bruucii;-)
Posted 29 September 2008 - 12:45 PM

Posted 29 September 2008 - 01:06 PM

Posted 29 September 2008 - 01:09 PM
Komaj pa čakam, da bom sama živela, da bom imela svoj mir in se mi po cele dneve ne bo treba z nikomer pogovarjat, če mi pač ne bo do tega.

Super je to, da se bom vsak dan vračala v tišino stanovanja in mi noben ne bo ničesar nakladal. Totalna milina, resno. Fanta bom pa vseeno pogrešala.
Posted 29 September 2008 - 03:36 PM
Jaz po eni strani komaj čakam. Novi ljudje, končno nekaj za delat, da ne bom več vegetirala doma. Malo manj pa se seveda veselim izpitov.

Vprašanje za Kalypso ali pa katero drugo študentko FF v MB. Kako je kaj z parkirišči v okolici FF.
[Napoleon]
Posted 29 September 2008 - 03:54 PM
^^Zakaj pa se ne veseliš folka.
Sem tak samotarski tip človeka. Imam natanko dve tapravi prijateljici, od tega eno vidim 1x na dva meseca, drugo pa 1x tedensko.
Sicer mi ful ni težko navezat stika, pa hitro se vklopim, ampak potem nimam interesa vzdrževat novih poznanstev in se mi je do zdej še vedno očitalo nezainteresiranost in ignoranco.
Glede tega sem mal čudna, ampak taka pač sem, ne morem pomagat. Očitno sem zadovoljna v svojem malem svetu in imam dost zanimivo sestro, fanta in prijateljici, da nimam potrebe po drugih. =)
Da ne omenjam moje nagnjenosti k tem, da če sem preveč časa v večji družbi (kakšni pikniki, itd.) postanem ful razdražljiva in nemirna, pa me mora potem fant prej domov peljat in podobne scene.
Pa ni tak hudo, kot se čuje, no. Znam bit ful družabna in fajn družba, samo imam pač neko jasno mejo in ko mi ni več za bit nekje/s kom, se niti slučajno ne bom delala, da mi je fajn in se raje spokam.
Posted 29 September 2008 - 04:03 PM
Vprašanje za Kalypso ali pa katero drugo študentko FF v MB. Kako je kaj z parkirišči v okolici FF.
Sicer ne hodim jaz na FF ampak moj fant. Z eno besedo: kaos

Posted 29 September 2008 - 05:10 PM
Sem tak samotarski tip človeka. Imam natanko dve tapravi prijateljici, od tega eno vidim 1x na dva meseca, drugo pa 1x tedensko.
Sicer mi ful ni težko navezat stika, pa hitro se vklopim, ampak potem nimam interesa vzdrževat novih poznanstev in se mi je do zdej še vedno očitalo nezainteresiranost in ignoranco.
Glede tega sem mal čudna, ampak taka pač sem, ne morem pomagat. Očitno sem zadovoljna v svojem malem svetu in imam dost zanimivo sestro, fanta in prijateljici, da nimam potrebe po drugih. =)
Da ne omenjam moje nagnjenosti k tem, da če sem preveč časa v večji družbi (kakšni pikniki, itd.) postanem ful razdražljiva in nemirna, pa me mora potem fant prej domov peljat in podobne scene.
Pa ni tak hudo, kot se čuje, no. Znam bit ful družabna in fajn družba, samo imam pač neko jasno mejo in ko mi ni več za bit nekje/s kom, se niti slučajno ne bom delala, da mi je fajn in se raje spokam.
Jaz pa to čisto razumem. Mam tudi jaz včasih take popadke v večjih družbah. Nekako dovolj mi rata vsega in bi šla samo domov.
Posted 29 September 2008 - 05:19 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 29 September 2008 - 05:31 PM

Na lubija sem se zdej ful navadla in mi bo mucho hudo, ker se bova videla malokrat, ker bo on v Kranju

Muri mi tudi, da še nimam avta in da bom primorana na vožnjo v avtobusu, polnem glasnih fazanov, da ne omenjam prenašanja včasih čudnih človeških telesnih vonjev v avtobusu. In pa gužva na cesti... Ma se furam teh 20km k da bi šla iz LJ do MB.
Pogrešala bom tudi sošolke, s katerimi smo se družile, ker bomo vsaka na drugem faksu

