Jump to content

Photo

kaj študirate

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#101 Andrejcika

Andrejcika

sramežljivec

• Člani
  • 16 posts

Posted 13 September 2005 - 08:19 AM

Js moram pa cez nekaj tednov zagovarjat diplomo in bom komunalni inzenir!
  • 0
It is good to have sex on daysthat begin with T:
Thanksgiving,
Tuesday & Thursday,
Today,
Tomorrow,
Taturday,
Tunday…
Every Tucking Day!
Have a nice Tay!

#102 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 September 2005 - 08:56 AM

Joj, lepo. Blagor tebi. Jaz pa nikakor da napišem diplomo. Ko že imam temo, pride pa premalo strani. Groza.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#103 Andrejcika

Andrejcika

sramežljivec

• Člani
  • 16 posts

Posted 13 September 2005 - 11:33 AM

Saj bo! Pocas se dalec pride! smile.gif
  • 0
It is good to have sex on daysthat begin with T:
Thanksgiving,
Tuesday & Thursday,
Today,
Tomorrow,
Taturday,
Tunday…
Every Tucking Day!
Have a nice Tay!

#104 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 September 2005 - 01:08 PM

Oh, ja. Iz tvojih ust v božja ušesa. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#105 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 24 September 2005 - 03:23 PM

QUOTE(sonchika)
Joj, lepo. Blagor tebi. Jaz pa nikakor da napišem diplomo. Ko že imam temo, pride pa premalo strani. Groza.

Dej moja bo imela pa 130 strani pa še 25 strani prilog. Za znoret... ful dolg delam, sam sej itak nismo navzgor omejeni...drugač pa nasleden teden prijavim diplomsko, drug teden oktobra mam pa zagovor biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#106 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 September 2005 - 03:51 PM

Pa imaš teoretično ali praktično nalogo? Jaz sem do danes zbasala skupaj 60 strani... (sama teorija, brez slik, grafov in podobnega). mislim, da bi pa moralo priti občutno več kot 80 strani.

Kako sploh je na našem faxu? Kakšen mora biti razmik med vrsticami in pisava? A kaj veš?
  • 0

#107 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 24 September 2005 - 11:04 PM

QUOTE(sonchika)
Pa imaš teoretično ali praktično nalogo? Jaz sem do danes zbasala skupaj 60 strani... (sama teorija, brez slik, grafov in podobnega). mislim, da bi pa moralo priti občutno več kot 80 strani.

Mah jst imam čist neki \"posebnega\"... priprava gradiva za prenovo študijskih prigramov (ta Bolonjski proces). Tko da imam 40 strani (nč slik) o Bolonjskem procesu, zakonodaji, o Inženirski zbornici in podobne zadeve... pol pa ene 80 strani analize ankete (ker so tri ankete: za prfokse, delodajalce in diplomante naše fakultete). V glavnem too much!
80 strani je kul... sicer pa na UNI študiju ni omejitve, dokler vsebinsko zadostuje \"pogojem\".

QUOTE(sonchika)
Kako sploh je na našem faxu? Kakšen mora biti razmik med vrsticami in pisava? A kaj veš?

Oblikovanje je točno predpisano... sicer pa zdej na novih straneh najdeš un pdf file, kjer vse lepo piše... je pa razmik 1,5 vrstice smile.gif pol se res lažje bere.
  • 0
Posted Image

#108 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 September 2005 - 07:37 AM

Joj, super, da je razmik 1,5.
To nalogo pa poznam. A je to iz tistih anket, ki jih oddajamo glede profesorjev, ali so to posebne ankete?
  • 0

#109 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 25 September 2005 - 02:26 PM

QUOTE(sonchika)
To nalogo pa poznam. A je to iz tistih anket, ki jih oddajamo glede profesorjev, ali so to posebne ankete?

Ta anketa, ki jo ti misliš, to se izpolnjuje vsako leto in je bolj usmerjena na vsebino predmetov in delo prfoksov (ampak se bo tud koristla v namene prenove).... tko k pa jst delam so pa prov uni, ki so že diplomiral in delajo, da pol povejo kateri predmeti so jim uporabni ipd. Nasplošno so pa vse moje ankete bolj usmerjene na sposobnosti, ki so koristne oz. potrebne.
  • 0
Posted Image

#110 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 25 September 2005 - 02:36 PM

QUOTE(Jota)
Novinarstvo na FDV

Pravkar sem nameravala tle gor vprašat če katera študira novinarstvo pa sem rekla grem raje pogledat, mogoče je pa katera napisala.

Mene ta študij ZELO zanima pa imam nekaj takih čisto splošnih vprašanj.

Zanima me najprej, če je zlo težko prit zraven (kolk točk si morala met?). Poleg tega sem slišala o študiju novinarstva ful nasprotujočih mnenj. Nekateri pravijo, da je ful zajeb*** drugi pa, da vse skupaj 'ni nič'.

