Jump to content

Photo

Kaj me na njej najbolj privlači?

• Please log in to reply
163 replies to this topic

#101 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 08 May 2006 - 06:17 PM

A pol ti teli joški niso všeč al kako? A ti niso dovolj "okrogli"? smile.gif
  • 0

#102 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 08 May 2006 - 08:17 PM

meni ma eva mandes(nevem če je prou napisano) lepe noge,ona ma celo postavo lepo!!! taka mišičasta pa ne koščena biggrin.gif
  • 0

#103 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 08 May 2006 - 08:39 PM

QUOTE(_M_)
A pol ti teli joški niso všeč al kako? A ti niso dovolj \"okrogli\"? smile.gif

mah tko mal jih že prot jugu vleče IPB Image... men so kul take, ki se jim vid, da nimajo problemov z gravitacijo

• 0
Posted Image

#104 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 May 2006 - 08:45 PM

QUOTE(ora)
meni ma eva mandes(nevem če je prou napisano) lepe noge,ona ma celo postavo lepo!!! taka mišičasta pa ne koščena biggrin.gif

piccie?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#105 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 09 May 2006 - 01:53 PM

http://www.imageshack.us/transload.php

če mi spet ni ratal dojet kk se lep slikce oops.gif -igrala je v prehitri in predrzni,hitch, ...
  • 0

#106 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 May 2006 - 11:33 PM

[quote=crna]
http://theapt.blogs....zed/breasts.jpg
Meni se pa zdi, da tile joški rastejo iz telesa kakih 10 cm prenizko, potem pa so še čudne oblike in rahlo povešeni. Njami, res.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#107 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 11 May 2006 - 12:32 AM

:)
  • 0

#108 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 11 May 2006 - 06:40 AM

[quote=Marmelada][quote=Jenna][quote=crna]
Meni se pa zdi, da tile joški rastejo iz telesa kakih 10 cm prenizko, potem pa so še čudne oblike in rahlo povešeni. Njami, res.[/quote]

Vseeno lepši kot moji biggrin.gif Jih bo treba it dvignt sad.gif biggrin.gif[/quote]

no jaz pa lahko definitivno povem da imam popolne prsi
  • 0

#109 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 11 May 2006 - 10:04 AM

QUOTE(TiTa)

daj slikaj pa prilimaj biggrin.gif

pa meni so moje tak všeč. Glih prav velike, čvrste in lepo oblikovane. 8)
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#110 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 May 2006 - 10:11 AM

[quote=Jenna][quote=crna]
Meni se pa zdi, da tile joški rastejo iz telesa kakih 10 cm prenizko, potem pa so še čudne oblike in rahlo povešeni. Njami, res.[/quote]
Velki so, zato zgledajo "čudni in nizko" postavljeni. Pa zato jih vleče "proti jugu", če bi bli manjši jih ziher ne bi. So pa še zmeraj ful lepe oblike in polni, ne pa uno fake napihnjeni blink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#111 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 May 2006 - 02:17 PM

QUOTE(TiTa)

O, sorodna duša! biggrin.gif:D
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#112 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 16 May 2006 - 05:03 PM

Hja, k še niste mojih vidl. biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#113 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 25 June 2006 - 07:25 PM

js čes svoje se nimam kej prtožvat kr so prov vredu...za fanta pa se mi zdi da večinoma gleda oči...
  • 0

#114 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 27 June 2006 - 03:21 PM

QUOTE(limeta)
js čes svoje se nimam kej prtožvat kr so prov vredu...za fanta pa se mi zdi da večinoma gleda oči...