Posted 29 September 2008 - 07:31 PM
sade, si videla, da se predavanja za višje letnike začno komaj po 12. uri? V novicah iz referata piše pri sprejem novincev.
Posted 29 September 2008 - 07:57 PM
Jaz te tudi razumem, sem podobna "cudakinja". Sicer, ko pridem v vecjo druzbo, ki mi ustreza, se hitro vzivim in ne silim domov, zelo pa potrebujem mir doma. Ne maram obiskov, pa nimam nic proti nikomer, ampak kot si napisala, rada imam tisino v stanovanju in, da se mi ni treba pogovarjati, ce se nocem. Prav potrebujem samoto, da se regeneriram. Drugace postanem nervozna.
Posted 29 September 2008 - 09:22 PM
Jaz te tudi razumem, sem podobna "cudakinja". Sicer, ko pridem v vecjo druzbo, ki mi ustreza, se hitro vzivim in ne silim domov, zelo pa potrebujem mir doma. Ne maram obiskov, pa nimam nic proti nikomer, ampak kot si napisala, rada imam tisino v stanovanju in, da se mi ni treba pogovarjati, ce se nocem. Prav potrebujem samoto, da se regeneriram. Drugace postanem nervozna.
i hear you. introvert po duši pač.
Posted 30 September 2008 - 12:33 PM

Posted 30 September 2008 - 01:22 PM

[Napoleon]
Posted 01 October 2008 - 09:10 AM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 01 October 2008 - 12:03 PM
Kot da bi sebe brala, res ... Tudi sama se imam sama s seboj zelo dobro, kar pa ne pomeni, da ne znam biti družabna. In ker se mi ne da na silo nekaj pogovarjati, če mi ni, ker ne zdržim predolgo v družbi.
Sama nisem več brucka, sem že velika študentka 4. letnika

Posted 01 October 2008 - 01:13 PM

Posted 01 October 2008 - 02:48 PM

Predstavitev na angleščini mi je bila zelo všeč. Sami energični in zeloo zgovorni prof. V predavalnici pa gužva, da joj, ni bilo prostora za vse.
Na zgodovini nas je bilo bistveno manj saj sem šla v drugo skupino. Malenkost bolj resno vse skupaj apmak še vseeno fajn. Ob 12. so se nato začela predavanja, jaz pa sem ob sredah konec že ob 11. 00 se mi zdi tako da sem šibala v mesto.

[Napoleon]
Posted 01 October 2008 - 08:45 PM

mi naj bi imeli predavanja že na poh. dvoru (ene 9 km iz Mb), in gremo s cimro ob 7:30 lepo tja ... ugotoviva, da v vili nimamo (po številkah učilnic), drug objekt je pa še v gradnji (pač zaključujejo, ampak ni nobenga folka blo nikjer, razen delavcev). nama seveda nič jasno, ker sva referat spraševali kakšen mesec nazaj, kje da bodo predavanja in na strani je blo potem objavljeno, da so imeli otvoritev ...
skratka potem sva se spokali na avtobusno postajo, avtobusa od nikoder. tako da sem šla na naslednjega, izstopila pri slaviji, iskala bus za naprej do FK ... na FK mi povejo, da sicer bodo predavanja tam, ampak da bo nagovor brucev na slomškovem (al kerem že) trgu, fajn ... še en sprehod

se pa nisem zgubila niti kej preveč paničarla, tko da 1:0 zame

Posted 01 October 2008 - 10:00 PM

Nas je 60 punc in celo 2 fanta mamo

Amm... Ena prof. je bila res FUL simpatična, kot da bi bili mi prvošolčki v OŠ, res taka srčna, prof. bolj tko no. Folk na splošno v našem razredu ful prijazen. Mel bomo par glupih bedni predmetov (med drugim tud šraufanje grafoskopa

Pa dobil smo kjuti majčke in polno gradiva v pomoč prov za naš faks. So se kar potrudli.
Po faksu sem šla še na standard lokacijo z bivšimi sošolkami in potem smo še do večera visele v Zvezdi. Mnjami kava z vanilijo

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users