Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#101 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 20 June 2005 - 05:45 PM

meni se je uspelo odvadit z neko samokontrolo...
baje pa obstaja nek lak za nohte s fajn nagravžnim okusom in pol se nohtov od gnjusa ne takneš nikoli več ;)
  • 0

#102 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 23 June 2005 - 06:26 AM

Eh, meni ne pomaga ne eno ne drugo. Sej je res, da so mi všeč nohtki, ko niso pogriženi, ampak potem spet pride obdobje in spet po starem.
Tisti lak je pa res nagraužen, ampak jaz vseeno grizem.
Ni mi pomoči.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#103 espea

espea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 155 posts

Posted 23 June 2005 - 08:19 AM

QUOTE(redkvica)
meni se je uspelo odvadit z neko samokontrolo...
baje pa obstaja nek lak za nohte s fajn nagravžnim okusom in pol se nohtov od gnjusa ne takneš nikoli več ;)

He, he, jst sem si tut enkrat za foro namazala nohte z enim takim lakom. Čeprav nisem imela prej nikoli nohtov v ustih sem jih potem neprestano dajala v usta. Mi je bil ful usec okus. biggrin.gif
  • 0

#104 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 23 June 2005 - 10:17 AM

hmmm.. malo obratno deluješ kot so pričakovali proizvajalci tongue.gif
  • 0

#105 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 23 June 2005 - 01:11 PM

ja, pa ti laki so shit [za mene]. jaz sem se tudi namazala s tem pa ni pomagalo. oops.gif wink.gif rolleyes.gif

se bom že odvadla. nekooooooooč.....
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

#106 Uzi

Uzi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 194 posts

Posted 23 June 2005 - 01:37 PM

QUOTE(Charmed25)
hm.. pomoje da bom zmagala ;)
-če jem kaj sladkega morm čez nekaj kislega (fuj ja vem tongue.gif)
-doma imam svojo žlico & vilico in nikoli ne jem z drugimi biggrin.gif kozarci isto..
-npr ko si v šoli alpa kjer kol drugje pa če kdo sedi pred tabo na stolu in je topel - fej ne morm smile.gif
.......
in tko naprej biggrin.gif biggrin.gif
pa še kej bi se najdlo biggrin.gif

Charmed, mislim, da si res zmagala. smile.gif
  • 0

#107 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 June 2005 - 01:38 PM

Jaz imam tudi 'svoj kozarec'. Doma in tukaj, v Lj. :=)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#108 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 23 June 2005 - 04:19 PM

mojega kozarca pa ni več, ga je nona razbila mad.gif
  • 0

#109 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 June 2005 - 07:31 PM

QUOTE(redkvica)
mojega kozarca pa ni več, ga je nona razbila mad.gif

si bo treba novega omislit ... ko smo že pri kozarcih in podobnih zadevah: js mam pri fantu 'mojo' šalco za čaj, doma pa tut in zmer težim, če kdo recimo kofe pije iz šalce za čaj al pa sadni/zeliščni čaj iz šalce za črni čaj. pa mamo šalce in za kavo in za vse možne vrste čajev ....
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#110 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 24 June 2005 - 10:11 AM

Clovek si prov oddahne ko prebere navade od drugih... in se pol sam seb ne zdis tolk cudn v enih zadevah wink.gif

