oviješ se da vse zrihtat. Npr. da si tam že ful redna stranka, da se poznaš s folkom, da ti termin ful ustreza glede na urnik na faksu, nekaj ji nabijaj, sej načeloma ne komplicirajo toliko okoli tega.

Tisti, ki se vključujejo v programe izven organizacije fakultete, lahko dobijo frekvenco na podlagi ustreznega potrdila in računa o plačani vadnini, ki se mora glasiti na ime študentke oz. študenta. Priznamo tudi programe ŠOU športa, če so taki, ki jih naša enota ne ponuja ali pa se študenti in študentke zaradi urnika nikakor ne morejo vključiti v naše programe.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#105 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 15 October 2008 - 08:01 PM

QUOTE(DiLeMa @ 15. 10. 2008 - 15:20) View Post

Tell me about it. rolleyes.gif Čist enako je pri meni, za fotokopije dam tolk keša, da me glava boli, dobesedno. Dala sm zihr zanje že ene 30€ (pa se je fax komaj začel), dans pa sem spet zvedla, da si moram sfotokopirat še 150 strani iz neke bukve, pa še neke vaje in bom dala spet 25€ za vse skup (z vezavo vred). Mislim, bolano je to.

Kaj pa naj jaz rečem, ko dam poleg tega tudi po 200€ na mesec za material (listi, akrili, peresa, svinčniki, čopiči, mape ...). Pred končno razstavo sem lani dala 370€. cry.gif Pa brez štipendije sem, jbg. ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#106 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 October 2008 - 08:13 PM

Ujej, kaj pa fotokopiraste tolko? A to celotne knjige za se učit al kako.. ? Ker meni je 25€/mesec za fotokopije tumač, jaz tolko ne dam v celem letu.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#107 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 15 October 2008 - 08:33 PM

Profesorji pripravijo skripto, ki zajemo snov ki jo delamo in naj bi bila tudi osnova za izpit. In potem en prof, pa drugi, pa tretji. Za glasoslovje recimo imam 3 skripte. Eno malo lažjo, drugo ki je dopolnilo k tej lažji, kr samo talažja ni dovolj za našo stopnjo + vaje...
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#108 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 15 October 2008 - 08:56 PM

QUOTE(Sarah @ 15. 10. 2008 - 21:13) View Post

Ujej, kaj pa fotokopiraste tolko? A to celotne knjige za se učit al kako.. ? Ker meni je 25€/mesec za fotokopije tumač, jaz tolko ne dam v celem letu.

Sarah, pri meni obstajajo predmeti, kjer ni prave literature, ki bi imela rep in glavo (recimo dialektologija in zgodovinska slovnica, lektorat češčine itd. ) in tukaj si pač moram sfotkat profesorjevo skripto, ker se tega niti sposodit ne da. Kar se pa da iz knjig predelat, si seveda izpisujem, me glava peče, da bi morala za svetovno književnost sfotkat cca 800 strani. Toda še vedno mi gre ful keša za fotokopije, čeprav se trudim čimmanj fotkat. Določenih strokovnih revij si niti sposodit ne morem in tukaj si spet moram članke sfotkat. Zato gre toliko pač. Na večini faksov ni nič drugače pomojem.
  • 0

#109 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 October 2008 - 09:00 PM

Standard glede kopiranj, mislim da je tako (skoraj) povsod. Najhuje je, ko imaš za seminarsko knjigo, ki jo drži samo narodni muzej, pa je ne smeš kopirat ker je prestara (<l. 1950), obravnavat moraš pa več sto strani butl.gif . V takih primerih bi za kopijo dal tudi 2x več biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#110 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 15 October 2008 - 09:30 PM

Pri nas pa ni toliko kopiranj, fillozofija je kar se tega tice sploh super.
Knjiznica narodnega muzeja pa sploh down.gif tista tecnoba od knjiznicarja rolleyes.gif

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#111 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 16 October 2008 - 08:47 AM

Meni tudi ne gre toliko denarja za fotokopije. Navadno si pa vse kar rabim skopiram pred izpiti, tisto kar se da pa če le lahko probam podturit fotru, da mi v službi skopira. Knjige pa, če bi si jih hotela vse nabavit kar je obvezne literature pa ali je sploh pri nas ne bi dobila ali pa so svinjsko drage.

Mariborčanke, ne vem če se je to res uvedlo, ampak govorilo se je, da bi naj v eni kopirnici v Planetu Tuš kopirali zastonj, ampak samo enostranske kopije na katerih je na drugi strani tudi reklama. Mogoče se ne bi bilo slabo pozanimat, če je to ostalo samo pri besedah ali se je tudi kaj v tej smeri storilo...
  • 0

#112 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 October 2008 - 10:09 AM

Na III. gim kopirajo za 4 cente. Mislim, da je to najceneje v MB.
  • 0
Viens, reste ici!

#113 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 16 October 2008 - 12:14 PM

Mislim da je povsod 4 cente. Vsekakor je tako v Fori in Zvezdi Danici.
Za fotokopiranje v Planet Tušu je bilo kar nekaj debate ja, ampak so se ful pritoževali, da je to predaleč in nič ne profitiraš, če moreš potem plačevat avtobus ali bencin.
  • 0

[Napoleon]

#114 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 16 October 2008 - 12:54 PM

Aja? Saj pa Planet Tuš res ni na drugem planetu. ermm.gif Niti 5 min z avtom ni od našega faksa. Peš pa tudi ni tako daleč. Avtobus mislim, da sta dve postaji, ali še to ne. Ampak ja, eni bi imeli vse pri riti, pa če že morš malo hodit je problem.
  • 0

#115 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 16 October 2008 - 01:19 PM

Od nas res ni tako daleč. Bolj je bilo debate za ostale fakultete. Prišli so na idejo da bi bilo to kje v mestu, da bi imeli vsi približno enako. Nimam pojma kaj se je izcimilo. smile.gif
  • 0

[Napoleon]

#116 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 October 2008 - 05:35 PM

QUOTE(Frčica @ 15. 10. 2008 - 22:30) View Post

Knjiznica narodnega muzeja pa sploh down.gif tista tecnoba od knjiznicarja rolleyes.gif [/size]

Jaz moram pa potrkat da sem mela vedno ful dobre izkušnje z njim, mi je vedno šel na roko.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#117 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 October 2008 - 06:15 PM

QUOTE(tašika @ 16. 10. 2008 - 13:14) View Post

Mislim da je povsod 4 cente. Vsekakor je tako v Fori in Zvezdi Danici.
Za fotokopiranje v Planet Tušu je bilo kar nekaj debate ja, ampak so se ful pritoževali, da je to predaleč in nič ne profitiraš, če moreš potem plačevat avtobus ali bencin.

Pri nas je ena kopija 9 centov, ponekod tudi 12! ohmy.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#118 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 October 2008 - 06:17 PM

Enako Nova Gorica, kopiram po 9 centov kadar nisem v LJ!!! down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#119 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 16 October 2008 - 06:17 PM

QUOTE(crna @ 16. 10. 2008 - 18:35) View Post

Jaz moram pa potrkat da sem mela vedno ful dobre izkušnje z njim, mi je vedno šel na roko.

Jaz sem bila dvakrat, mogoce trikrat tam, potem se nisem vec vracala.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#120 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 16 October 2008 - 07:06 PM

Oderuhi!!! ohmy.gif blink.gif
  • 0

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users