kaj študirate
Posted 13 September 2005 - 08:19 AM
Thanksgiving,
Tuesday & Thursday,
Today,
Tomorrow,
Taturday,
Tunday…
Every Tucking Day!
Have a nice Tay!
Posted 13 September 2005 - 08:56 AM
Posted 13 September 2005 - 11:33 AM

Thanksgiving,
Tuesday & Thursday,
Today,
Tomorrow,
Taturday,
Tunday…
Every Tucking Day!
Have a nice Tay!
Posted 13 September 2005 - 01:08 PM

Posted 24 September 2005 - 03:23 PM
Dej moja bo imela pa 130 strani pa še 25 strani prilog. Za znoret... ful dolg delam, sam sej itak nismo navzgor omejeni...drugač pa nasleden teden prijavim diplomsko, drug teden oktobra mam pa zagovor

Posted 24 September 2005 - 03:51 PM
Kako sploh je na našem faxu? Kakšen mora biti razmik med vrsticami in pisava? A kaj veš?
Posted 24 September 2005 - 11:04 PM
Mah jst imam čist neki \"posebnega\"... priprava gradiva za prenovo študijskih prigramov (ta Bolonjski proces). Tko da imam 40 strani (nč slik) o Bolonjskem procesu, zakonodaji, o Inženirski zbornici in podobne zadeve... pol pa ene 80 strani analize ankete (ker so tri ankete: za prfokse, delodajalce in diplomante naše fakultete). V glavnem too much!
80 strani je kul... sicer pa na UNI študiju ni omejitve, dokler vsebinsko zadostuje \"pogojem\".
Oblikovanje je točno predpisano... sicer pa zdej na novih straneh najdeš un pdf file, kjer vse lepo piše... je pa razmik 1,5 vrstice

Posted 25 September 2005 - 07:37 AM
To nalogo pa poznam. A je to iz tistih anket, ki jih oddajamo glede profesorjev, ali so to posebne ankete?
Posted 25 September 2005 - 02:26 PM
Ta anketa, ki jo ti misliš, to se izpolnjuje vsako leto in je bolj usmerjena na vsebino predmetov in delo prfoksov (ampak se bo tud koristla v namene prenove).... tko k pa jst delam so pa prov uni, ki so že diplomiral in delajo, da pol povejo kateri predmeti so jim uporabni ipd. Nasplošno so pa vse moje ankete bolj usmerjene na sposobnosti, ki so koristne oz. potrebne.

Posted 25 September 2005 - 02:36 PM
Pravkar sem nameravala tle gor vprašat če katera študira novinarstvo pa sem rekla grem raje pogledat, mogoče je pa katera napisala.
Mene ta študij ZELO zanima pa imam nekaj takih čisto splošnih vprašanj.
Zanima me najprej, če je zlo težko prit zraven (kolk točk si morala met?). Poleg tega sem slišala o študiju novinarstva ful nasprotujočih mnenj. Nekateri pravijo, da je ful zajeb*** drugi pa, da vse skupaj 'ni nič'.
Prebirala sem razne članke oz. vse kar se najde na netu in moram rečt, da sem 'rahlo' zmedena, sploh ko prebiram članke kot je tale:
http://www.spekteron...anek.asp?id=305
I need help - please!

Posted 25 September 2005 - 03:38 PM
Pravkar sem nameravala tle gor vprašat če katera študira novinarstvo pa sem rekla grem raje pogledat, mogoče je pa katera napisala.
Mene ta študij ZELO zanima pa imam nekaj takih čisto splošnih vprašanj.
Zanima me najprej, če je zlo težko prit zraven (kolk točk si morala met?). Poleg tega sem slišala o študiju novinarstva ful nasprotujočih mnenj. Nekateri pravijo, da je ful zajeb*** drugi pa, da vse skupaj 'ni nič'.
Prebirala sem razne članke oz. vse kar se najde na netu in moram rečt, da sem 'rahlo' zmedena, sploh ko prebiram članke kot je tale:
http://www.spekteron...anek.asp?id=305
I need help - please!

hm...jz sm slišala,da je kar dost točk potrebnih-(predlan sicr nč,drgač pa)no,ampak,baje,da kar,mislm,da sm clo enkrat slišala,da je blo do 80pik

mene pa zanima-če ma ktere izkušnje s tem,...kako je s 5 predmetom(če maš poklicno maturo,in,da si uzamš še 5 predmet)....a si ga to sam zbereš...slišala sm da je ta 5 predmet odvisn glede na faks na kterga greš,kar je logično(ker,če bi htela it na kemijo,ne bi pol gli umestnostne zgodovine mi pustil uzet

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 September 2005 - 06:39 PM
Npr. za medicino moraš vzeti en naravoslovni premet (FI, KE ali BIO).
Posted 25 September 2005 - 07:12 PM

Posted 06 October 2005 - 11:08 PM
Posted 09 October 2005 - 06:08 PM
Posted 09 October 2005 - 08:00 PM

certifikat dobis, ce nrdis tiste teste, k so mnda isto tezki kot matura..torej z malo truda jih nrdis...sosolka ga ma pa ne obvlada neki nemscine...
Posted 09 October 2005 - 09:12 PM

certifikat dobis, ce nrdis tiste teste, k so mnda isto tezki kot matura..torej z malo truda jih nrdis...sosolka ga ma pa ne obvlada neki nemscine...[/quote]
No za to punco jaz dam roko v ogenj, če ne zna nemško...govori tekoče, slovnico in vse ostalo (spisi) je vedno pisala najboljše v razredu, bila vključena v nemško bralno značko.... aja zaj sem se spomnila kak se reče temu certifikatu- Deutsches sprach diplom (no nekak tak)
Posted 09 October 2005 - 09:24 PM

certifikat dobis, ce nrdis tiste teste, k so mnda isto tezki kot matura..torej z malo truda jih nrdis...sosolka ga ma pa ne obvlada neki nemscine...[/quote]
No za to punco jaz dam roko v ogenj, če ne zna nemško...govori tekoče, slovnico in vse ostalo (spisi) je vedno pisala najboljše v razredu, bila vključena v nemško bralno značko.... aja zaj sem se spomnila kak se reče temu certifikatu- Deutsches sprach diplom (no nekak tak)[/quote]
ja sj to je to....mnda ni tezk..sm js tud razmislala ze o tem, sam se mi ne lubi glih trenutno

Posted 10 October 2005 - 08:51 AM
Posted 31 October 2005 - 10:11 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users