Jump to content

Photo

bruucii;-)

• Please log in to reply
155 replies to this topic

#101 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 29 September 2008 - 12:45 PM

In letošnje brucke, a že nestrpno pričakujete prvi študijski dan? biggrin.gif
  • 0

#102 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 29 September 2008 - 01:06 PM

Jaz sicer nisem brucka...ga pa KOMAJ čakam laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#103 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 September 2008 - 01:09 PM

Faxa se vsekakor ne veselim, ničesar v zvezi z njim. Ne predavanj, ne izpitov, ne folka.
Komaj pa čakam, da bom sama živela, da bom imela svoj mir in se mi po cele dneve ne bo treba z nikomer pogovarjat, če mi pač ne bo do tega. laugh.gif
Super je to, da se bom vsak dan vračala v tišino stanovanja in mi noben ne bo ničesar nakladal. Totalna milina, resno. Fanta bom pa vseeno pogrešala.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#104 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 29 September 2008 - 03:36 PM

^^Zakaj pa se ne veseliš folka.

Jaz po eni strani komaj čakam. Novi ljudje, končno nekaj za delat, da ne bom več vegetirala doma. Malo manj pa se seveda veselim izpitov. biggrin.gif

Vprašanje za Kalypso ali pa katero drugo študentko FF v MB. Kako je kaj z parkirišči v okolici FF.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#105 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 September 2008 - 03:54 PM

QUOTE(tašika @ 29. 9. 2008 - 16:36) View Post

^^Zakaj pa se ne veseliš folka.

Sem tak samotarski tip človeka. Imam natanko dve tapravi prijateljici, od tega eno vidim 1x na dva meseca, drugo pa 1x tedensko.
Sicer mi ful ni težko navezat stika, pa hitro se vklopim, ampak potem nimam interesa vzdrževat novih poznanstev in se mi je do zdej še vedno očitalo nezainteresiranost in ignoranco.
Glede tega sem mal čudna, ampak taka pač sem, ne morem pomagat. Očitno sem zadovoljna v svojem malem svetu in imam dost zanimivo sestro, fanta in prijateljici, da nimam potrebe po drugih. =)
Da ne omenjam moje nagnjenosti k tem, da če sem preveč časa v večji družbi (kakšni pikniki, itd.) postanem ful razdražljiva in nemirna, pa me mora potem fant prej domov peljat in podobne scene.
Pa ni tak hudo, kot se čuje, no. Znam bit ful družabna in fajn družba, samo imam pač neko jasno mejo in ko mi ni več za bit nekje/s kom, se niti slučajno ne bom delala, da mi je fajn in se raje spokam.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#106 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 29 September 2008 - 04:03 PM

Vprašanje za Kalypso ali pa katero drugo študentko FF v MB. Kako je kaj z parkirišči v okolici FF.

Sicer ne hodim jaz na FF ampak moj fant. Z eno besedo: kaos laugh.gif Če se ti predavanja začnejo zjutraj (beri ob 8.00) boš še našla prostor kje. Če prideš kasneje bo bolj kot ne kr dolgotrajno iskanje in čakanje, da kdo zapusti parkirišče. To velja še posebej za prva dva do tri mesece. Potem se malo razredči. Včasih je bilo kr nekaj parkirišč, vendar so jih v zadnjih letih vedno bolj krčili. Zdaj ne vem točno, če bodo odprli še tisto parkirišče pred UŠC-jem. Lani so tam postavili rampo. Aja tam pri Lidlu se tud da parkirat smile.gif Pa ne parkiraj na travi kje, ker tam zelo radi vozijo pajeki.
  • 0

• Guests

Posted 29 September 2008 - 05:10 PM

QUOTE(DiLeMa @ 29. 9. 2008 - 16:54) View Post

Sem tak samotarski tip človeka. Imam natanko dve tapravi prijateljici, od tega eno vidim 1x na dva meseca, drugo pa 1x tedensko.
Sicer mi ful ni težko navezat stika, pa hitro se vklopim, ampak potem nimam interesa vzdrževat novih poznanstev in se mi je do zdej še vedno očitalo nezainteresiranost in ignoranco.
Glede tega sem mal čudna, ampak taka pač sem, ne morem pomagat. Očitno sem zadovoljna v svojem malem svetu in imam dost zanimivo sestro, fanta in prijateljici, da nimam potrebe po drugih. =)
Da ne omenjam moje nagnjenosti k tem, da če sem preveč časa v večji družbi (kakšni pikniki, itd.) postanem ful razdražljiva in nemirna, pa me mora potem fant prej domov peljat in podobne scene.
Pa ni tak hudo, kot se čuje, no. Znam bit ful družabna in fajn družba, samo imam pač neko jasno mejo in ko mi ni več za bit nekje/s kom, se niti slučajno ne bom delala, da mi je fajn in se raje spokam.

