QUOTE(_v-i-k-i_ @ 24. 9. 2007 - 17:51)
.Pa sej ni nujn, da je neki fuul narobe s tabo pa da greš šele takrt k psihiatru. K da je to kj tazga!!

Pomoje bi vsak rabu vsaj enkrat obiskat psihiatra.

QUOTE(_v-i-k-i_ @ 24. 9. 2007 - 19:26)
Če hodš k ginekologu, zdravniku.. pa zakaj ne bi šel še k psihiatru.
Odgovor na prvo: nc ni kaj takega ce gres k psihologu/ psihiatru, samo ne vem a se mi zdi to potrebno, ce z nekom ni kaj naroba in nima globljih dusevnih/psihicnih tezav. To se bolj kot za psihologa drzi za psihiatra, tu ne gre pozabit, da je to le zdravnik za BOLEZENSKA dusevna stanja, in to kar se dans dogaja, da gre k njemu ze vsak drugi, je v veliki meri prislo k nam iz amerike in v veliki meri je povezano s pritekanjem financnih sredstev.

Odgovor na drugo: zivimo v svetu zmeraj vecje kontrole in ce ti dam malo paranoicen odgovor, zaradi pranja mozganov. Ze tk vejo o nas vse pa se vec, ce jim damo se vsebino nase glave na razpolago... ok, to je mal skrajno, no, sam...

POdpiram to, da se gre k prsihologu, ce mas probleme, si depresiven itd., samo se mi pa zdi, da se vedno manj posvecamo samemu sebi, ker je to pac tezko, seveda je tezko zavest se da si mogoce sam razlog svojih problemov, in je lazje enostavno prelozit to nalogo na nekoga drugega. Pac.. moje mnenje. Nanasa se pa res SAMO na tiste, ki nimajo resnih dusevnih problemov.