Sex Showi
Posted 13 December 2007 - 11:19 AM
Ej, skoraj ziher. Ker se je tudi slikala z drugimi majcami raznih napisov, pa dvomim, da je bila tudi s tistimi npr. seznanjena, kaj pomenijo. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 December 2007 - 03:36 PM
pa kaj res ni blo nobene vsaj približno sexy?! ma kot nek sejem tranvestitov
Posted 13 December 2007 - 09:18 PM
glede na to, kolk ste proti tem sejmom, zares veliko časa preživite v iskanju fotk

Tocno to sem mislila pripomnit, sploh Jenni, ker jih je res kr neki prilimala, hihi

Dej, Jenna, priznaj, malo te pa le firbec matra

Men je fant zadnjic rekel, ce bi sla, pa sm rekla, ne, naj gre s kakim prijateljem, ce hoce, pa pol ni sel. Ne vem no, js ne bi tk strogih besed uporabljala, ce koga zanima it pogledat, da je pa kr podn on podna, debilen, pohoten.. Ne vem no.. malo je bla ze hecna debata..
Posted 13 December 2007 - 09:26 PM

Posted 13 December 2007 - 09:36 PM

Posted 13 December 2007 - 09:39 PM
samo, da pride do polnoči domou,
saj ga čisto razumem, da rad bi videl še od ostalih šiške,
saj zanimajo ga sexy miške.
Pa kaj, malo poslika razčeperjene pič*e
in doma slike postavi na poličke.
Poliže iz fefle kakšno banano,
pa kaj, saj to je vse od boga dano.
Jaz mu nič ne zamerim,
le naj se zdivja,
samo, da se zvečer stisneva doma.
Posted 13 December 2007 - 09:41 PM

dragica, ti ga pihneš
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 December 2007 - 09:45 PM

Posted 13 December 2007 - 11:04 PM

Dej, Jenna, priznaj, malo te pa le firbec matra

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 December 2007 - 11:00 AM

Posted 14 December 2007 - 11:27 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 14 December 2007 - 11:31 AM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 14 December 2007 - 11:33 AM

Itak. Saj - kdo si načrto hoče napačno interpretirati določene stvari, si pa bo, a ne. =)
Eni me pač ne marajo, pol pa iščejo, a veš...

Posted 14 December 2007 - 03:53 PM
no, zanimivo kaj vse ste napisale tačas, ko me ni blo. je zanimivo branje, ki mi da mislit . sem tudi jaz bla čist zaprepadena, ko mi je reko, da bi rad šel (zato sem tudi vas vprašala za mnenje, ker me je zanimalo, če se samo meni to zdi malo mimo in če sem zategnjena ter preveč posesivna, ker se mi milo rečeno ne dopade ideja, da bi šel). moja prva reakcija je itak bla: "ja, nimam nič proti da greš, samo te si kar kufre spakiraj pa si jih s sabo vzemi." mislim, da je dojel.
srčno upam, da se bo sam odločo, da ne bo šel, ker ima jenna prav, da če ne gre zaradi tega, ker sem jaz tak rekla, je isto, kot da gre.
pa jaz resno mislim in mu zaupam, da se tam ne bi dotikal nobenega babšeta. o tem sem 100%, ker ga tolko poznam. glede tega se sploh ne sekiram, mene moti že to, če samo gleda .
pa če bi se midva poročila na vlko in bi imel fantovščino sem mu že zdaj povedla, da ne bo nobeih striptizet, ker mi gre na jetra, da misli, ja kao zdaj pa lahko, da je to bistvo fantovščine.
Se 100% strinjam s tabo!
Posted 14 December 2007 - 04:55 PM
so me pa njegovi kolegi neke podjebavali pa spraševali, zakaj ga te ne pustiš... blablabla

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 14 December 2007 - 05:22 PM

No na lulo si je dala pris

Posted 14 December 2007 - 05:36 PM
Omfg, da se za eno tako stvar odločiš kar na nekem sejmu in še to na takšnem delikatnem placu...

Posted 14 December 2007 - 05:40 PM
Posted 14 December 2007 - 05:42 PM
Meni je to prej neumno in neodgovorno, kot pa pogumno, ampak vsakemu svoje. =)
Posted 14 December 2007 - 05:45 PM
Ker prvo je res malo bolno, sicer pa glavno, da je njej fajn

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users