moje fore so pa npr.:
- na cesti gledam tablice od avtomobilov (odkar imam svoj avto in sem mogla kupit valda tud registrsko tablico, skoz gledam druge in jih primerjam z mojo - kaj podobnega in kaj različnega) Sem mislila, da me bo s casom minil... po parih letih je se vedno isto. Pa zdej znam ze napamet grbe od LJ in CE regije, pol pa gledam kolk delec je folk od doma oz. ugibam, kaj ga je prineslo na ta konc
- grizem spodnjo ustnico
- ko sem se ucila, sem si zmer vse izboklince na obrazu razpraskala, tko da sem na ta način dobila marskater mozolj
- ko vstanem iz postelje jo najprej posteljem in sem totalno alergična, ko se mi kdo gor usede... ma jst ne vem kako to zna folk sedet, da zacne kovter dol lezt. Tud ko sama sedim na pojstli, mi to ne rata... v glavnem pol jih spodim dol, pa takoj porihtam nazaj.
- isto se ne morem učit, če nimam pospravljene mize
- ko hodim po bajti skoz gledam na tla, kje je kaksna smet in ko kaksno vidim, sem cist zivcna in pol stejem kolk caja od takrat, ko sem nazadnje posesala in kaj dela folk, da je tolk hitr usran in sem jezna na vsazga pol si pa zmisljujem sama pri sebi dialoge, kako bi jim lahko na cimlepsi nacin povedala, da nej ne svinjajo tolk ipd.
- v kuhni imam vedno vse pomit in pobrisan... ne morem se vsest pred TV ipd. ce vem, da je nekje se en del za nardit... ker itak je tko, da ce bom pol kej kuhala, ne morem kuhat v usrani kuhni in bo itak treba pol pospravt
- nikol nimam nobenih oblacil zunaj, vedno vse pospravim, ko dam dol iz sebe, razen ce imam za kaksno stvar obcutek, da se mora mal preluftat, pol pustim mal zuni
- spodnje perilo imam zlozeno po 2 kriterijih - najprej "barva", znotraj barvega sklopa pa se po "cipkast-necipkast"
- nogavice imam tud po barvi
- WC papir se mi tud more vrtet v eno smer (drugac ga popravim)
- ne stekam, kako je enim vseen kere copate obujejo doma, ker jst imam prov svoje in mi un obcutek, da je ze 1000 ljudi mel ene copate totalno ne ustreza
- ko se stusiram, dam vedno "vecerne" nogavice gor, preden dam nogo v copat - ful se mi zdi nehigienično, da se stusiras pol das pa to cisto nogo v copat, katerga je pomoznosti imel obutga ze ful folka, pa niti ne ves kaksne podplate so not tlacil oz. ce ves da si sam neki enkrat hodil bos, pol pa dal to isto nogo v copat, pol itak ves kolk je "cisto"
- pri starsih doma sem vedno spala z enim medvedkom (od 1 leta naprej, dokler se nisem preselila s fantom) in s tem medvedkom sem vedno tko delala, kot da bi bil ziv. Ko sem postlala pojstlo in sem jo (ime je mela Petra) pokrila s kovtrom, sem ji vedno prej dala lupcka za slovo, vedno je bla oblecena (v cote od dojencka), kadar sem preoblacila posteljo sem ji vedno zrihtala nadomestno lezisce (na povstru ali v kovtru) in najraj bi "ubila" unga, ki jo je vcasih prijel za roko al pa nogo, pa nekam prestavu (ce je blo treba). Jst sem jo vedno lepo prestavla, kot dojencka, ne pa kt eno coto! Zdej mam pa namest tega medija v pojstli vedno mojga lubija wink.gif biggrin.gif (sem pa enkrat prebrala, da to da imas medvedka al neki, pomeni za otroka "zdravo locitev od mame" in da nisi noben cudak ce ga imas, ampak da je to dobro) biggrin.gif

• 0
Posted Image

#111 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 June 2005 - 10:26 AM

[quote=Tanjci]

- ko vstanem iz postelje jo najprej posteljem in sem totalno alergična, ko se mi kdo gor usede... ma jst ne vem kako to zna folk sedet, da zacne kovter dol lezt. Tud ko sama sedim na pojstli, mi to ne rata... v glavnem pol jih spodim dol, pa takoj porihtam nazaj.
- isto se ne morem učit, če nimam pospravljene mize
- ko hodim po bajti skoz gledam na tla, kje je kaksna smet in ko kaksno vidim, sem cist zivcna in pol stejem kolk caja od takrat, ko sem nazadnje posesala in kaj dela folk, da je tolk hitr usran in sem jezna na vsazga pol si pa zmisljujem sama pri sebi dialoge, kako bi jim lahko na cimlepsi nacin povedala, da nej ne svinjajo tolk ipd.
- v kuhni imam vedno vse pomit in pobrisan...
- nikol nimam nobenih oblacil zunaj, vedno vse pospravim,
- pri starsih doma sem vedno spala z enim medvedkom in s tem medvedkom sem vedno tko delala, kot da bi bil ziv. Ko sem postlala pojstlo in sem jo (ime je mela Petra) pokrila s kovtrom, sem ji vedno prej dala lupcka za slovo, vedno je bla oblecena (v cote od dojencka), kadar sem preoblacila posteljo sem ji vedno zrihtala nadomestno lezisce (na povstru ali v kovtru) (sem pa enkrat prebrala, da to da imas medvedka al neki, pomeni za otroka "zdravo locitev od mame" in da nisi noben cudak ce ga imas, ampak da je to dobro) biggrin.gif

hehehe biggrin.gif za te stavke bi lahko rekla,da sm jih kr jz napisala;)
ne maram razmetaaaaaaaaaannneeeeega stanovanjaaaaaaa,ne,ne,ne,ne
vse mora bit čisto biggrin.gif
Tanjčia zdravo ločitev od mame zate al za tvojga otroka od tebe?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#112 Uzi

