Pomaga, da narediš test. Potem se ulije. Preverjeno
Meni je tako enkrat zamujala skoraj 14 dni (pa če ne celo na identičen način, kot pri tebi - samo 1x in še to s kondomom). Potem se je pač enkrat ulilo....mislim, da po zgoraj napisanem receptu
Posted 24 November 2015 - 09:50 AM
Pomaga, da narediš test. Potem se ulije. Preverjeno
Meni je tako enkrat zamujala skoraj 14 dni (pa če ne celo na identičen način, kot pri tebi - samo 1x in še to s kondomom). Potem se je pač enkrat ulilo....mislim, da po zgoraj napisanem receptu
Posted 24 November 2015 - 09:51 AM
Hmm. Mogoce si imela pozno ovulacijo? Naredi si caj iz plahtice in pocakaj se par dni, preden gres v panic mode. Ta moment itak nimas kaj drugega za naredit, kot da ali malo pocakas ali naredis test. In par dni se ti tudi v primeru, da bi se kaj prijelo, ne bo kaj dosti poznalo, ne glede na to, kako bi se odlocila.
Posted 24 November 2015 - 10:10 AM
Samo pol se bo čisto izven ustaljenega urnika ulilo? Mislim, ko ni logičnega razloga, zakaj bi se zamaknilo, in ze lep cas imam urejeno periodo, kdaj se pojavi.
Plahtica. Ok. Hvala. Saj ne paničarim, no, samo tečno mi je, da sem napihnjena, pa hocem vedet, kdaj bo to slo mimo.
Thanks girls, you're the best.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 November 2015 - 10:12 AM
Posted 24 November 2015 - 10:19 AM
Samo pol se bo čisto izven ustaljenega urnika ulilo? Mislim, ko ni logičnega razloga, zakaj bi se zamaknilo, in ze lep cas imam urejeno periodo, kdaj se pojavi.
Ja, pri meni je bilo isto....redna perioda na 28 dni, potem pa zamuja 14 dni brez pametnega razloga...pa nisem bila na nobeni kontracepciji, nobenega stresa, nič...
Posted 24 November 2015 - 10:35 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 November 2015 - 11:41 AM
Okej. Phew!
Ste me pomirile in potolažile. Bom počakala še kak dan, da se prikaže.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 November 2015 - 09:34 PM
Posted 24 November 2015 - 09:50 PM
Daj nehaj, imam trebuh tak za v 2. mesec. Ali pa 5.
U N L O L .
Posted 24 November 2015 - 10:38 PM
Preverjeno pomaga: konkretna količina peteršiljevega čaja (svež peteršilj +vrela voda), nekajkrat dnevno.
In pa večje doze vitamina C.
Peteršilj pomaga, da se maternica začne krčiti in pospeši menstruacijo.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 25 November 2015 - 08:48 AM
Posted 25 November 2015 - 11:43 AM
Jaz imam večkrat tako situacijo, ker nimam vsak mesec enako dolgega ciklusa. Poleti mi je zamujala 1 teden glede na prejšnje cikluse in sem bla že 90%, da sem noseča, joške so me ful bolele, napihnjena sem bila pa še 2x mi je bilo po zajtrku ful slabo. No potem sem ugotovila, da mi je bilo slabo, ker sem pojedla preveč svežih fig. Menstruacijo pa sem ravno na Triglavu dobila.
Olivija, upam, da bo kmalu, vem kako je to čakanje bedno.
Posted 25 November 2015 - 11:51 AM
Pri meni je tudi avgustovski cikel trajal 42 dni brez posebnega razloga. Se mi to še ni zgodilo. Od takrat je spet normalno 30 dni +/-, samo zamaknila se je za toliko naprej.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 November 2015 - 09:26 PM
Meni poleti vedno zamuja, tudi do 14 dni, sploh ne vem zakaj Tako da ne sekiraj se, ko boš nehala razmišljat, bo zagotovo pricurljala
Posted 27 November 2015 - 11:11 AM
Posted 27 November 2015 - 11:37 AM
Pomoje mas 3 salcke cisto dovolj. Jaz jo dam v hladno vodo in na stedilniku zavrem, pustim minutko, precedim in spijem.
Ce se lahko skuliras na ukaz tud ni slabo
Posted 02 December 2015 - 06:49 PM
Peteršiljev čaj pomaga samo, če ti že zamuja? Jaz sem enkrat upala, da bi jo dobila par dni prej kot običajno, zaradi morja, sem imela že znake, da bo kmalu in sem zato nekaj dni pila po par skodelic tega ogabnega čaja, pa ni nič pomagal.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 December 2015 - 07:19 PM
Verjetno lahko pomaga že prej, sama s tem sicer nimam izkušenj. V zadostnih količinah naj bi bil peteršilj zelo učinkovit, včasih je bilo gojenje le tega celo prepovedano, ker so z njim sprožali splave.
Posted 02 December 2015 - 07:41 PM
Meni pri spročanju pomaga kozarec črnega vina, ki ga pa danes ne smem, ker grem v službo. Posledično sem kot balon.
Posted 02 December 2015 - 10:03 PM
Koliko caja iz plahtice je pa smiselno/priporocljivo pit? 3 salcke (2,5dcl) na dan, a lahko se povecam? I feel like a flippin blowfish! :/
Al se sam skuliram pa neham komplicirat, que sera, sera, quando se va a?
Olivija, que pasa? Ti je kaj nucalo?
0 members, 0 guests, 0 anonymous users