Jump to content

Photo

MATURA

• Please log in to reply
4072 replies to this topic

#101 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 21 July 2006 - 11:27 PM

Čestitam ananas!
  • 0

#102 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 July 2006 - 09:32 AM

Mene tut ful farmacija zanima. biggrin.gif

Čestitke Ananas ! smile.gif Vso srečo pri študiju. 8)
  • 0
Viens, reste ici!

#103 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 July 2006 - 10:51 AM

Hvala.

;)
  • 0

#104 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 22 July 2006 - 10:56 AM

Čestitke tudi v mojem imenu. biggrin.gif
Sam 83 pik se pa ne sliši tako grozno. Če se potrudim jih mogoče celo zberem ermm.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#105 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 22 July 2006 - 11:42 AM

Valda da gre. Jaz sem imela 85,5 točk lani. In sem bila v tretjem letniku prav dobra, v četrtem pa dobra. Poleg tega še omejitve na moji smeri nisem imela in se z izjemo matematike, ki mi ni šla kaj dobro, kaj pretirano nisem učila. ;)
  • 0

#106 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 22 July 2006 - 02:09 PM

jz sm tut sprejeta!jupi!!!mela sm pa 80 točk, omejitev je bla pa 67 na špa, na češčini je pa ni blo.
  • 0

#107 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 25 July 2006 - 07:21 PM

Čestitam!

Dans sm šla na vpogled v mat. pole!
Povsod, ampak res povsod so mi manjkali 3-7% do boljše ocene!!!

Pri fiziki so mi zmankal 3%, samo nisem nikjer našla kakšne točke več, ker je enostavno težko kej najdt...

Pri slovenščini so mi zmankal 4%. Tukaj bi lahko kaj na podlagi eseja pritožila, ker mi je en ocenjevalc ocenil esej z 34 točkam, drug pa z 41! Bom še vidla!

Pri kemiji, kjer pa mi je zmankal 9% pa mi je ocenjevalc štel 3 točke premal... v to sm prepričana, da mam prov, ker imam isto kot v rešitvah... Samo kaj ko mi na oceno ne vpliva... Samo 3% več bi imela...

Zdaj pa nimam pojma, kaj naj naredim... Bi se zdej borila še za te %, kljub temu da sm že sprejeta? Mogoče se mi splača samo za slovenščino, ker bi lahk pisala 5, samo pa ni ziher, da bi bila moja pritožba upravičena!

Kr neki...
  • 0

#108 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 25 July 2006 - 07:57 PM

Ananas ker praviš da si že sprejeta se jaz nebi več obremenjeval s tem, raje se skoncentriraj na počitnice!

Pa čestitam vsem k ste naredl tko k ste želeli in boljše in pa seveda tistim k ste sprejeti tja kamor ste želel!

hudička
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#109 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 23 February 2007 - 11:02 AM

Pa začnemo ponovno. Pred nami je matura! In kmalu bomo zreli in odrasli ... laugh.gif

Rabim vašo pomoč, prebrala sem Pimlico in sedaj morem narest obnovo. Problem nastane, ker je ne štekam nič, zgodbe pa je tudi bolj malo. Torej iščem nekoga, ki je Pimlico že obdelal in ve o čemu se gre ali ima kako obnovo pri roki. Samo, da dobim istočnico o čemu pisat.
Hvala!

Kakšne predmete pa boste imeli na maturi? Kakšni so vaši cilji s točkami? smile.gif
Jaz imam (poleg slo, mat-or) še an-or, kem in bio. Cilj je cca. 70 točk, moglo bi zadostovat za prit na živilstvo in prehrano.

• 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#110 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 February 2007 - 11:27 AM

Uh, mene matura čaka nasledno leto, vem pa že zdej kere izbirne predmete bom vzela : Zgodovino in latinščino. smile.gif

Redkvica, kaj je ta oznaka an-OR? Osnovni nivo al kej druzga?
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#111 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 23 February 2007 - 11:31 AM

osnovna raven smile.gif
mimogrede, a bi se dalo to temo premaknit v življenske poti.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#112 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 23 February 2007 - 02:10 PM

Živjo lenuhec, najprej se pozanimaj pri lokalnih opcijah, garantirano bolj pali tongue.gif

Jst sm obnovo najprej začela pisat po poglavjih, kar ti iskreno odsvetujem, kr se vleče in ponavadi se v poglavjih nič ne zgodi. Pol sm začela tko da sm sdružla par poglavij npr od Nastje in napisala par vrstic, pol pa še par poglavij od Matjaža in napisalas. Od unega novinarnja sm bolj tko mimogrede omenjala, intervjuje sm bol al manj ignorirala. Proti kncu pa nisem niti več tolko delala na teh poglavjih ampak samo res bolj bogo obnavljala kaj se dogaja.

Sicer pa mene ne briga kolko je zanič kr koca tko al tko en bo znala prebrat tongue.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#113 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 23 February 2007 - 02:34 PM

Huh kako tipično! Bedno jee sad.gif
  • 0

#114 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 23 February 2007 - 02:35 PM

ja fajn biggrin.gif Predlagam ti površen pregled in pošteno veliko pisavo, da boš požela občudovanje.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#115 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 23 February 2007 - 07:14 PM

Kaj pa če bi tole kupila?

Mi smo že obe knjigi v nulo obdelali. smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#116 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 23 February 2007 - 11:53 PM

Haha, nič ne bo. Naša prof ne bi prenesla obnove, ki samo spominja na nekaj predpripravljenega biggrin.gif
  • 0

#117 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 24 February 2007 - 12:29 AM

Predpripravljenega? blink.gif ermm.gif Obnova je obnova, to pa je knjigica, ki jo mora vsak prekleto dobro preštudirat, če hoče esej solidno pisat.
Sicer pa ni noter samo obnove (vsakega poglavja posebej), ampak vse - teme, motivi, oznake junakov, o avtorju ...
Nam jo je prfoks (ilegalno biggrin.gif ) skopiral, pa tisto za NLB tut.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#118 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 24 February 2007 - 10:02 AM

Meh ne sej mam nekaj takega. Ampak itak je že na začetku lepo povedla, da so une knjige brezveze, da moremo do tega sami prit, naj jih niti ne beremo in so premalo kvalitetne za naš nivo. heh.
  • 0

#119 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 February 2007 - 11:41 AM

Kakšen nivo pa si? biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#120 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 24 February 2007 - 01:37 PM

Nekateri moji sošolci niti knjige niso prebrali in je bilo vse kar so zvedli iz nje iz teh knjižic + šolskje ure, ki pa so bile roko na srce takšne, da smo kaj malo odnesli od njih, pa so vseeno naredili maturo iz slovenščine. Sicer ravno ne s peticami ampak s ocenami od 3 navzdol.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users