Prebirala sem razne članke oz. vse kar se najde na netu in moram rečt, da sem 'rahlo' zmedena, sploh ko prebiram članke kot je tale:

http://www.spekteron...anek.asp?id=305

I need help - please! biggrin.gif wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#111 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 September 2005 - 03:38 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Jota)
Novinarstvo na FDV

Pravkar sem nameravala tle gor vprašat če katera študira novinarstvo pa sem rekla grem raje pogledat, mogoče je pa katera napisala.

Mene ta študij ZELO zanima pa imam nekaj takih čisto splošnih vprašanj.

Zanima me najprej, če je zlo težko prit zraven (kolk točk si morala met?). Poleg tega sem slišala o študiju novinarstva ful nasprotujočih mnenj. Nekateri pravijo, da je ful zajeb*** drugi pa, da vse skupaj 'ni nič'.

Prebirala sem razne članke oz. vse kar se najde na netu in moram rečt, da sem 'rahlo' zmedena, sploh ko prebiram članke kot je tale:

http://www.spekteron...anek.asp?id=305

I need help - please! biggrin.gif wink.gif

hm...jz sm slišala,da je kar dost točk potrebnih-(predlan sicr nč,drgač pa)no,ampak,baje,da kar,mislm,da sm clo enkrat slišala,da je blo do 80pik blink.gif .

mene pa zanima-če ma ktere izkušnje s tem,...kako je s 5 predmetom(če maš poklicno maturo,in,da si uzamš še 5 predmet)....a si ga to sam zbereš...slišala sm da je ta 5 predmet odvisn glede na faks na kterga greš,kar je logično(ker,če bi htela it na kemijo,ne bi pol gli umestnostne zgodovine mi pustil uzet biggrin.gif za 5 predmet) no in me zanimjo konkretni primeri,če je ktera nardila to in za kater faks,hvala!!!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#112 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 September 2005 - 06:39 PM

Kar se tiče konkretnih zadev, potem moraš prebrati razpise, kjer točno piše, katere predmete lahko vzameš in katere ne.
Npr. za medicino moraš vzeti en naravoslovni premet (FI, KE ali BIO).
  • 0

#113 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 25 September 2005 - 07:12 PM

Pa mislim, da za Biotehnično fakulteto al kaj že je v LJ kjer lahko vzameš enopredmetno BI moraš met BI na mature...samo za to nisem sigurna, pa za farmacijo tudi nekaj v tej smeri...V glavnem vse piše v razpisu smile.gif Kar pa se novinarstva tiče je pa takole. Sem imela sošolca v srednji šoli, ki je začel pisat v našem šolskem časopisu. In s pomočjo le tega so ga opazili v eni večjem časopisnem podjetju in ga čez poletje zaposlili kot počitniško delo. Zdaj je prvi letnik novinarstva in so mu tam rekli, da bi lahko v bistvu končal katerikoli fax pa dobi takoj tam zaposlitev. Vse je odvisno torej od tega kako se angažiraš. Zdaj če je to lokalni časopis ali kaj drugega. Treba se je znajdit in pridobivat izkušnje. Pa še glede FDV-ja nekaj. Sem se pred kratkim srečala s kolegico, ki tam študira in je rekla, da je fax relativno lahek vendar so tam jeziki zlo težki. Ona obvlada nemščino, ima tudi certifikat - pa majo take prfokse tam, da ma komaj 6-ko. Bo potrebno vlagat kaj v jezike..pa to ne samo FDV-jevci, vsi ostali tudi wink.gif
  • 0

#114 AnYa_r

AnYa_r

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 131 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 06 October 2005 - 11:08 PM

jaz pa študiram nemščino in slovenščino na pedagoški..
  • 0

#115 Vijolica

Vijolica

sramežljivec

• Člani
  • 16 posts
  • Interests:Dejansko vse

Posted 09 October 2005 - 06:08 PM

pravo v mb
  • 0
Izziv je v tem, da ostaneš to kar si v svetu, ki te poskuša narediti takšnega, kakršni so vsi drugi.