Uzi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 194 posts

Posted 24 June 2005 - 10:30 AM

[quote=Tanjci]- pri starsih doma sem vedno spala z enim medvedkom (od 1 leta naprej, dokler se nisem preselila s fantom) in s tem medvedkom sem vedno tko delala, kot da bi bil ziv. Ko sem postlala pojstlo in sem jo (ime je mela Petra) pokrila s kovtrom, sem ji vedno prej dala lupcka za slovo, vedno je bla oblecena (v cote od dojencka), kadar sem preoblacila posteljo sem ji vedno zrihtala nadomestno lezisce (na povstru ali v kovtru) in najraj bi "ubila" unga, ki jo je vcasih prijel za roko al pa nogo, pa nekam prestavu (ce je blo treba). Jst sem jo vedno lepo prestavla, kot dojencka, ne pa kt eno coto! Zdej mam pa namest tega medija v pojstli vedno mojga lubija wink.gif biggrin.gif (sem pa enkrat prebrala, da to da imas medvedka al neki, pomeni za otroka "zdravo locitev od mame" in da nisi noben cudak ce ga imas, ampak da je to dobro) biggrin.gif
[/color]

O, pikola, potem je to pogosto? Moja nekdanja cimra je tudi imela v postelji neko žival iz blaga, psa ali nekaj takega, vem samo, da je bil Pikec. Vedno, ko sem postiljala postelje, sem ga nekam fliknila, potem pa je bila zelo užaljena - ker ji nisem Pikca lepo namestila na postlano posteljo in ga po možnosti zavila še v šal. Ni mi šlo skupaj - da si na faksu in pelješ takega hudiča zaradi enega Pikca. blink.gif
Saj sem se trudila razumeti in upoštevati ta cimrski dodatek, ampak mi ni šlo najbolje.
Ok, zdaj vidim, da sem ji delala krivico. cry.gif
  • 0

#113 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 June 2005 - 10:49 AM

ja, uzi, krivico si ji delala laugh.gif
  • 0

#114 Uzi

Uzi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 194 posts

Posted 24 June 2005 - 12:21 PM

Ja, moram se ji nekako oddolžiti! smile.gif
  • 0

#115 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 24 June 2005 - 02:45 PM

kupi ji stajco in voziček za njenega prijateljčka biggrin.gif
  • 0

#116 Uzi

Uzi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 194 posts

Posted 24 June 2005 - 06:21 PM

QUOTE(rea)
kupi ji stajco in voziček za njenega prijateljčka biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Joj, Rea! biggrin.gif
  • 0

#117 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 25 June 2005 - 10:34 AM

ne vem, če glih to sem paše, ampak sem se spomnila: vse delam z levo roko (pišem, rišem, brišem, jem, ... ), strižem s škarjami pa z desno roko (zato mam na desni roki pol zmer mal pofaulan postrižene nohtke, hehe ) - še ni blo škarij za levičarje, ko sem se js učila strič. biggrin.gif zdej sm pa z desno tko navajena strič, da verjetn niti držat ne bi znala prej omenjenih škarij. biggrin.gif včasih sm mela probleme z rokovanjem, sm mogla prou pomislt: 'dej desno roko!', hehe, včas za foro pa levo rokok pomolim, da vidm reakcije ... biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#118 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 25 June 2005 - 02:50 PM

špela,a si levičarka?
  • 0

#119 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 25 June 2005 - 03:53 PM

QUOTE(rea)
špela,a si levičarka?

hehehe, jao, rea! ja, sm , ja! pa še ponosna na to! biggrin.gif
  • 0

#120 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 25 June 2005 - 04:19 PM

[quote=Špela][quote=rea]špela,a si levičarka?[/quote]

hehehe, jao, rea! ja, sm , ja! pa še ponosna na to! biggrin.gif
Ja,no...hotla sm rečt,da pol ni čudn,da vse delaš z levo,a??? biggrin.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users