Jump to content

Photo

Študentska prehrana v mariboru

• Please log in to reply
133 replies to this topic

#101 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 08 January 2009 - 09:57 PM

O, super! Bom ta mesec šla na vegansko, hehe oops.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#102 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 05 February 2009 - 12:30 PM

Pocenitev bonov - KLIK

• 0

#103 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 March 2009 - 10:24 PM

Ogromen minus gre Galei na Smetanovi. Tja dosti hodim (ker je čisto blizu faxa) in najprej mi je še bilo nekak kul, zdej pa je katastrofa.

Prti so skoraj vedno umazani in raztrgani, parkrat pa je že prišla natakarica k mizi, dol potegnila prt, ga kr tko stresla po luftu (da so drobtine kar frčale naokoli) in ga dala nazaj na mizo, čeprav je bil totalno zasvinjan. Blond kratkolasa natakarica je sicer drugače vredi, črnolasa pa je malodane retard (vem, nesramno, ampak ne morem pomagat), totalno ne ve kaj dela. Mučka tak, da te srat prtisne, skos samo tava naokoli in neke kozarce prenaša sem in tja. Danes prideva tja s sošolko in je bilo na tričetrt prazno, vendar sva na kozarca vode vseeno čakali 15 minut. Namesto, da bi nama prinesla za pit, je ves čas kar tavala naokoli, totalno izgubljeno, mislim - ne morem verjet. Šele pol ko sem jo še enkrat prosla, da želim za pit, ker sem ful žejna, sem končno dobila tisti klinčevi kozarec vode.

Jaz sem naročila pico, sošolka puranji zrezek na žaru. Ona je dobila hrano v približno 20 minutah, jaz pa sem na pico čakala ... in čakala ... in fakin šit še vedno čakala. Par, ki je prišel notr 15 minut za nama, je že zdavnaj dobil hrano in že pojedel ter odšel. Napol znorim (mela sem mačka + bla sem lačna ko volk) in ji rečem kaj zdej to, pa me vpraša - katero pico si že naročila? Uglavnem, ženska je kljub skor prazni restavraciji pozabila oddat moje naročilo in sem na koncu na pico, ki se v krušni peči speče v treh minutah, čakala debelih 50 minut. Pica je bila sicer dokaj okusna, ampak ponekod na robovih prav črno zažgana (napol zoglenela), sošolkin šnicl pa je bil mehek kot podplat in v sredini še dokaj krvav.

Hvala lepa za tako postrežbo! Ne bi niti težila, če bi se vsaj opravičila, je pa še skušala bit neki freh. Nekateri so taki moroni, da bi se jim moralo prepovedat gibanje v javnosti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#104 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 05 March 2009 - 06:58 AM

Je že katera jedla v H2O-ju?
  • 0

#105 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 05 March 2009 - 07:03 AM

QUOTE(DiLeMa @ 4. 3. 2009 - 22:24) View Post

Ogromen minus gre Galei na Smetanovi. Tja dosti hodim (ker je čisto blizu faxa) in najprej mi je še bilo nekak kul, zdej pa je katastrofa.

Prti so skoraj vedno umazani in raztrgani, parkrat pa je že prišla natakarica k mizi, dol potegnila prt, ga kr tko stresla po luftu (da so drobtine kar frčale naokoli) in ga dala nazaj na mizo, čeprav je bil totalno zasvinjan. Blond kratkolasa natakarica je sicer drugače vredi, črnolasa pa je malodane retard (vem, nesramno, ampak ne morem pomagat), totalno ne ve kaj dela. Mučka tak, da te srat prtisne, skos samo tava naokoli in neke kozarce prenaša sem in tja. Danes prideva tja s sošolko in je bilo na tričetrt prazno, vendar sva na kozarca vode vseeno čakali 15 minut. Namesto, da bi nama prinesla za pit, je ves čas kar tavala naokoli, totalno izgubljeno, mislim - ne morem verjet. Šele pol ko sem jo še enkrat prosla, da želim za pit, ker sem ful žejna, sem končno dobila tisti klinčevi kozarec vode.

