Jump to content

Photo

Sex Showi

• Please log in to reply
165 replies to this topic

#101 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2007 - 11:19 AM

Ej, skoraj ziher. Ker se je tudi slikala z drugimi majcami raznih napisov, pa dvomim, da je bila tudi s tistimi npr. seznanjena, kaj pomenijo. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#102 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 13 December 2007 - 03:36 PM

LOL
pa kaj res ni blo nobene vsaj približno sexy?! ma kot nek sejem tranvestitov
  • 0

• Guests

Posted 13 December 2007 - 09:18 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 12. 12. 2007 - 18:34) View Post

glede na to, kolk ste proti tem sejmom, zares veliko časa preživite v iskanju fotk IPB Image

Tocno to sem mislila pripomnit, sploh Jenni, ker jih je res kr neki prilimala, hihi smile.gif
Dej, Jenna, priznaj, malo te pa le firbec matra smile.gif

Men je fant zadnjic rekel, ce bi sla, pa sm rekla, ne, naj gre s kakim prijateljem, ce hoce, pa pol ni sel. Ne vem no, js ne bi tk strogih besed uporabljala, ce koga zanima it pogledat, da je pa kr podn on podna, debilen, pohoten.. Ne vem no.. malo je bla ze hecna debata..

• 0

#104 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 December 2007 - 09:26 PM

Izabela, če te nekaj zanima, še ne pomeni, da to odobravaš. Mene tudi lahko recimo zanima kaj se dogaja v Iraku, pa to ne pomeni, da bi šla tja gledat situacijo in da odobravam vse, kar se tam dogaja. Seveda pregledaš vse novice pri nas, jaz grem po vrsti po 24ur spletni strani in berem, tudi tole o sejmu, čeprav imam o vsem skupaj precej negativno mnenje. Pa če že govorimo o teh zadevah in imamo neko debato, se mi ne zdi nič čudnega, če nalimaš sliko ... ali pač? hmm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 13 December 2007 - 09:36 PM

Ne, sam take volje sem, da vas malo pikam smile.gif
  • 0

#106 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 13 December 2007 - 09:39 PM

Saj ni nič takega, če fant gre na sex šou,
samo, da pride do polnoči domou,
saj ga čisto razumem, da rad bi videl še od ostalih šiške,
saj zanimajo ga sexy miške.

Pa kaj, malo poslika razčeperjene pič*e
in doma slike postavi na poličke.
Poliže iz fefle kakšno banano,
pa kaj, saj to je vse od boga dano.

Jaz mu nič ne zamerim,
le naj se zdivja,
samo, da se zvečer stisneva doma.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#107 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 December 2007 - 09:41 PM

lol1.gif
dragica, ti ga pihneš
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

• Guests

Posted 13 December 2007 - 09:45 PM

Dragica thumbup.gif Heheheheheh
  • 0

#109 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2007 - 11:04 PM

QUOTE(izabela @ 13. 12. 2007 - 21:18) View Post
Tocno to sem mislila pripomnit, sploh Jenni, ker jih je res kr neki prilimala, hihi smile.gif
Dej, Jenna, priznaj, malo te pa le firbec matra smile.gif

QUOTE(Jenna @ 12. 12. 2007 - 18:39) View Post
Če smo proti, še ne pomeni, da nas majčkeno ne zanimajo vse razsežnosti tega debilizma.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#110 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 14 December 2007 - 11:00 AM

Dragica, ti si zakon res. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#111 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 14 December 2007 - 11:27 AM

rolleyes.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#112 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 December 2007 - 11:31 AM

saj od britney fotke tudi iščemo in se "zgražamo" ob njih, pa nihče nič ne reče smile.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#113 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2007 - 11:33 AM

QUOTE(sade @ 14. 12. 2007 - 11:31) View Post
saj od britney fotke tudi iščemo in se "zgražamo" ob njih, pa nihče nič ne reče smile.gif

Itak. Saj - kdo si načrto hoče napačno interpretirati določene stvari, si pa bo, a ne. =)
Eni me pač ne marajo, pol pa iščejo, a veš... twisted.gif

• 0

#114 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 14 December 2007 - 03:53 PM

Citiram Sade:
no, zanimivo kaj vse ste napisale tačas, ko me ni blo. je zanimivo branje, ki mi da mislit . sem tudi jaz bla čist zaprepadena, ko mi je reko, da bi rad šel (zato sem tudi vas vprašala za mnenje, ker me je zanimalo, če se samo meni to zdi malo mimo in če sem zategnjena ter preveč posesivna, ker se mi milo rečeno ne dopade ideja, da bi šel). moja prva reakcija je itak bla: "ja, nimam nič proti da greš, samo te si kar kufre spakiraj pa si jih s sabo vzemi." mislim, da je dojel.
srčno upam, da se bo sam odločo, da ne bo šel, ker ima jenna prav, da če ne gre zaradi tega, ker sem jaz tak rekla, je isto, kot da gre.
pa jaz resno mislim in mu zaupam, da se tam ne bi dotikal nobenega babšeta. o tem sem 100%, ker ga tolko poznam. glede tega se sploh ne sekiram, mene moti že to, če samo gleda .
pa če bi se midva poročila na vlko in bi imel fantovščino sem mu že zdaj povedla, da ne bo nobeih striptizet, ker mi gre na jetra, da misli, ja kao zdaj pa lahko, da je to bistvo fantovščine.

Se 100% strinjam s tabo!
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#115 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 December 2007 - 04:55 PM

no, ni šel na sex show. potem ga sploh več ni omenjal. njegovi kolegi tudi niso šli. ne vem iz katerega razloga se je zato odločil, ker se nisma po tistem o tem več nič pogovarjala.
so me pa njegovi kolegi neke podjebavali pa spraševali, zakaj ga te ne pustiš... blablabla rolleyes.gif . se mi sploh ni dalo o tem z njimi debatirat, ker itak ne bi razumeli oziroma ne bi hoteli razumet in bi trobili svoje v nedogled.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#116 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 14 December 2007 - 05:22 PM

Moja kolegica je šla brez mene laugh.gif . Pa je rekla, da njej je blo ful ok, sam una je res brez predsodkov, pa še karte je prodajala tk da je ful dober zaslužla.

No na lulo si je dala pris ermm.gif , pač na kožo ne tam, ko je ščegi. Men se zdi totaln noro to oz. odfukano. Sama pa nisn za take hece niti najmanj, jeh.
  • 0

#117 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2007 - 05:36 PM

Omfg, da se za eno tako stvar odločiš kar na nekem sejmu in še to na takšnem delikatnem placu... wacko.gif

• 0

#118 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 14 December 2007 - 05:40 PM

Ja morš si upat, pa rad met tako pozornost, pa no, to men ni normalno, da neb ker misla. Gledat je eno, ampak tole je pa ful hrabro že.
  • 0

#119 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2007 - 05:42 PM

Meni je to prej neumno in neodgovorno, kot pa pogumno, ampak vsakemu svoje. =)
  • 0

#120 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 14 December 2007 - 05:45 PM

Naredli so ji ga na očeh pred vsemi, ali si ga je pač normalno dala naret, ker si ga je želela ?
Ker prvo je res malo bolno, sicer pa glavno, da je njej fajn laugh.gif

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users