Jaz pa to čisto razumem. Mam tudi jaz včasih take popadke v večjih družbah. Nekako dovolj mi rata vsega in bi šla samo domov.
  • 0

#108 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 September 2008 - 05:19 PM

Pri Lidlu se ne da parkirat. Jaz sem enkrat pustila tam avto in sem dobla listek na katerem je pisalo, da imajo mojo registersko in da bodo naslednjič avto odpeljali na moje stroške. Pa rajši več ne puščam tam biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#109 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 September 2008 - 05:31 PM

Hojla. Jst se po eni str. veselim faksa, po drugi seveda ne. Sem se preveč razvadila na dejstvo, da sem imela frej dneve in da sem počela super duper stvari. Res. Da ne omenjam, da je moje psihično stanje že od mature naprej odlično, nisem rabla niti 1 persena, niti nisem imela nobenih napadov panike in podobnega. No stress in my life, yeah. No, tega se malo bojim. Da se bom mogla spet preevče sekirat verymad.gif No, sem si rekla, da si bom vse vzela na izi, čeporv glede na mojo osebnost ne vem, če je to mogoče.
Na lubija sem se zdej ful navadla in mi bo mucho hudo, ker se bova videla malokrat, ker bo on v Kranju cry.gif
Muri mi tudi, da še nimam avta in da bom primorana na vožnjo v avtobusu, polnem glasnih fazanov, da ne omenjam prenašanja včasih čudnih človeških telesnih vonjev v avtobusu. In pa gužva na cesti... Ma se furam teh 20km k da bi šla iz LJ do MB.
Pogrešala bom tudi sošolke, s katerimi smo se družile, ker bomo vsaka na drugem faksu ermm.gif Se pa veselim novega folka, študentskih žurov in vsega fajnega, kar prinese študij. In določenih zanimivih predavanj. Pa prakse, seveda smile.gif

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#110 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 29 September 2008 - 07:31 PM

No, sta že povedali sade in bellini, da je kaos. Vsaj na tistih parkirnih mestih, ki so zastonj. Morš imet res srečo, da najdeš prost parking. Je pa možnost, da zakupiš parking pri UŠC-ju, ampak to stane. Koliko točno nimam pojma. Jaz sem večkrat parkirala pri Fontani, ampak me je tudi en delavec enkrat nagnal, češ da je samo za stranke parking in da če ne odstranim avtomobila bodo poklicali pajka. Sicer pa je bila možnost parkiranja tudi pod mostom, ampak tam so baje zelo radi vlamljali v avtomobile. Če se še da parkirat tam, ne vem.

sade, si videla, da se predavanja za višje letnike začno komaj po 12. uri? V novicah iz referata piše pri sprejem novincev.
  • 0

#111 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 29 September 2008 - 07:57 PM

Jaz te tudi razumem, sem podobna "cudakinja". Sicer, ko pridem v vecjo druzbo, ki mi ustreza, se hitro vzivim in ne silim domov, zelo pa potrebujem mir doma. Ne maram obiskov, pa nimam nic proti nikomer, ampak kot si napisala, rada imam tisino v stanovanju in, da se mi ni treba pogovarjati, ce se nocem. Prav potrebujem samoto, da se regeneriram. Drugace postanem nervozna.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#112 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25895 posts

Posted 29 September 2008 - 09:22 PM

QUOTE(_Planet_ @ 29. 9. 2008 - 20:57) View Post

Jaz te tudi razumem, sem podobna "cudakinja". Sicer, ko pridem v vecjo druzbo, ki mi ustreza, se hitro vzivim in ne silim domov, zelo pa potrebujem mir doma. Ne maram obiskov, pa nimam nic proti nikomer, ampak kot si napisala, rada imam tisino v stanovanju in, da se mi ni treba pogovarjati, ce se nocem. Prav potrebujem samoto, da se regeneriram. Drugace postanem nervozna.

i hear you. introvert po duši pač.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#113 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 30 September 2008 - 12:33 PM

bo drzalo! in lepo je, ko kdo to razume smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#114 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 30 September 2008 - 01:22 PM

Šoum je ''ustanovil'' spletni portal dostop.si za pomoč in lažji vklop vsem brucem v študentsko življenje. thumbup.gif
  • 0

[Napoleon]

#115 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 October 2008 - 09:10 AM

Za vse bruce danes.

IPB Image

biggrin.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#116 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 01 October 2008 - 12:03 PM

Kot da bi sebe brala, res ... Tudi sama se imam sama s seboj zelo dobro, kar pa ne pomeni, da ne znam biti družabna. In ker se mi ne da na silo nekaj pogovarjati, če mi ni, ker ne zdržim predolgo v družbi.