Jaz sem naročila pico, sošolka puranji zrezek na žaru. Ona je dobila hrano v približno 20 minutah, jaz pa sem na pico čakala ... in čakala ... in fakin šit še vedno čakala. Par, ki je prišel notr 15 minut za nama, je že zdavnaj dobil hrano in že pojedel ter odšel. Napol znorim (mela sem mačka + bla sem lačna ko volk) in ji rečem kaj zdej to, pa me vpraša - katero pico si že naročila? Uglavnem, ženska je kljub skor prazni restavraciji pozabila oddat moje naročilo in sem na koncu na pico, ki se v krušni peči speče v treh minutah, čakala debelih 50 minut. Pica je bila sicer dokaj okusna, ampak ponekod na robovih prav črno zažgana (napol zoglenela), sošolkin šnicl pa je bil mehek kot podplat in v sredini še dokaj krvav.

Hvala lepa za tako postrežbo! Ne bi niti težila, če bi se vsaj opravičila, je pa še skušala bit neki freh. Nekateri so taki moroni, da bi se jim moralo prepovedat gibanje v javnosti.

podpis, Galea je katastrofa. parkrat smo šli tja jest in je vedno trajalo celo večnost, da smo dobili za jest, pa enkrat smo jih naročili za sabo in sem jo seveda naročila brez sira (pa še vprašat me je prišla nazaj čez ene 20 minut, brez česa sem jo naročila), pridem domov, odprem škatlo, uganite kaj je blo gor rolleyes.gif me ne vidijo več blizu.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#106 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 May 2009 - 03:39 PM

Pohvalit moram Bowling Center Strike. Zdej sem šla prvič tja in me bodo zihr še videli. Prvo kot prvo, ambient mi je precej všeč, izgleda zelo urejeno in čisto. Natakar je bil prijazen, postrežba pa že skoraj šokantno hitra. Juho postrežejo na keramičnem pladenjčku, na katerem je globoka (tudi keramična) posodica/lonček in gre notr ful juhe, tako da je res ni samo za vzorec, kot kje drugje. Juha je bila dobra, kremna z malimi koščki krompirja. Za glavno jed sem imela zelenjavni kanelon, pomfri in neko belo omako v posebni skodelici. Najprej je izgledalo, da je pomfrija hudo malo, ampak je krožnik ogromen in je verjetno samo izgledalo tako, ker na koncu sploh nisem mogla pojest vsega in sem pustila pol pomfrija. Kanelon velik, v njem pa korenje, paprika, gobe in še kaj. Nič šokantnega, ampak precej okusno in sploh ne preveč mastno. Tiste omake v skodelici je bilo ful veliko, meni je bila odlična, ker se je fajn čutilo česen. smile.gif Solata tudi dosti konkretna, sestavljena iz zelene, fižolove, zeljnate in paradižnika. Za sladico pa je bil nek kos peciva, ki je mene spominjal na kremšnito, ki je sicer ne maram, ampak ni blo tako slabo, pomoje bi bilo večini všeč, pa še konkreten kos je bil. Moti me edino to, da je zadeva na zeeelo odročnem placu, sploh če nimaš avtomobila, zato si tam ne bom mogla privoščit jest več kot recimo 2x do 3x na mesec, ko bom šla s kolegico in njenim fantom (ki ima avto).

Bajdevej, zadnje čase imam spet boljše izkušnje z Galeo na Smetanovi. Pice so mi božanske, zelo dobro obložene, ful sočne, nič več niso zažgane ob robovih, pa testo je ravno prav debelo in se kar topi v ustih. Če že primerjam razne pice med sabo, so mi najboljše tiste iz Vivaldija (res zakon pice, mmmm), potem Galea, na tretjem mestu Trust (dobro obložene, ampak neverjetno tanko testo, sploh ne vem kako jim rata, pa včasih je trdo kot keks), na zadnjem mestu pa zadnje čase Moja Pizzeria. Pri dostavi na dom dobim vsakič tako razmočeno pico, kot bi se kdo poscal nanjo, na kartonu pod pico je prav luža. blink.gif Ful se mi je zagablo, na začetku niso bile take, pa sploh ne vem kako jim to rata, ni mi jasno ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#107 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 15 May 2009 - 03:55 PM

^Meni je tudi Strike všeč, razen če naročiš nekaj, kar nimajo in se potem kuharica kr sama odloči nekaj tebi drugega nardit :lol:Zanimiva štorija.