Meni tudi ni jasno, kako lahko tip gleda nehehno v joške. Razumljivo da malo prečekira celo telo, pa da se na joških dlje časa zadrži, če izstopajo, a oči povejo mnogo več.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#115 Natalie

Natalie

sramežljivec

• Člani
  • 33 posts

Posted 14 November 2006 - 01:52 AM

Če me moški bulji v joške, mi to pomeni bore malo. blink.gif Lahko so mu pač všeč, kot bi mu bile od katere druge, ne? To ti lahko pomaga pri samozavesti glede tvoje zunanjosti in tu se stvar konča. Če sem mu res všeč, bo to pokazal tudi drugače. Sploh pa mi buljenje ni všeč, ker je nekako neokusno in nič diskretno, bolj pomenljivo je, če te moški oplazi z radovednim pogledom (morda tudi po prsih), opazuje tvoje kretnje, nasmeh, oči, kako govoriš, kakšna so tvoja mnenja, hoče te začutiti kot osebo.
Podobno tudi jaz opazujem pri moškem. Tudi seksi hoja naredi name nek vtis, ali kakšni drugi detajli, dlani, pogled, trepalnice, vrat, hrbet itd. Seveda igra ključno vlogo zunanjost kot celota in njegova osebnost. Se strinjate? wink.gif
  • 0

#116 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 16 November 2006 - 09:37 PM

Je res, da so oči ogledalo duše, kot pravijo. Zato tudi sama najprej oči pregledam laugh.gif Pa kar nekaj prijateljev mi je že reklo, da pri punci najprej oči pogledajo (sem mislila, da le nakladajo biggrin.gif ), ni pa mi jasno zakaj jih je tudi kar nekaj biggrin.gif reklo, da takoj za očmi pogledajo pa dlani?! Kaj, a če ma nohte umazane, poročni prstan na prstancu, al kaj je čudež dlani, naj mi nekdo razloži?!
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#117 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts
  • Interests:zelo veliko

Posted 16 November 2006 - 10:04 PM

hmm
na moji Nastji me prav vse najbolj pa ustnice ker so mehke pa nežne pa mehka koža

• 0
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!

#118 Lucien

Lucien

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 261 posts

Posted 17 November 2006 - 07:49 AM

Mene privlači npr. prvo njena hoja. Tehnika hoje. Potem obline, normalno...šele takrat oči.
Tudi njen glas je lahko zelo zapeljiv.

smile.gif
  • 0

#119 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts
  • Interests:svasta!

Posted 17 November 2006 - 09:41 AM

Ce grem po kriterijih iz vprasalnika, bi jaz postavil takole prioritetno lestvico:
1. Zadnjica...majhna in lepo zaobljena
2. Trebuh...brez trebuscka (beri SALA) z lepo linijo rahlo vidnih trebusnih misic
3. Noge...dooolge in suhe
4. Prsi...lepo stojece
5. Oci...prijazne
6. Lasje...svetle
7. Ustnice...ki se znajo odlicno poljubljati
8. Koza...cista

Tezko je seveda govort, da "Meni so pa najlepse oci!" ! Mogoce ze, ampak ce te oci pridejo v kompletu z grdimi ustnicami in posevnim nosom...ne verjamem da bodo se vedno oci tiste v katere bos zaljubljen. hmm.gif
Skratka...zame je vazen celoten komplet, ki mora na nek nacin privabit tvoje zanimanje. Faktorjev vsecnosti je ogromno!!!

Pa se tole...kar se tice gledanja moskih v zenske predele...
Zenske ste popolnoma iste...enako precekirate vse moske obline, ki se jih da videti. Sigurno je pa res, da znate to gledanje veliko bolj prikriti kot moski in sigurno ne buljite! wink.gif biggrin.gif
  • 0
Vse se da, samo hoct je treba!

#120 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 17 November 2006 - 12:36 PM

Ja, saj to maš pa kr prav....jaz si sicer upam trdit, da še NIKOLI nisem pogledla tipa namerno v rit. Veliko mojih kolegic komentira, kakšno rit ma tip, meni pa še na kraj pameti ne pade gledat tja. Res pa je, da pri kakšnih meni všečnih osebkih pogledam...hm...kam drugam. oops.gif Tak da iz tega vidika bi bilo še vedno bolj vljudno, če bi preverjala samo njihovo tazadnjo... biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users