Jump to content

Photo

Desperate Housewives

• Please log in to reply
1394 replies to this topic

#101 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 08 December 2007 - 03:07 PM

joj pa ne gaby! sad.gif men je pa ta lik ful ušeč! on pa carlos morta oba ustt če ne mi ne bo več lih tok do gledanja!
sam itak pa je povsod na forumih pisal d bo pol k victor umre gaby županja, tko d mi ni logičn d bo zdej šla?! hmm.gif

za toma tut upam d ni umru..sam kaj je bla pol fora d se je na začetku 9. epizode tist petelin na streh lih h lynettini hiši obrnu?? hmm.gif
  • 0

#102 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 December 2007 - 04:17 PM

Kaj pa se je zgodilo vse Lynette ? Tista picerija je potem propadla ?
  • 0
Viens, reste ici!

#103 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 December 2007 - 05:05 PM

Ne, picerija še zmerej laufa, am ni več tolk v ospredju. Je bla glih spet prikazana v enem izmed zadnjih delov, tako da še stoji. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#104 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 08 December 2007 - 05:08 PM

QUOTE(Ana @ 8. 12. 2007 - 16:17) View Post

Kaj pa se je zgodilo vse Lynette ?

hm...js vem samo za raka. no pa sej je blo že to fuul hudo! sad.gif
  • 0

#105 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 December 2007 - 07:07 AM

2guns.gif (brez veze, no)

Pol leta nas bodo sedaj s tem rajcali, ajooooooj.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#106 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 11 December 2007 - 02:10 PM

A Linet ima raka ? ohmy.gif
  • 0

#107 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 11 December 2007 - 02:43 PM

Kje pa ?
  • 0

#108 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 December 2007 - 02:49 PM

Pa dej pizda js bom do marca že pol pozabla oz. totalno padla iz feelinga. yucky.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#109 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 11 December 2007 - 03:11 PM

a to kao zrt stavke? pa kašno stavko majo to? pa kdo? verymad.gif
  • 0

#110 phobia

phobia

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 11 December 2007 - 06:10 PM

Na uradni strani DH (http://abc.go.com/primetime/desperate/) piše, da bo naslednja epizoda čez slabih 6 dni. Je pa tudi možno, da bo to kak povzetek prejšnjih epizod in nam ne bodo pokazali nič novega...
  • 0

#111 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 17 December 2007 - 04:56 PM

na enih forumih je pisal da bi mogla bit dones 10. epizoda! ampak je ni!! cry.gif verymad.gif
zgleda bo treba še počakat sam upam d ne do marca sad.gif
  • 0

#112 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 17 December 2007 - 05:57 PM

sam če bodo vse zgubile prjatla pol to ni mož od nobene, seprav d ni ne Tom ne Carlos. Ostane sam še ta blontna, ki pa je za moje pojme preveč žilava d bi se ji kej nrdil. Razn če se odloč,da tu nima kaj več iskat in gledat Gaby in Carlosa in se odloči it proč.
  • 0

#113 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 January 2008 - 01:45 PM

Naslednja epizoda bo res v ponedeljek, ampak potem naprej spet ne bo nič. cry.gif

KLIK
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#114 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 January 2008 - 03:39 PM

Ma dej kere budale... verymad.gif
  • 0

#115 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 January 2008 - 10:55 PM

Jaz sem gledala preview za ta del, ki pride v ponedeljek in sem se kr tresla in slinla zraven, sem zgledala pomoje ko kaka stekla lisica. w00t2.gif Kooooooomaj čakam, da bo, sem čisto na trnih. wacko.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#116 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 January 2008 - 12:24 PM

Sem včeraj zvečer pogledala. Sem bla čisti psiho, totalno sem notr padla in ko me je fant med gledanjem vprašal kje mam copate, sem ga tak hardcore nadrla, češ kaj me ima za motit s takimi bedarijami, da mi pol še dve uri ni prišel blizu. laugh.gif laugh.gif

SPOILER!!!