V glavnem, če greste 4-je jest na bon, dobite eno uro bowlinga zastonj thumbup.gif
  • 0

#108 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 May 2009 - 05:16 PM

QUOTE(DiLeMa @ 15. 5. 2009 - 16:39) View Post
Pri dostavi na dom dobim vsakič tako razmočeno pico, kot bi se kdo poscal nanjo, na kartonu pod pico je prav luža. blink.gif

2 razloga sta za to:
- ker sklepam, da imaš zelenjavne, dajo zamrznjeno zelenjavo, katero morda ne dajo sploh na začetku gor in potem se sploh normalno ne speče, ampak samo odtali in segreje ... voda pa potem obsedi na sredini, njami res
- vročo pico dajo v karton in se nabira vsepovsod kondenz
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#109 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 15 May 2009 - 08:36 PM

Tudi meni je STRIKE zelo všeč ... thumbup.gif

Imajo zanimivo ponudbo, dobro strežbo, vse lepo čisto, pa še porcije so velike ... Običajno si z mojim privoščiva lignje na žaru (njami). Pa tud bon ni pretirano drag, če primerjaš z McDonaldsom. huh.gif

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#110 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 May 2009 - 10:37 PM

Flafi, nikoli ni gor takšna zelenjava, ki bi bila prej zamrznjena. So samo take bolj sezonske stvari gor al kako bi rekla. Pač taka zelenjava, ki se je načeloma nekak ne kupuje zamrznjene, kot recimo korenje, paprika, koruza, čebula. Se prav vidi, da je blo frišno gor dano, zihr. Sem tudi kakih 14 dni nazaj jedla prav v Moji pizzerii in sem tudi tam dobila na taler dokaj razmočeno pico, je prav malo tekočine na vrhu stalo - WTF? Glede kondenza pa je tko, da naročam pico z dostavo tudi drugje (Vivaldi, Trust, Roma, Trač), pa ni nikoli razmočena, čeprav tudi dobim še toplo. Se testo zato ker je zaprta v škatli malo bolj omehča, ampak to je vse. Študiram, da dajejo v Moji pizzerii na pice kakšno razredčeno mezgo, da šparajo z njo. Potem pa je to preredko in preveč razmoči testo, ker je pica včasih prav premočena.

Aja, še to - vedno bolj se mi dopade tudi Tuš restavracija. Res si hitro postrežen, natakarji se mi zdijo prijazni, hrana je okusna in sploh ne mastna, porcije so pa nenormalno ogromne, jaz vedno pol pustim. Dobiš pa juho, glavno jed, solato in sladico, tako da se bi pomoje ornk nažrl tudi rudar. Sploh sladice so nekaj čisto drugega kot v večini drugih restavracij, kjer na bon dobiš kvadratni centimeter suhega biskvita od prejšnega tedna. Tle so ful take fensi sladice, recimo konkreten kos sveže in ful lepo servirane torte in podobno. Tudi sicer ne dobiš kar nekaj nametano na krožnik, ampak je lepo servirano in nimam občutka, da bi bili študenti deležni kaj slabše postrežbe. Bon stane 1.77€, kar se mi zdi ugodno. Recimo v primerjavi s Tuševo restavracijo se mi zdijo Šparove restavracije polomija. Porcije pol manjše, hrana manj okusna, sam moraš letat naokoli s pladnjem in kljub temu, da ne dobiš sladice, je bon ene 0.5€ dražji kot Tušev. Jaz sem bila tam 2x in nikoli več.
  • 0

#111 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 May 2009 - 10:50 PM

Aja, potem pa ne vem. Sem zgolj logično sklepala. ;-) Sem si pa jaz enkrat v Trti (pa je drugače meni ena a picerija, ampak enkrat mi pa pica izrazito ni bila všeč) naročila zelenjavno pico, pa je bilo pol zelenjave zamrznjene (sem potem vprašala) in je zaradi tega bila ful mokra, sploh na sredini. Jaz pa ekstremno ne maram "juhe" na sredini pice. Se pa strinjam - ni ga hujšega od razmočene pice. ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#112 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 16 May 2009 - 08:43 AM

Kaj mi lahko nekdo razloži kako se do Strike pride? Z avtom seveda smile.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#113 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 16 May 2009 - 09:15 AM

Pelji se iz centra na tezno. In ko si tam imej za orientacijo avtosalon mercedes-benz. Pred tem salonom moraš zavit desno. Nato pelji samo ravno. Potem bo pa pred tabo neka tovarna, zato ne boš mogla naprej ampak zaviješ levo. Tam je strike. Upam, da je razumljivo smile.gif
  • 0

#114 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 16 May 2009 - 09:45 AM

Ja, razumem biggrin.gif Ful hvala, Bellini.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#115 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19145 posts

