Jump to content

Čudna menstruacija

• Please log in to reply
189 replies to this topic

#101 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 24 November 2015 - 09:50 AM

Pomaga, da narediš test. Potem se ulije. Preverjeno :lol:

Meni je tako enkrat  zamujala skoraj 14 dni (pa če ne celo na identičen način, kot pri tebi - samo 1x in še to s kondomom). Potem se je pač enkrat ulilo....mislim, da po zgoraj napisanem receptu :)

• 0

#102 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 24 November 2015 - 09:51 AM

Hmm. Mogoce si imela pozno ovulacijo? Naredi si caj iz plahtice in pocakaj se par dni, preden gres v panic mode. Ta moment itak nimas kaj drugega za naredit, kot da ali malo pocakas ali naredis test. In par dni se ti tudi v primeru, da bi se kaj prijelo, ne bo kaj dosti poznalo, ne glede na to, kako bi se odlocila. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#103 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 24 November 2015 - 10:10 AM

Samo pol se bo čisto izven ustaljenega urnika ulilo? Mislim, ko ni logičnega razloga, zakaj bi se zamaknilo, in ze lep cas imam urejeno periodo, kdaj se pojavi.

Plahtica. Ok. Hvala. Saj ne paničarim, no, samo tečno mi je, da sem napihnjena, pa hocem vedet, kdaj bo to slo mimo. 

Thanks girls, you're the best.  :)

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#104 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 24 November 2015 - 10:12 AM

Tudi petersiljev caj pomaga. Sop petersilja v vrelo vodo in to je to. Pa salic spijes.
  • 0

#105 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 24 November 2015 - 10:19 AM

Samo pol se bo čisto izven ustaljenega urnika ulilo? Mislim, ko ni logičnega razloga, zakaj bi se zamaknilo, in ze lep cas imam urejeno periodo, kdaj se pojavi.

Ja, pri meni je bilo isto....redna perioda na 28 dni, potem pa zamuja 14 dni brez pametnega razloga...pa nisem bila na nobeni kontracepciji, nobenega stresa, nič... 

• 0

#106 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 24 November 2015 - 10:35 AM

Pri meni je bilo tudi parkrat tako, test sem delala samo enkrat. Ce ti bo pomagalo, ga naredi, drugace pa bolj ko se obremenjujes, slabse je.
Razlogov za zamujanjenje je lahko nasteto, je pa res neverjetno zoprn obcutek. Itak ni druge variante, kot da bi bila napihnjena itd., ce ti zamuja vec dni. Vsaj po mojih izkusnjah. Zacetek nosecnosti vseeno vecina obcuti precej drugace, kot zamujanje.

Je pa res, da se potem ciklus cisto obrne in ne mores vec racunati na tisti datum, ki si ga navajena.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#107 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 24 November 2015 - 11:41 AM

Okej. Phew!

Ste me pomirile in potolažile. Bom počakala še kak dan, da se prikaže.  :closedeyes:

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#108 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 24 November 2015 - 09:34 PM

Olivija, tudi meni se je že brez posebnega razloga podobno zamaknil ciklus. Pride in gre (no, enkrat šele po devetih mesecih : )))).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#109 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 24 November 2015 - 09:50 PM

Daj nehaj, imam trebuh tak za v 2. mesec. Ali pa 5.

U N L O L .

:cry:

• 0

#110 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 November 2015 - 10:38 PM

Preverjeno pomaga: konkretna količina peteršiljevega čaja (svež peteršilj +vrela voda), nekajkrat dnevno.

In pa večje doze vitamina C. 

Peteršilj pomaga, da se maternica začne krčiti in pospeši menstruacijo. :)

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#111 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 25 November 2015 - 08:48 AM

Olivija, držim pesti, da se kmalu prikaže!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#112 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19145 posts

Posted 25 November 2015 - 11:43 AM

Jaz imam večkrat tako situacijo, ker nimam vsak mesec enako dolgega ciklusa. Poleti mi je zamujala 1 teden glede na prejšnje cikluse in sem bla že 90%, da sem noseča, joške so me ful bolele, napihnjena sem bila pa še 2x mi je bilo po zajtrku ful slabo. :) No potem sem ugotovila, da mi je bilo slabo, ker sem pojedla preveč svežih fig. Menstruacijo pa sem ravno na Triglavu dobila. :wacko:

Olivija, upam, da bo kmalu, vem kako je to čakanje bedno. :)

• 0

#113 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 25 November 2015 - 11:51 AM

Pri meni je tudi avgustovski cikel trajal 42 dni brez posebnega razloga. Se mi to še ni zgodilo. Od takrat je spet normalno 30 dni +/-, samo zamaknila se je za toliko naprej.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#114 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 25 November 2015 - 09:26 PM

Meni poleti vedno zamuja, tudi do 14 dni, sploh ne vem zakaj  :wacko: Tako da ne sekiraj se, ko boš nehala razmišljat, bo zagotovo pricurljala :)

• 0

#115 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts

Posted 27 November 2015 - 11:11 AM

Koliko caja iz plahtice je pa smiselno/priporocljivo pit? 3 salcke (2,5dcl) na dan, a lahko se povecam? I feel like a flippin blowfish! :/

Al se sam skuliram pa neham komplicirat, que sera, sera, quando se va a?
  • 0

#116 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 27 November 2015 - 11:37 AM

Pomoje mas 3 salcke cisto dovolj. Jaz jo dam v hladno vodo in na stedilniku zavrem, pustim minutko, precedim in spijem. 

Ce se lahko skuliras na ukaz tud ni slabo ;)

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#117 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 02 December 2015 - 06:49 PM

Peteršiljev čaj pomaga samo, če ti že zamuja? Jaz sem enkrat upala, da bi jo dobila par dni prej kot običajno, zaradi morja, sem imela že znake, da bo kmalu in sem zato nekaj dni pila po par skodelic tega ogabnega čaja, pa ni nič pomagal. :D

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#118 Gold Lion

Gold Lion

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts

Posted 02 December 2015 - 07:19 PM

Verjetno lahko pomaga že prej, sama s tem sicer nimam izkušenj. V zadostnih količinah naj bi bil peteršilj zelo učinkovit, včasih je bilo gojenje le tega celo prepovedano, ker so z njim sprožali splave. 

• 0

#119 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 02 December 2015 - 07:41 PM

Meni pri spročanju pomaga kozarec črnega vina, ki ga pa danes ne smem, ker grem v službo. Posledično sem kot balon.

• 0

#120 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 02 December 2015 - 10:03 PM

Koliko caja iz plahtice je pa smiselno/priporocljivo pit? 3 salcke (2,5dcl) na dan, a lahko se povecam? I feel like a flippin blowfish! :/

Al se sam skuliram pa neham komplicirat, que sera, sera, quando se va a?

Olivija, que pasa? Ti je kaj nucalo?

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users