Zakaaaaj Carlos oslepi? Bogi revež, no. To mora bit neki test ljubezni med njm in Gabi oz. če ga ima Gabi res dost rada. Pomoje bo ostala z njim ... ampak sta totalno broke. Pa ko so jo ujeli na pogrebu, da brska med fajli, kak se fejkala why, oh why do people have to die?! thumbup.gif

In res se je izkazalo, da je Ida umrla. Boga reva, se je žrtvovala za otroke od Lynette in sama umrla. cry.gif

Super del je bil.
  • 0

#117 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 January 2008 - 12:44 PM

Meni se pa glih zdi, da navznoter ful ni hladna. Tud takrat ko je otroka izgubila se je pokazalo, da je čist 'človeška' in ji je blo ful hudo, ker ga je vzljubla. Ona je pač iz tistega high sveta, visokoleteča damica in nekak ne more iz svoje kože. Sicer pa vseen išče pravo naklonjenost in ljubezen, če je ne bi, bi lepo ostala z Victorjem, je pa vmes spokala in šla, še preden je zvedla, da ima Carlos milijon dolarjev. Pa pomoje je mela Victorja tudi rada na nek način in si je želela njegove pozornosti in bližine, ampak tega ni dobila. Tud vidi se, da ima prijateljice ful rada, je pa res, da ima ob enem rada glamur, keš, lepe stvari in ji je brez tega težko živet. Pa redko pokaže čustva in se komuskoli razkrije ... sej smo šele pred kratkim izvedl, da je njen fotr umrl zarad raka in kok težko ji je blo, zato tudi ni hotla it z Lynette na obsevanja.

Meni je ona všeč, fajn lik mi je, pa krasno špila. Ja, pa tudi mene ful zanim, kaj je pisalo na onem listku ...
  • 0

#118 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 January 2008 - 01:18 PM

Dilema samo tvoj odgovor do spoilerja sem prebrala. No, še Carlosa sem ujela mad.gif. Se režim tu za računalnikom, folk me pa gleda laugh.gif Naprej ne bom brala.

Komaj čakam, da ga pogledam, a ne vem, kdaj bo, ker mora prit fant v LJ, da to opravima skupaj.
Sem že vsa napeta!!

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#119 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 January 2008 - 08:17 PM

QUOTE(DiLeMa @ 8. 1. 2008 - 12:44) View Post

Meni se pa glih zdi, da navznoter ful ni hladna. Tud takrat ko je otroka izgubila se je pokazalo, da je čist 'človeška' in ji je blo ful hudo, ker ga je vzljubla. Ona je pač iz tistega high sveta, visokoleteča damica in nekak ne more iz svoje kože. Sicer pa vseen išče pravo naklonjenost in ljubezen, če je ne bi, bi lepo ostala z Victorjem, je pa vmes spokala in šla, še preden je zvedla, da ima Carlos milijon dolarjev. Pa pomoje je mela Victorja tudi rada na nek način in si je želela njegove pozornosti in bližine, ampak tega ni dobila. Tud vidi se, da ima prijateljice ful rada, je pa res, da ima ob enem rada glamur, keš, lepe stvari in ji je brez tega težko živet. Pa redko pokaže čustva in se komuskoli razkrije ... sej smo šele pred kratkim izvedl, da je njen fotr umrl zarad raka in kok težko ji je blo, zato tudi ni hotla it z Lynette na obsevanja.

Meni je ona všeč, fajn lik mi je, pa krasno špila. Ja, pa tudi mene ful zanim, kaj je pisalo na onem listku ...

Glede nje se pa čisto podpišem pod Dilemo. Sicer so pa meni vse všeč.
  • 0

#120 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 28 January 2008 - 04:28 PM

Mislm, da splho ni določen kdaj bo naslednji del. Dokler ne bo konc stavke? ermm.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users