Posted 16 May 2009 - 06:49 PM

Meni pa je v Sparu ful dobro. Sploh zato, ker majo vedno res dosti na izbiro in vedno najdes nekaj kar ti je vsec, ce ne drugega vsaj solato al pa peceno kuro. smile.gif Nazadnje sem jedla pango na žaru pa je bla noro dobra pa ponavadi jem ribo, ce jo majo pa so vedno ful dobre.
No ja ce si vegetarijanec pol res nimas dosti izbire. Oz. odvisno kak kdaj.
Glede strike-a. ko sem bla jaz nazadnje tam, smo čakali 1 uro pa pol da smo dobli hrano, tak da se mi je takrat malo zasralo. Zdaj pa ma baje Strike-a tud uni gostinstvo, ta ko ma tud desetke, tak da se bo mogoče kaj spremenilo.

V H2O ste že ble?
Jaz sem enkrat jedla tam na bon tortiljo s piščancem pa dobiš še juho zraven in sladico. Dobro je blo. Pa še ambient je super.
  • 0

#116 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 17 May 2009 - 09:17 AM

H2O je bil super na začetku, zdaj pa kar nekaj manjšajo porcije itd.
Meni gre tam strašno na živce preglasna glasba (mogoče sem res zategnjena,ampak tam kjer jem kosilo ne more biti glasba kot v klubu) in pa dejstvo, da vsako mizo, za vsakim gostom retardirana kelnarca čisti s polir pasto za les in potem cela gostilna tak smrdi po tem čistilu da je samo za skozlat(sicer sem jo 1x vprašala, če res more s tem, oz. sem jo prosila da mi ne šprica mize s tem preden mi da krožnik gor, pa se ni pustila prepričat) - ti 2 stvari sta meni tak moteči, da ne grem več tja.
  • 0

#117 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 29 September 2009 - 01:42 PM

Mi smo se nekak navadili da hodimo v Želvo, Rico Torresa in v kitajsko - Cesarska hiša. S tem smo najbolj zadovoljni, ugodni boni, blizu faxa, pa še vedno smo se ful najedli.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#118 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 01 October 2009 - 04:58 PM

A mi zna kdo povedat, v katerih restavracijah v MB se lahko je na bone tudi ob nedeljah? Na spletni strani šoum-a sicer za nekatere restavracije piše, da so odprte ob nedeljah, ne vem pa, če se lahko je na bone takrat. Ker v nekaterih se lahko samo med tednom. Jaz vem za sigurno samo za kitajsko - Tangao in Galeo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#119 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 01 October 2009 - 05:41 PM

Jaz sem pa nedavno tega v Orientu jedla na študentski bon in sem se tak špasno ob tem počutila, tak prijetno čudni občutki so me prevevali... to bo zaradi tega, ker že dolgo nisem več študentka, a če pustim to ob strani... večerjala sem tunino solato, ki je bila strašno okusna in ogromna, da je seveda nisem mogla niti vse pojest. Dobila pa sem še fino toplo in z gobami bogato juho za predjed, zraven pa hrustljavo ogreto lepinjo-kruh. Pa za aperitiv borovničke, heheh. Noro dobro je bilo vse skupaj z ambientom in osebjem vred!
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#120 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 October 2009 - 08:19 PM

Jaz sploh ne vem kje bom letos jedla na bon. Lani sem potem skos hodla v Galeo na Smetanovi, sem jedla zelenjavno pico ali solato Galea (zelena solata, paradajz, koruza, fižol, kumare, tuna, preliv). Enostavno je dokaj poceni, postrežba hitra, kelnarji me že poznajo in vejo kaj jem, pa ful je blizu faxa. Samo sem že sita Galee, ker ni nič posebnega, ampak me tudi nič druga ni impresioniralo. Pri Rico Torresu me ubija ambient, res nerada jem v takorekoč popolni temi, Strike mi je totalno predaleč, La Storia mi je bruhalna, Toti Rotovž tudi, v Desetki imajo le redkokdaj dober dan (imajo pa zdej zunanji vrt ful dobro pošlihtan, leseni podn, ful lepi masivni pleteni stoli in mize thumbup.gif ), pa zastrupla sem se letos tam dvakrat (ne samo jaz), v Trustu je pa vedno brutalna gužva in pice so tak tanke, da kej takega še svoj živ dan nisem vidla.

Ima kdo še kak drug predlog?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users