Posted 08 January 2008 - 12:44 PM
Meni se pa glih zdi, da navznoter ful ni hladna. Tud takrat ko je otroka izgubila se je pokazalo, da je čist 'človeška' in ji je blo ful hudo, ker ga je vzljubla. Ona je pač iz tistega high sveta, visokoleteča damica in nekak ne more iz svoje kože. Sicer pa vseen išče pravo naklonjenost in ljubezen, če je ne bi, bi lepo ostala z Victorjem, je pa vmes spokala in šla, še preden je zvedla, da ima Carlos milijon dolarjev. Pa pomoje je mela Victorja tudi rada na nek način in si je želela njegove pozornosti in bližine, ampak tega ni dobila. Tud vidi se, da ima prijateljice ful rada, je pa res, da ima ob enem rada glamur, keš, lepe stvari in ji je brez tega težko živet. Pa redko pokaže čustva in se komuskoli razkrije ... sej smo šele pred kratkim izvedl, da je njen fotr umrl zarad raka in kok težko ji je blo, zato tudi ni hotla it z Lynette na obsevanja.
Meni je ona všeč, fajn lik mi je, pa krasno špila. Ja, pa tudi mene ful zanim, kaj je pisalo na onem listku ...
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.