FOTO: Jaka Gasar (Dogoše, 5.11.2012)
![]()
http://www.dnevnik.s...-gresta-nikamor

Posted 14 November 2012 - 02:02 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 November 2012 - 03:27 PM
Posted 02 January 2013 - 07:19 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 January 2013 - 08:15 PM
Bogi pes. Upam, da je bilo hitro mimo.
Na bruhanje mi grejo taki ljudje!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 January 2013 - 08:35 PM
Eh, ziher ni bilo hitro mimo, če ga je šele veterinar uspaval. Drugače pa ja, kaki gnoji, res neverjetno.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 January 2013 - 08:36 PM
Sarah, vem...upam, da je bil vsaj v nezavesti, da ni čutil, karkoli pač. Sploh ne morem nehat misliti na tega psa, pa boga gospa...
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 January 2013 - 12:23 PM
Posted 15 January 2013 - 09:16 PM
Posted 15 January 2013 - 10:47 PM
Posted 15 January 2013 - 11:02 PM
Posted 15 January 2013 - 11:08 PM
Posted 15 January 2013 - 11:11 PM
Posted 16 January 2013 - 08:15 AM
OMG, ko se videla te mačke me je prav zadelo v srce.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 January 2013 - 09:28 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 16 January 2013 - 10:15 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 January 2013 - 08:03 PM
This incredible photo marks the end of Matador Torero Alvaro Munera’s career. He collapsed in remorse mid-fight when he realized he was having to prompt this otherwise gentle beast to fight. He went on to become an avid opponent of bullfights. Even grievously wounded by picadors, he did not attack this man.
Torrero Munera is quoted as saying of this moment: “And suddenly, I looked at the bull. He had this innocence that all animals have in their eyes, and he looked at me with this pleading. It was like a cry for justice, deep down inside of me. I describe it as being like a prayer - because if one confesses, it is hoped, that one is forgiven. I felt like the worst shit on earth.”
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 18 January 2013 - 11:06 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
0 members, 0 guests, 0 anonymous users