Destiny, sem imela kar nekaj parov, ki so se poročili v tujini, potem pa doma naredili samo en "poporočni piknik", garantiram, da so se luštno imeli. Aja, pa vabila za ta piknik, sem jim naredila potem tak, da so zraven teksta imeli zraven še poročno sliko

Kul in na easy verjanta.
Midva bi se že zdavnaj poročila, kam pobegnila, ampak jaz sem ful navezana na mamo, sestro in babico, tako da jim tega res ne bi naredila, pa saj ne da bi zamerile ali kaj podobnega, ampak želim si, da so prisotne na poroki. Imava v načrtu poroko, sicer še ne veva kdaj, ampak enkrat ziher

Ne prebavljam klasičnih, kmečkih porok, pa tistih običajev, šrange ipd.

, pa ni šanse da bom sedela do polnoči za mizo, pajade

Poroka bo najin dan, naredila jo bova tako kot bova midva želela in da nama bo luštno, ostali se bodo pa za ta en dan že prilagodili

Prevzela bom pa njegov priimek, definitivno, dvojni priimki so mi kar nekaj, sploh če pomislim, da bi potem otrok imel dva priimka in dva imena (namreč ful mi je všeč to)

, pa sploh če je punčka in potem se ona enkrat poroči in hoče obdržat svoja dva priimka

cela štala
Sem pa že zdavnaj našla in izbrala svojo poročni prstan

, bila je ljubezen na prvi pogled in na prvi dotik, ustvarjen je za moj prst

Vse kar sem kasneje probala mi ni pasalo na roko

Tak je to, poklicna deformacija in "prekletstvo" poročnih sejmov

Aja pa moja dva sta tudi ločena in se ne prenašata najbolje, ampak če pa se ne bosta mogla en dan normalno obnašat, potem je boljše da sploh ne prideta. Ampak sem prepričana, da ne bo problema.