#116 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 09 October 2005 - 08:00 PM

[quote=bellini]Pa mislim, da za Biotehnično fakulteto al kaj že je v LJ kjer lahko vzameš enopredmetno BI moraš met BI na mature...samo za to nisem sigurna, pa za farmacijo tudi nekaj v tej smeri...V glavnem vse piše v razpisu smile.gif Kar pa se novinarstva tiče je pa takole. Sem imela sošolca v srednji šoli, ki je začel pisat v našem šolskem časopisu. In s pomočjo le tega so ga opazili v eni večjem časopisnem podjetju in ga čez poletje zaposlili kot počitniško delo. Zdaj je prvi letnik novinarstva in so mu tam rekli, da bi lahko v bistvu končal katerikoli fax pa dobi takoj tam zaposlitev. Vse je odvisno torej od tega kako se angažiraš. Zdaj če je to lokalni časopis ali kaj drugega. Treba se je znajdit in pridobivat izkušnje. Pa še glede FDV-ja nekaj. Sem se pred kratkim srečala s kolegico, ki tam študira in je rekla, da je fax relativno lahek vendar so tam jeziki zlo težki. Ona obvlada nemščino, ima tudi certifikat

certifikat dobis, ce nrdis tiste teste, k so mnda isto tezki kot matura..torej z malo truda jih nrdis...sosolka ga ma pa ne obvlada neki nemscine...
  • 0
it's not pms, it's you..

#117 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 09 October 2005 - 09:12 PM

[quote=anch][quote=bellini]Pa mislim, da za Biotehnično fakulteto al kaj že je v LJ kjer lahko vzameš enopredmetno BI moraš met BI na mature...samo za to nisem sigurna, pa za farmacijo tudi nekaj v tej smeri...V glavnem vse piše v razpisu smile.gif Kar pa se novinarstva tiče je pa takole. Sem imela sošolca v srednji šoli, ki je začel pisat v našem šolskem časopisu. In s pomočjo le tega so ga opazili v eni večjem časopisnem podjetju in ga čez poletje zaposlili kot počitniško delo. Zdaj je prvi letnik novinarstva in so mu tam rekli, da bi lahko v bistvu končal katerikoli fax pa dobi takoj tam zaposlitev. Vse je odvisno torej od tega kako se angažiraš. Zdaj če je to lokalni časopis ali kaj drugega. Treba se je znajdit in pridobivat izkušnje. Pa še glede FDV-ja nekaj. Sem se pred kratkim srečala s kolegico, ki tam študira in je rekla, da je fax relativno lahek vendar so tam jeziki zlo težki. Ona obvlada nemščino, ima tudi certifikat

certifikat dobis, ce nrdis tiste teste, k so mnda isto tezki kot matura..torej z malo truda jih nrdis...sosolka ga ma pa ne obvlada neki nemscine...[/quote]

No za to punco jaz dam roko v ogenj, če ne zna nemško...govori tekoče, slovnico in vse ostalo (spisi) je vedno pisala najboljše v razredu, bila vključena v nemško bralno značko.... aja zaj sem se spomnila kak se reče temu certifikatu- Deutsches sprach diplom (no nekak tak)
  • 0

#118 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 09 October 2005 - 09:24 PM

[quote=bellini][quote=anch][quote=bellini]Pa mislim, da za Biotehnično fakulteto al kaj že je v LJ kjer lahko vzameš enopredmetno BI moraš met BI na mature...samo za to nisem sigurna, pa za farmacijo tudi nekaj v tej smeri...V glavnem vse piše v razpisu smile.gif Kar pa se novinarstva tiče je pa takole. Sem imela sošolca v srednji šoli, ki je začel pisat v našem šolskem časopisu. In s pomočjo le tega so ga opazili v eni večjem časopisnem podjetju in ga čez poletje zaposlili kot počitniško delo. Zdaj je prvi letnik novinarstva in so mu tam rekli, da bi lahko v bistvu končal katerikoli fax pa dobi takoj tam zaposlitev. Vse je odvisno torej od tega kako se angažiraš. Zdaj če je to lokalni časopis ali kaj drugega. Treba se je znajdit in pridobivat izkušnje. Pa še glede FDV-ja nekaj. Sem se pred kratkim srečala s kolegico, ki tam študira in je rekla, da je fax relativno lahek vendar so tam jeziki zlo težki. Ona obvlada nemščino, ima tudi certifikat

certifikat dobis, ce nrdis tiste teste, k so mnda isto tezki kot matura..torej z malo truda jih nrdis...sosolka ga ma pa ne obvlada neki nemscine...[/quote]

No za to punco jaz dam roko v ogenj, če ne zna nemško...govori tekoče, slovnico in vse ostalo (spisi) je vedno pisala najboljše v razredu, bila vključena v nemško bralno značko.... aja zaj sem se spomnila kak se reče temu certifikatu- Deutsches sprach diplom (no nekak tak)[/quote]
ja sj to je to....mnda ni tezk..sm js tud razmislala ze o tem, sam se mi ne lubi glih trenutno smile.gif verjamem, da ona obvlada, sam hotla sm povedat da ni tak problem to drgac dobit smile.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#119 sončica

sončica

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 10 October 2005 - 08:51 AM

Jaz pa sem končala višjo šolo - turizem, zdaj pa razmišljam za naprej.
  • 0

#120 Sephora

Sephora

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 191 posts

Posted 31 October 2005 - 10:11 PM

Politologija na fdv Lj.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users