Sama nisem več brucka, sem že velika študentka 4. letnika smile.gif Predavanja se mi začnejo čez par dni in se jih veselim, no. Sicer pa komaj čakam, da dokončam faks. Mislim pa, da ti pravo znanje dajo izkušnje in dejansko, praktično delo, ne diploma, zato komaj čakam, da dokončam.
  • 0

#117 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 01 October 2008 - 01:13 PM

In brucke kako ste preživele prvi dan? smile.gif
  • 0

#118 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 01 October 2008 - 02:48 PM

Fajn. smile.gif Najprej sem mislila, da bom morala sama na fax pa ni bilo treba. Čakam na avtobusni postaji, ko pride mimo en dečko in me vpraša kje stoji bus št.8, itak nisem mela pojma, pol pa reče da more prit do FF. Pa jaz da lahko gre kr na 19, grem jaz tudi tja in pol valda oba cela vesela, da nisma sama malo bla bla bla. Na faxu sem potem srečala še cel kup sošolcev iz srednje.
Predstavitev na angleščini mi je bila zelo všeč. Sami energični in zeloo zgovorni prof. V predavalnici pa gužva, da joj, ni bilo prostora za vse.
Na zgodovini nas je bilo bistveno manj saj sem šla v drugo skupino. Malenkost bolj resno vse skupaj apmak še vseeno fajn. Ob 12. so se nato začela predavanja, jaz pa sem ob sredah konec že ob 11. 00 se mi zdi tako da sem šibala v mesto. biggrin.gif

• 0

[Napoleon]

#119 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25895 posts

Posted 01 October 2008 - 08:45 PM

predvsem ni blo dolgčas biggrin.gif

mi naj bi imeli predavanja že na poh. dvoru (ene 9 km iz Mb), in gremo s cimro ob 7:30 lepo tja ... ugotoviva, da v vili nimamo (po številkah učilnic), drug objekt je pa še v gradnji (pač zaključujejo, ampak ni nobenga folka blo nikjer, razen delavcev). nama seveda nič jasno, ker sva referat spraševali kakšen mesec nazaj, kje da bodo predavanja in na strani je blo potem objavljeno, da so imeli otvoritev ...

skratka potem sva se spokali na avtobusno postajo, avtobusa od nikoder. tako da sem šla na naslednjega, izstopila pri slaviji, iskala bus za naprej do FK ... na FK mi povejo, da sicer bodo predavanja tam, ampak da bo nagovor brucev na slomškovem (al kerem že) trgu, fajn ... še en sprehod biggrin.gif potem 2 uri kemije, selitev nazaj na FK in 2 uri nekih vaj (mešanica fizike in matematike, rofl). mogoče sem ga mal polomila, ker sem zbrala vsš ... ampak če je bil pa program tok bolj fajn, no. bom pa kšn strokovni članek napisala v prostem času biggrin.gif right.

se pa nisem zgubila niti kej preveč paničarla, tko da 1:0 zame biggrin.gif mi je pa maribor in okolica mojega bivališča nenormalno všeč. jutri nimamo predavanj, grem domov ... v petek glavna, potem pa -upam- no more Lj za nekaj časa!

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#120 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 October 2008 - 10:00 PM

Moj dan je bil tud ful fajn, kar je super, da mam zdej več zagona thumbup.gif

Nas je 60 punc in celo 2 fanta mamo biggrin.gif LOL. Imam pa sošolko, s katero sva se spoznali že na Ledini, tko da je super pa še štekava se. Srečala sem pol bivše OŠ in pol Ledine, na moji smeri pa samo to sošolko poznam. 1/3 razreda izgleda ful piflarskih, 2/3 pa dokaj normalnih. S pogledom sem že našla bejbe za shopping laugh.gif

Amm... Ena prof. je bila res FUL simpatična, kot da bi bili mi prvošolčki v OŠ, res taka srčna, prof. bolj tko no. Folk na splošno v našem razredu ful prijazen. Mel bomo par glupih bedni predmetov (med drugim tud šraufanje grafoskopa laugh.gif ), se pa veselim ponedeljkovega praktikuma rehabilitacije otrok na Soči wub.gif Urnik je itak raztur, sploh ne vem, kako nej zraven še prostovoljno delam, ampak ok. Jutri mam predavanje đšele ob 14.30, v petek faksa nimam. Ampak to je samo ta teden... Potem bo normalno, ker so vaje.

Pa dobil smo kjuti majčke in polno gradiva v pomoč prov za naš faks. So se kar potrudli.

Po faksu sem šla še na standard lokacijo z bivšimi sošolkami in potem smo še do večera visele v Zvezdi. Mnjami kava z vanilijo wub.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users